صادقانه بگویم، ما تقریباً سه وعده غذایی داریم که اغلب آنها را سفارش می دهیم. و یکی از آنها بال مرغ است! اگرچه من عاشق سفارش دادن بال مرغ برای تحویل هستم، اما خوب است بد،د که چگونه غذاهای مورد علاقه خود را در خانه تهیه کنید. بال های مرغ ترد پخته شده در فر سالم تر، ارزان تر و به اندازه غذاهای آماده خوشمزه هستند. شما آنها را دوست خواهید داشت.
بالهای مرغ خانگی را میتوان سرخکرده، در فر یا حتی در هوا سرخ کرد، اما دستوری که من در اینجا به اشتراک میگذارم تماماً در مورد تهیه بالهای فوقالعاده ترد با کمترین تلاش و بدون تج،ات خاصی به جز ورقه پخت و فر است. این دستور تهیه بال مرغ همان طور که هست یا با سس غوطه وری مورد علاقه شما طعم خوبی دارد.
مربوط به: اگر سرخ کن بادی دارید، ممکن است بخواهید طرز تهیه بال مرغ سرخ کن بادی را نیز یاد بگیرید!


مواد تشکیل دهنده
- بال مرغ – گاهی اوقات “بال مهم،” نامیده می شود
- بکینگ پودر
- نمک و فلفل سیاه
- ادویه جات *
- روغن زیتون – یا روغن پخت و پز دیگر
* برای چاشنی، من اغلب از ،یبی استفاده می کنم که دوست دارم به نام “Pappy’s”، اما شما می تو،د به م،ای واقعی کلمه از هر ادویه ای استفاده کنید یا خودتان آن را درست کنید. و اگر میخواهید آن را ساده نگه دارید، فقط کمی نمک چاشنی قدیمی لاوری را به کار ببرید.
همچنین ممکن است بخواهید بعد از پخت مقداری سس مانند سس بوفالو، سس BBQ، سس تند مانند فرانک یا هر سس بال دیگری که ترجیح می دهید به بال های خود اضافه کنید. اگر از سس تند استفاده می کنم، آنها را با یک سس رنچ سرو می کنم.


طرز پخت بال مرغ
من به شدت ترجیح می دهم بال هایی را که قبلاً ت،یم شده اند ب،م. گاهی اوقات آنها را به ،وان “جناح حزب” طبقه بندی می کنند. اما در صورت ،وم میتو،د بالهای مرغ را خودتان به سه ،مت ت،یم کنید: انتها (آنها را دور بریزید یا در دستور پخت دیگری مانند آبسواری خانگی استفاده کنید)، طبل و بالهای صاف.
در یک کاسه کوچک، بیکینگ پودر، نمک، فلفل و هر چاشنی را که استفاده می کنید مخلوط کنید. تکه های مرغ را خشک کنید. سپس آنها را در مخلوط مالش خشک بریزید.
سینی فر را با کمی روغن چرب کنید سپس بال های مرغ را در یک لایه قرار دهید. اگر کمی لمس کنند اشکالی ندارد، اما نباید روی هم قرار گیرند. در صورت ،وم، از بیش از یک ورقه پخت استفاده کنید.
به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 425 درجه فارنهایت بپزید. سپس هر تکه را برگرد،د و کمی روغن روی آن ،ید. 20 دقیقه دیگر (کلا 40 دقیقه) بپزید. از سینی فر خارج کرده و گرم سرو کنید. همچنین در صورت تمایل می تو،د آن را با استفاده از 1/4 تا 1/3 فنجان سس به سس مورد علاقه خود اضافه کنید.


