دکوراسیون داخلی کلاسیک و ویژگی های طراحی داخلی کلاسیک هنر عمران-مبل وکیلی

این نظم دقیق و کاملا اصولی جلوه ای بسیار فاخر و باشکوه در دکوراسیون داخلی منزل می آفریند و به راحتی بیننده تحت تاثیر این فضای لوکس و رسمی قرار می گیرد. برای چیدمان یک اتاق نشیمن به سبک کلاسیک باید همان قواعدی که در ابتدای این مطلب گفته شد را به کار ببرید. رعایت تقارن در چیدمان، پرده های بلند و نفیس، رنگ هایی مثل قهوه ای و شیری، توجه به نظم، به کار بردن دکوری های لوکس و چشمگیر و اجرای گچبری روی دیوار و سقف از جمله این قواعد هستند.

فرش،یکی از مهم ترین عناصر در خانه های ایرانی می باشد .فرش های ریز نقش، کلاسیک تر و شیک تر هستند. بهاندازهفرش دقت کنید، قرار نیست کل زمین با فرش پوشیده باشد. از طرفی قرار هم نیست فرش آنقدر کوچک باشد که خانه شبیه نمایشگاه مبل شود! فرشی با اندازه متوسط بهترین انتخاب می باشد.رنگفرش بسیار مهم می باشد. آن را زیادی روشن انتخاب نکنید زیرا سریعا کثیف می شود و از بین می رود. سبک نئوکلاسیک در طراحی داخلی به خوبی نشان دهنده توسعه سبک کلاسیک، با سلیقه امروزی طراحان دکوراسیون است.

در قرن 18 و 19 میلادی سبک نئوکلاسیک در غرب ظهور کرد. بعد از اعتراضات به سبک مدرن سبک نئوکلاسیک کانون توجه قرار گرفت. در واقع می توان اصلی ترین تفاوت مجله خبری دکوراسیون و دکوراسیون نئوکلاسیک را در یک جمله خلاصه کرد. اجرای نمادها و طرح ‌های معماری کلاسیک در یک رویکرد عملگرایانه و معاصر با توجه به امکانات دکوراسیون مدرن و جدید است.

پرده‌ها غالبا از رنگ‌ های تیره متمایل به قهوه‌ای و با والان ها و تزیینات طلایی‌ رنگ طراحی‌ شده. و از پرده‌های سبک مانند پرده‌های حریر سفید رنگ و کاملا ساده در این سبک استفاده نمی‌ گردد. رنگ هایی که در این سبک از آن ها استفاده می شود، رنگ هایی با وقار که به فضای داخلی خانه شما شخصیت می بخشند رنگ هایی مانند طیف قهوه ای، بژ و کرم.

کاملترین راهنما برای دکوراسیون خیاطی؛ از طراحی تا تزیین و تجهیز

سلام و با تشکر جهت اجرای دکوراسیون کلاسیک محل کار شما با بهترین خدمات و قیمت ها در خدمتیم. بازسازی ساختمان و معماری دارد و میتوان گفت این سبک به جا مانده از سبک های کلاسیک روم و یونان باستان است که در بازسازی منزل و تعمیرات ساختمان امروزی کاربرد های بسیاری دارند و بسیار پر طرفدار هستند. متراژ زیاد بنا با سقف بلند، رنگ های غالب با تناژ تیره ویژگی های دکوراسیون داخلی این سبک است. شما در اکثر مکان های مختلف معماری و دکوراسیون سبک مدرن را مشاهده می کنید. افراد کمی به این سبک گرایش دارند ، زیرا باید زمان و هزینه زیادی را صرف کنند. البته فراموش نکنید که باید روح قواعد و اصول سبک کلاسیک مانند قرینگی حفظ شود.

سنگ های مرمر و گرانیت مناسب ترین انواع کفپوش برای این سبک می باشند. این کفپوش ها فضایی لوکس را به وجود آورده و دیزاین کلاسیک را بدون نقص می کنند. از کفپوش های پارکت چوبی نیز در این سبک می توان استفاده کرد.

سقف عرشه فولادی چیست؟

استفاده از کنسول و بوفه بستگی به فضای پذیرایی شما دارد. اگر فضای کافی دارید، استفاده از این دو عنصر را فراموش نکنید .بوفه های بزرگ و یکسرهاز مد افتاده است. دو عدد از آن ها را در دو طرفسالن پذیراییبگذارید و درون آن ها را،ظروف کریستالی شیکومجستمه های کوچکبچینید . چوب کنسول نیز باید با چوب مبل یکی باشد و ظروف تزیینی و یا لاله های ایرانی را، به رنگ پارچه مبل، روی آن قرار دهید. در سبک دکوراسیون نئوکلاسیک، در زمینه اصلی از رنگ‌های روشن و طبیعی در تونالیته های سفید، کرم، بژ و خاکستری استفاده می‌کنیم. رنگ زرشکی حسی لوکس و شیک در محیط ایجاد می کند؛ ولی کاربرد این رنگ به صورت گسترده در فرش ، چشم را آزار می دهد.

  • سبک کلاسیک از همان ابتدا در تمام هنرها در اروپای قرن 17 ظهور کرد.
  • سبک کلاسیک دور از شلوغی است پس با دقت و توجه به جزئیات مبلمانی را انتخاب کنید که برای مدت طولانی بتوانید از آن استفاده کنید و لذت ببرید.
  • تمام رنگ ها باید نرم و گرم باشند و فضایی آرام و دنج برای ساکنین فراهم کند.
  • مبلی را انتخاب کنید که چوب آن ریزه کاری و ظرافت بیشتری داشته باشد، زیرا به فضا جلوه زیبا تری می دهد.
  • از مشخصه های بارز سبک دکوراسیون کلاسیک استفاده از دیوارهای گچ بری شده، مبلمان آنتیک و سلطنتی،دکوری های چوبی حکاکی شده، سقف های بلند، پرده های فاخر با پارچه های گلدار، است.

همچنین اگر ارتفاع سقف پذیرایی‌تان کم است لوستر های بلند و آویز دار را انتخاب نکنید. فرش از اجزای جدایی ناپذیر در دکوراسیون پذیرایی ایرانی است. چه کسی می تواند منکر زیبایی و جلوه ی نقش و نگارهای فرش ایرانی در دکوراسیون خانه شود؟ فرش در ایران یک هنر با قدمت زیاد است به طوری که نخستین فرش کشف شده به عصر هخامنشیان مربوط می‌شود. در سبک کلاسیک از رنگ های گرم و متریال طبیعی در دکوراسیون داخلی استفاده می شود.