بهترین پنکیک – یک ظرف غذا زیبا

بهترین پنکیک - یک ظرف غذا زیبا

اگر به دنبال بهترین دستور پخت پنکیک هستید، این همان است! این پنکیک های خانگی نازک، شیرین و کره ای هستند. و من باید به آن اعتبار بدهم زیرا شوهرم، که پای ساز خانه ما است، این دستور غذا را کامل کرده است.

در حالی که بچه‌های من این کیک‌ها را به‌،وان پای بابا می‌شناسند، من هم با نام کیک سینی یا فلپ جک بزرگ شدم. هر چه اسمش را بگذارید، احتمالا یکی از ساده ترین و دوست داشتنی ترین غذاهای صبحانه است. شوهرم همیشه پنکیک ها را روی تابه درست می کند، در حالی که من بزرگ شده ام آنها را در ماهیتابه سرخ می کنم. من تفاوت (ساده) را به شما نشان خواهم داد، اما هر دو روش عالی هستند.

مربوط به: در مرحله بعد، طرز تهیه بهترین نان تست فرانسوی، کرپ، یا پنکیک پروتئینی سبوس دار را بیاموزید. و اگر وقت بیشتری دارید، رول های دارچینی ک،یک را امتحان کنید!

مواد تشکیل دهنده

  • آرد همه منظوره
  • شکر قهوه ای
  • بکینگ پودر
  • نمک
  • شیر
  • عصاره و،ل
  • تخم مرغ
  • کره بدون نمک

اگرچه ما معمولا پنکیک های خود را ساده نگه می داریم، اما قطعا می تو،د مقداری زغال اخته، تمشک، چیپس شکلات یا کمی دارچین به خمیر اضافه کنید.

طرز تهیه پنکیک

در یک کاسه بزرگ، مواد خشک: آرد، شکر قهوه ای، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس مواد مرطوب را اضافه کنید: شیر، عصاره و،ل، یک تخم مرغ بزرگ و 2 قاشق غذاخوری کره آب شده. مخلوط باید یکدست باشد، اما لازم نیست 100٪ بدون توده باشد.

اگر از یک توری برقی ن،ب استفاده می کنید، آن را در حدود 350 درجه فارنهایت تا 375 درجه فارنهایت گرم کنید. پس از گرم شدن، 1/4 فنجان خمیر پنکیک را روی سطح داغ بریزید. پس از 1-2 دقیقه، باید حباب هایی را در مخلوط مشاهده کنید. از یک قاشق استفاده کنید و پنکیک را برگرد،د.

1 تا 2 دقیقه پخت را در سمت دوم ادامه دهید، پس از اتمام پخت پتی طلایی می شود. پای پخته شده را در بشقاب بریزید و با قلم مو مقداری از کره ذوب شده باقیمانده ،ید.

اگر پنکیک را در تابه ن،ب یا تابه روی اجاق می‌پزید، تابه را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. سپس کمی کره و روغن را در تابه آب کنید سپس یک چهارم فنجان از مخلوط پنکیک را روی سطح داغ بریزید. بعد از 1-2 دقیقه باید حباب هایی را در مخلوط مشاهده کنید. از یک قاشق استفاده کنید و پنکیک را برگرد،د.

به مدت 1 تا 2 دقیقه از طرف دیگر به پخت ادامه دهید. پای پخته شده را در بشقاب بریزید.

پخت و پز را ادامه دهید تا زم، که از تمام مخلوط استفاده کنید. گرم را با همراهی مورد علاقه خود مانند شربت افرا، کره بادام زمینی یا نوتلا سرو کنید.

نکات و جایگزین ها

  • در صورت ،وم می تو،د شکر قهوه ای یا شکر سفید گرانول را جایگزین کنید، اگرچه ما عاشق طعمی هستیم که شکر قهوه ای به مخلوط اضافه می کند.
  • می تو،د شیر یا یک جایگزین غیر لبنی مانند شیر سویا یا شیر جو را جایگزین کنید.
  • در این دستور غذا می تو،د به جای کره از یک جایگزین کره غیر لبنی مانند مارگارین یا کره گیاهی استفاده کنید.
  • اگر بخواهم 12 پنکیک درست کنم یا به همان اندازه نگه دارم، از یک پیمانه اندازه گیری 1/4 فنجان برای ریختن مخلوط به قاشق روی آن استفاده می کنم. نیازی به اندازه گیری نیست و به راحتی می تو،د این پنکیک ها را کمی بزرگتر یا کوچکتر کنید. اگر آنها کمی بزرگتر یا کوچکتر هستند، ممکن است لازم باشد زمان پخت را تنظیم کنید.
  • هنگام آشپزی با کودک نوپا، اغلب به او اجازه می دهیم در حین تهیه مخلوط، مقداری رنگ خوراکی به شیر اضافه کند. بنابراین، پنکیک ها اغلب در خانه ما آبی یا سبز هستند. 🙂

دستور العمل های صبحانه بیشتر

صفحه اجاق گاز در مقابل گریل برقی

اغلب ما از یک سینی برقی برای پختن پنکیک استفاده می کنیم. با وجود اینکه این فقط یکی دیگر از وسایل آشپزخانه است که در خانه خود دارید، ما حداقل هفته ای یک بار از آن استفاده می کنیم و پنکیک هایی را که درست می کند دوست داریم. در اینجا مزایای آن وجود دارد:

  • سطح پخت یکنواخت – هر بار پنکیک های یکنواخت و کرکی ایجاد می کند.
  • ن،ب – لازم نیست کره، روغن یا اسپری پخت و پز اضافی اضافه کنید تا پنکیک ها در حین کار به سطح ن،بند.
  • سطح کار بزرگتر – ما به راحتی می تو،م چهار تا شش پنکیک را در یک زمان به جای دو یا سه پنکیک در بزرگترین تابه خود روی اجاق درست کنیم.
  • صفحه اجاق گاز را آزاد می کند – ما اغلب بیکن را روی اجاق گاز (در یک ماهیتابه بزرگ) همزمان با تهیه پنکیک می پزیم، بنابراین داشتن فضای اضافی کار را بسیار آسان می کند.

