اگرچه تخم مرغی که از فروشگاه ،یداری می شود هیچ ایرادی ندارد، اما شاید تعجب کنید که بد،د تخم مرغ خانگی بسیار آسان و به نظر من بسیار بهتر است. می تو،د میزان شیرینی آن را سفارشی کنید و همچنین این نوشیدنی خامه ای را بسته به ترجیح خود کم و بیش تند کنید.
من کلاً طرفدار پر و پا قرص کاسترد هستم. تخم مرغ در اصل یک نوشیدنی کاسترد تند است زیرا بیشتر از شیر و زرده تخم مرغ تهیه می شود. این دستور غذای ک،یک بادمجان، منحط، خوشمزه است و برای فصل تعطیلات کاملاً عالی به نظر می رسد.
مربوط به: به دستور العمل های نوشیدنی جشن بیشتری نیاز دارید؟ کوکیتو، کره آبجو، اسموتی کدو تنبل، لاته زردچوبه، موکای ن،اع، لاته شیرینی زنجبیلی و چای طبی توپ را امتحان کنید.
مواد تشکیل دهنده
- زرده
- شکر گرانول سفید
- ، سنگین
- شیر
- عصاره و،ل
- چوب دارچین
مسیرها
در یک کاسه کوچک، زردهها را از سفیده جدا کنید. کنار بگذارید.
در یک قابلمه متوسط شکر، خامه، شیر، جوز هندی، عصاره و،ل و چوب دارچین را اضافه کنید. مخلوط را روی حرارت ملایم/متوسط هم بزنید تا خیلی گرم شود و شکر کاملا حل شود.
به آرامی 1/2 فنجان از مخلوط شیر داغ را هر بار در زرده های تخم مرغ هم بزنید و بین هر افزودن هم بزنید. هدف این است که زرده را به آرامی گرم کنید، زیرا اگر خیلی سریع از سرد به گرم تبدیل شود، ممکن است دلمه شود.
هنگامی که کاسه مخلوط با شیر و زرده در لمس بسیار گرم شد (در ،مت بیرونی کاسه)، مخلوط را دوباره داخل تابه بزنید. حرارت دهید تا مایع به 160 درجه فارنهایت (71 درجه سانتیگراد) برسد.
تخم مرغ را در یک صافی مشبک بریزید تا هرگونه رسوب و چوب دارچین گرفته شود. آن را در یخچال نگهداری کنید.
نکات و نکات اضافی
- میتو،د از دماسنج خواندن فوری یا دماسنج شیرینی استفاده کنید تا بررسی کنید که مایع به دمای ایمن برای غذا رسیده است.
- اگر زرده کمی فر شود، اشکالی ندارد! اگرچه تخم مرغ کامل نیست، اما فاسد نمی شود. هنگامی که مخلوط را قبل از سرد شدن از صافی گذر،د، این کار باعث از بین رفتن تکه های مجعد می شود.
- با خیال راحت جوز هندی، دارچین یا سایر ادویه ها مانند میخک را به این دستور غذا اضافه کنید! ادویه پای کدو تنبل افزودنی خوبی خواهد بود.
- تخم مرغ آب پز چی؟! شما می تو،د هر نوشیدنی الکلی را که با دارچین سازگار است اضافه کنید. بنابراین به بوربن، ویسکی، براندی، رام یا کاهلو فکر کنید. یک وعده (1.5 تا 2 اونس) را به یک وعده اضافه کنید.
- برای افزودن مقداری کافئین، می تو،د یک یا دو شات اسپرسو را به این غذا اضافه کنید و روی آن را با خامه فرم گرفته بریزید!
دستور العمل های عالی تر
سوالات متداول
تخم مرغ گرم سرو می شود یا سرد؟
تخم مرغ معمولا به صورت سرد سرو می شود، مگر اینکه به یک نوشیدنی گرم مانند لاته تخم مرغ اضافه شود.
آیا تخم مرغ حاوی الکل است؟
تخم مرغ به خودی خود حاوی الکل نیست. با این حال، اضافه ، براندی، رم یا بوربون به تخم مرغ بسیار رایج است، بنابراین اگر در یک مهم، هستید و مطمئن نیستید، از میزبان بپرسید.
آیا تخم مرغ هنوز هم با تخم مرغ درست می شود؟
تخم مرغ خانگی ک،یک با زرده تخم مرغ درست می شود و بسیاری از نسخه های ،یداری شده در فروشگاه با تخم مرغ پاستوریزه نیز تهیه می شوند. اما می تو،د نسخه های ،یداری شده در فروشگاه را پیدا کنید که بدون تخم مرغ ساخته شده اند.
بادمجان چقدر در یخچال خوب می ماند؟
بادمجان خانگی را می توان حداقل 2 تا 3 روز پس از تهیه در یخچال نگهداری کرد.
راهنمای دستور غذای رایگان خود را از طریق وب سایت ما دریافت کنید محبوب ترین دستور العمل برای همه زمان ها!
راهنما را دریافت کنید
راهنمای دستور العمل های محبوب رایگان
25 دستور العمل برتر ما در تمام دوران!
دستگاه چاپ
دستور غذا را دریافت کنید
میوه 4
مدرسه مقدماتی 5 دقیقه
او آشپزی می کند 3 دقیقه
کل 8 دقیقه
جهت ها
-
در یک کاسه کوچک، زردهها را از سفیده جدا کنید. کنار بگذارید.
-
در یک کاسه سس متوسط، شکر، خامه، شیر، جوز هندی، عصاره و،ل و چوب دارچین را اضافه کنید.
-
مخلوط را روی حرارت ملایم/متوسط هم بزنید تا خیلی گرم شود و شکر کاملا حل شود.
-
به آرامی 1/2 فنجان شیر گرم را هر بار به زردههای تخممرغ اضافه کنید و بین هر افزودن هم بزنید. هدف این است که زرده را به آرامی گرم کنید، زیرا اگر خیلی سریع از سرد به گرم تبدیل شود، ممکن است دلمه شود.
-
هنگامی که کاسه مخلوط با شیر و زرده در لمس بسیار گرم شد (در ،مت بیرونی کاسه)، مخلوط را دوباره داخل تابه بزنید.
-
حرارت دهید تا مایع به 160 درجه فارنهایت (71 درجه سانتیگراد) برسد.
-
صاف کنید تا هرگونه رسوب و چوب دارچین از بین برود. آن را در یخچال نگهداری کنید.
یادداشت ها
اگر زرده کمی فر شود، اشکالی ندارد! اگرچه تخم مرغ کامل نیست، اما بد نمی شود. هنگامی که مخلوط را قبل از سرد شدن از صافی گذر،د، این کار باعث از بین رفتن تکه های مجعد می شود.
با خیال راحت جوز هندی، دارچین یا سایر ادویه ها را به این دستور غذا اضافه کنید! ادویه پای کدو تنبل افزودنی خوبی خواهد بود.
تخم مرغ خانگی را می توان حداقل 2 تا 3 روز پس از تهیه در یخچال نگهداری کرد.
تغذیه
حقایق تغذیه ای
تخم مرغ خانگی
مقدار در هر وعده
% ارزش روزانه*
*درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.
توجه: برای راحتی شما، تغذیه به طور خودکار با استفاده از S،acular مح،ه می شود. در صورت ،وم، توصیه می کنیم از مح،ات تغذیه خود استفاده کنید.
منبع: https://abeautifulmess.com/eggnog/