دستور العمل سالسا تازه و آسان.
این دستور غذای معتبر سالسا یک غذای اصلی در خانه ما است. نه تنها به این دلیل که تازه و خوشمزه است، بلکه به این دلیل که دستور پخت آن توسط مرحوم پدرشوهرم به ما رسیده است.
او در مکزیک بزرگ شد و عاشق آشپزی برای عزیزانش بود. آنقدر که سالی یک بار دوستانمان را دعوت می کردیم و او برای گروه بزرگ غذا می پخت.
اگر یک روح شجاع جرأت می کرد در آماده سازی کمک کند … آنها تحت نظارت پدر شوهرم قرار می گرفتند که من آنها را ،د یا مخلوط می کردم. 😉
او به آشپزی خود علاقه مند بود، و به حق … همه چیزهایی که درست می کرد کاملاً خوشمزه و معتبر بود. او ممکن است در ابتدا ترسناک باشد، اما او مهربان بود و آشپزی برای خانواده و دوستان او را سرشار از شادی می کرد!
خدا را شکر این یکی از دستورهایی است که او به ما تحویل داده است. من مطمئن هستم که تا آنجایی که دستور پخت سالسا وجود دارد، بسیار استاندارد است، اما برای ما خاص است، زیرا زم، که آن را درست می کنیم، خاطرات خوشی را زنده می کند:
این دستور غذای سریع سالسا آسان و آسان است بنابراین خوشمزه!
در اینجا نسخه ملایم سالسا من است:
دستور غذای سالسا تازه
پنج عدد گوجه فرنگی رم
نصف پیاز قرمز کوچک
یک حبه سیر
آب نصف لیموترش
1/4 فنجان گشنیز
نصف فلفل سرانو (بدون هسته)
نصف فلفل هالاپینو (بدون هسته)
نمک به میزان دلخواه
او همیشه دو نسخه می ساخت – یک نسخه سبک مانند این و یک نسخه هیجان انگیز که کمتر ،ی جرات امتحانش را داشت. ها!
این یکی از آن غذاهایی است که باید با آن بازی کنید تا آنطور که می خواهید درست شود. برخی از مواد بسته به ذائقه شما متفاوت خواهد بود.
من مقدار زیادی گشنیز و کمی فلفل دلمه ای دوست دارم، بنابراین این چیزی است که امروز به اشتراک می گذارم.
من ترجیح میدهم از گوجهفرنگی روما در این سس استفاده کنم – ابتدا همه گوجهها را به چهار ،مت برش میدهم:

این پست ممکن است حاوی پیوندهای وابسته برای راحتی شما باشد.
من ممکن است کمیسیون کمی ،ب کنم زم، که … شما از طریق لینک ها ،ید کردید.
من آن را کمی ،د کردم تا ،دکن بتواند راحت تر آن را به مکعب برش دهد:


آیا چیزی بهتر از گوجه فرنگی آبدار قرمز وجود دارد؟
من عاشق این سبزی ،دکن هستم! من همیشه از آن برای سالادهایی استفاده می کنم که نیاز به مواد کوچک برش داده شده به مکعب دارند. ،دکن چند گزینه تیغه متفاوت دارد، اما من از هسته فوق العاده ظریف برای این سالسا استفاده می کنم.
،د ، سبزیجات را بسیار آسان و سریع می کند:

من از آن برای ،د ، گوجه فرنگی، پیاز قرمز، سیر و فلفل در این دستور استفاده کردم.
مطمئنم که پدرشوهرم به خاطر استفاده از این اسلایسر مرا نادیده می گرفت، اما فکر می کنم اگر آن را امتحان می کرد، پنه، آن را دوست داشت. 😉
بعد از اتمام فرآیند ،د ،، مقدار زیادی گشنیز ،د شده، آب نصف لیمو و سپس مقداری نمک اضافه میکنم:


شوهر من سالسا را ضخیم تر مانند پیکو د گالو دوست دارد، اما من آن را کمی بیشتر مانند سالسا سنتی ترجیح می دهم. من از نرم کننده گوشت برای قرار دادن آن بین این دو استفاده می کنم:

این کمک می کند تا همه طعم ها حتی بیشتر با هم ،یب شوند.
فرقی نمی کند که چه راهی آن را ترجیح می دهید، این سس بسیار تازه و شگفت انگیز است بنابراین خوب

همانطور که اشاره کردم، همه اینها را می توان با سلیقه خود تنظیم کرد. پیشنهاد می کنم از اصول اولیه شروع کنید و سپس فلفل، گشنیز و نمک بیشتری را مخلوط کنید تا ببینید چقدر دوست دارید.
آیا شما یکی از این هلیکوپترها را دارید؟ آنها به سرعت از این نوع دستور العمل ها کار می کنند!
با پین ، این تصویر، این دستور غذا را برای بعد ذخیره کنید:

منبع: https://www.thriftydecorchick.com/2014/03/as-seen-on-tv.html