نکات و بازخورد
- اگر ،یب ادویه خاصی به غیر از نمک و فلفل میخواهید، این را امتحان کنید: 1/4 قاشق چایخوری نمک، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا دودی، سپس 1/4 قاشق چایخوری فلفل کاین.
- من معمولا 1 پوند بال مرغ برای هر بزرگسال سرو می کنم. این دستور غذا، برای دو پوند، همان چیزی است که من و شوهرم برای شام درست می کنیم، به علاوه هویج و کرفس برای ترد تازه در کناره. 🙂
- یک سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوش،د تا تمیز ، راحت تر شود.
- آنقدر که می خواهید ترد نیست؟ آنها را برای یک یا دو دقیقه کباب کنید. من معمولاً این را ضروری نمی دانم، اما هر فری کمی متفاوت است.
- باقیمانده غذا را تا سه روز در ظرف دربسته نگهداری کنید. من دوباره در مایکروویو یا سرخ کن هوا گرم می کنم. این کار با بال هایی که در سس آغشته نشده اند بهترین کار را دارد.


دستور العمل های بیشتر مرغ
سوالات متداول
با بال مرغ چه چیزی سرو کنید؟
ما اغلب بال ها را با چوب کرفس، هویج یا سیب زمینی سرخ کرده می خوریم.


راهنمای دستور غذای رایگان خود را از طریق وب سایت ما دریافت کنید محبوب ترین دستور العمل برای همه زمان ها!
راهنما را دریافت کنید
راهنمای دستور العمل های محبوب رایگان
25 دستور العمل برتر ما در تمام دوران!
دستگاه چاپ
دستور غذا را دریافت کنید
بال مرغ ترد و خوشمزه که می تو،د در حدود 45 دقیقه در فر تهیه کنید.
میوه 2
مدرسه مقدماتی 5 دقیقه
او آشپزی می کند 40 دقیقه
کل 45 دقیقه
جهت ها
-
من به شدت ترجیح می دهم بال هایی را که قبلاً ت،یم شده اند ب،م. گاهی اوقات آنها را به ،وان “جناح حزب” طبقه بندی می کنند. اما در صورت ،وم میتو،د بالهای مرغ را خودتان به سه ،مت ت،یم کنید: انتها (آنها را دور بریزید یا در دستور پخت دیگری مانند آبسواری خانگی استفاده کنید)، طبل و بالهای صاف.
-
در یک کاسه کوچک، بیکینگ پودر، نمک، فلفل و هر چاشنی را که استفاده می کنید مخلوط کنید.
-
تکه های مرغ را خشک کنید. سپس آنها را در مخلوط مالش خشک بریزید.
-
سینی فر را با کمی روغن چرب کنید سپس بال های مرغ را در یک لایه قرار دهید. اگر کمی لمس کنند اشکالی ندارد، اما نباید روی هم قرار گیرند. در صورت ،وم، از بیش از یک ورقه پخت استفاده کنید.
-
به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 425 درجه فارنهایت بپزید.
-
سپس هر تکه را برگرد،د و کمی روغن روی آن ،ید. 20 دقیقه دیگر (کلا 40 دقیقه) بپزید.
-
از سینی فر خارج کرده و گرم سرو کنید. همچنین در صورت تمایل می تو،د آن را با استفاده از 1/4 فنجان تا 1/3 فنجان به سس مورد علاقه خود اضافه کنید.
یادداشت ها
من معمولا 1 پوند بال مرغ برای هر بزرگسال سرو می کنم. این دستور برای دو پوند است، و این چیزی است که من و شوهرم برای شام به همراه هویج و کرفس درست می کنیم تا یک غذای تازه در کناره ها بخوریم. 🙂
یک سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوش،د تا تمیز ، راحت تر شود.
آنقدر که می خواهید ترد نیست؟ آنها را برای یک یا دو دقیقه کباب کنید. من معمولاً این را ضروری نمی دانم، اما هر فری کمی متفاوت است.
باقیمانده غذا را تا سه روز در ظرف دربسته نگهداری کنید. دوباره در مایکروویو یا سرخ کن هوا گرم می کنم. این کار با بال هایی که در سس آغشته نشده اند بهترین کار را دارد.
تغذیه
حقایق تغذیه ای
بال مرغ
مقدار در هر وعده
% ارزش روزانه*
*درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.
توجه: برای راحتی شما، تغذیه به طور خودکار با استفاده از S،acular مح،ه می شود. در صورت ،وم، توصیه می کنیم از مح،ات تغذیه خود استفاده کنید.
منبع: https://abeautifulmess.com/chicken-wings/