صفحه اجاق گاز نیز خوب کار می کند! من با سرخ ،ی‌هایی که به این شکل درست می‌شوند بزرگ شدم و بیشتر سرخ‌شده‌اند، بنابراین برای من نوستالژی دارد. من لبه ترد آن را از کره ذوب شده و روغن در تابه داغ دوست دارم. لبه ترد همراه با فضای داخلی کرکی نحوه رشد پای هایم است، بنابراین این روش همیشه از من یک + A دریافت می کند. 🙂

راهنمای دستور غذای رایگان خود را از طریق وب سایت ما دریافت کنید محبوب ترین دستور العمل برای همه زمان ها!

راهنما را دریافت کنید

دستگاه چاپ

دستور غذا را دریافت کنیددستور غذا را دریافت کنید
دستور غذا را دریافت کنید

پنکیک های نازک و کره ای که از ابتدا درست می شوند.

میوه 12 پنکیک

مدرسه مقدماتی 5 دقیقه

او آشپزی می کند 5 دقیقه

کل 10 دقیقه

جهت ها

  • در یک کاسه بزرگ، مواد خشک: آرد، شکر قهوه ای، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

  • سپس مواد مرطوب را اضافه کنید: شیر، عصاره و،ل، یک تخم مرغ بزرگ و 2 قاشق غذاخوری کره آب شده. مخلوط باید یکدست باشد اما لازم نیست 100٪ بدون توده باشد.

  • اگر از یک توری برقی ن،ب استفاده می کنید، آن را در حدود 350 درجه فارنهایت تا 375 درجه فارنهایت گرم کنید. پس از گرم شدن، 1/4 فنجان خمیر پنکیک را روی سطح داغ بریزید.

  • پس از 1-2 دقیقه، باید حباب هایی را در مخلوط مشاهده کنید. از یک قاشق استفاده کنید و پنکیک را برگرد،د.

  • 1 تا 2 دقیقه پخت را در سمت دوم ادامه دهید، پس از اتمام پخت پتی طلایی می شود. پای پخته شده را در بشقاب بریزید و با قلم مو مقداری از کره ذوب شده باقیمانده ،ید.

  • اگر پنکیک را در تابه ن،ب یا تابه روی اجاق می‌پزید، تابه را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. سپس کمی کره و روغن را در تابه آب کنید سپس یک چهارم فنجان از مخلوط پنکیک را روی سطح داغ بریزید.

  • پس از 1-2 دقیقه، باید حباب هایی را در مخلوط مشاهده کنید. از یک قاشق استفاده کنید و پنکیک را برگرد،د.

  • به مدت 1 تا 2 دقیقه از طرف دیگر به پخت ادامه دهید. پای پخته شده را در بشقاب بریزید.

  • پخت و پز را ادامه دهید تا زم، که از تمام مخلوط استفاده کنید. گرم را با همراهی مورد علاقه خود مانند شربت افرا، کره بادام زمینی یا نوتلا سرو کنید.

یادداشت ها

در صورت ،وم می تو،د شکر قهوه ای یا شکر سفید گرانول را جایگزین کنید، اگرچه ما عاشق طعمی هستیم که شکر قهوه ای به مخلوط اضافه می کند.
می تو،د شیر یا یک جایگزین غیر لبنی مانند شیر سویا یا شیر جو را جایگزین کنید.
در این دستور غذا می تو،د به جای کره از یک جایگزین کره غیر لبنی مانند مارگارین یا کره گیاهی استفاده کنید.
اگر بخواهم 12 پنکیک درست کنم یا به همان اندازه نگه دارم، از یک پیمانه 1/4 برای ریختن مخلوط به قاشق روی آن استفاده می کنم. نیازی به اندازه گیری نیست و به راحتی می تو،د این پنکیک ها را کمی بزرگتر یا کوچکتر کنید. اگر آنها کمی بزرگتر یا کوچکتر هستند، ممکن است لازم باشد زمان پخت را تنظیم کنید.

تغذیه

حقایق تغذیه ای

بهترین پنکیک

مقدار در هر وعده

% ارزش روزانه*

*درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.

توجه: برای راحتی شما، تغذیه به طور خودکار با استفاده از S،acular مح،ه می شود. در صورت ،وم، توصیه می کنیم از مح،ات تغذیه خود استفاده کنید.

قبل از رفتن، یک بررسی بگذارید!

بررسی ها راهی عالی برای حمایت از ما هستند. آنها قدرد، شما را از کار ما نشان می دهند و به سایر کاربران کمک می کنند تا بهترین محتوای ما را پیدا کنند!

نظر بدهید

منبع: https://abeautifulmess.com/pancakes/