ریزوتو – یک آشفتگی زیبا

ریزوتو - یک آشفتگی زیبا

ریزوتو یکی از آن دستورهایی است که در این سال ها آنقدر درست کرده ام که عملاً می توانم آن را در خواب بپزم. اگرچه اغلب در منوهای رستوران های خوب یافت می شود، اما تهیه ریزوتو سنتی ایتالیایی بسیار آسان، ارزان است و به ،وان یک غذای راحتی کامل IMO در نظر گرفته می شود. این دستور غذای ک،یک ریزوتو خامه ای و پنیری است و با مورد علاقه دوران کودکی من: ماکارونی و پنیر تفاوت چند، ندارد.

اگر می تو،د هم بزنید، می تو،د ریزوتو درست کنید! این به سادگی برنج پخته شده روی اجاق با آب گوشت، شراب، خامه و پنیر است. حدود یک میلیون راه برای طعم دادن/ادویه دادن به این غذای اصلی وجود دارد، اما چیزی که در کارت دستور غذای زیر پیدا خواهید کرد همان چیزی است که من آن را ک،یک، استاندارد طلایی می دانم و اگر مطمئن نیستید باید با آن شروع کنید. من همچنین دستور العمل های دیگری را لیست می کنم که می تو،د آن را با آنها جفت کنید، اما اغلب در خانه ما ریزوتو را در کنار استیک سرو می کنیم.

مربوط به: اگر این دستور غذایی اصلی را دوست دارید، در مرحله بعد ریزوتو کدو تنبل، ریزوتو پریماورا، ریزوتو پرکن، ریزوتو قارچ را امتحان کنید و یاد بگیرید که چگونه ریزوتو را در فر بپزید.

مواد تشکیل دهنده

  • برنج آربوریو
  • آب مرغ یا آب مرغ
  • شراب سفید خشک – مانند Chardonnay یا Sauvignon Blanc
  • – کره بدون نمک – یا روغن زیتون
  • موسیر
  • سیر
  • نمک
  • فلفل سیاه
  • پنیر پارمزان
  • خامه – من بیشتر از نصف و نیم استفاده می کنم
  • گیاهان تازه – آویشن، رزماری، پیازچه و غیره (اختیاری)

جهت ها

موسیر را ریز ،د کنید، سیر را ،د کنید، پنیر را رنده کنید، و آب و شراب خود را اندازه بگیرید و آنها را در دست داشته باشید.

در یک قابلمه بزرگ، کره را روی حرارت متوسط ​​تا زیاد آب کنید. پیاز را بپزید تا نرم و معطر شود، 2 تا 3 دقیقه. با نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس برنج و سیر را اضافه کنید. چند دقیقه دیگر بپزید تا برنج شفاف به نظر برسد.

1/2 فنجان از مایع (آب و شراب) را به ماهیتابه اضافه کنید و در حالی که به جوش می آید هم بزنید، سپس برنج را بپزید. بعد از تمام شدن مقدار، نصف فنجان دیگر اضافه کنید. این کار را تا زم، که از تمام مایع استفاده کنید ادامه دهید. سپس چند دانه برنج را از تابه خارج کرده و آماده بودن آنها را تست کنید. به دلخواه می تو،د آن را نرم تر یا سفت تر بپزید.

بعد از اینکه برنج پخت، پنیر و خامه را اضافه کنید. اگر از گیاهان تازه ،د شده استفاده می کنید، می تو،د آن را هم اکنون اضافه کنید. پس از ،یب شدن و گرم شدن همه چیز، میل کنید و نمک و فلفل بیشتری از آنچه احساس می کنید به آن نیاز دارد اضافه کنید. گرم سرو کنید.

نکات و بازخورد

  • برنج آربوریو همان برنجی است که در ریزوتو استفاده می شود. در حالی که برنج‌های دانه کوتاه می‌توانند کار کنند، اما ممکن است پختن آن‌ها به این روش بیشتر طول بکشد، ممکن است نیاز به مایعات کم و بیش برای پخت کامل داشته باشد و آن اثر خامه‌ای، کوچک و کوفته مانندی که ریزوتو به آن معروف است، نخواهد داشت.
  • برخی از سرآشپزها شما را تشویق می کنند که آب و شراب را در حین پخت و پز گرم کنید، ایده این است که آنها سریعتر در برنج گنجانده می شوند و بنابراین زمان کمتری برای پختن صرف می شود. طبق تجربه من، این تفاوت چند، ایجاد نمی کند و برای رسیدن به آن دردسر است، بنابراین از آن صرف نظر می کنم.
  • من دوست دارم ریزوتو را در یک قابلمه بزرگ (عریض) یا ماهیتابه بزرگ بپزم زیرا احساس می کنم این در واقع به پختن سریعتر برنج در مقایسه با قابلمه کمک می کند.
  • از شرابی که دوست دارید برای نوشیدن استفاده کنید! این دستور غذا از یک بطری کامل استفاده نمی کند، حتی در بسته. بنابراین می تو،د برای کاهش ضایعات، بقیه را همراه با شام سرو کنید یا یک وعده (کارتن کوچک) ،یداری کنید.
  • اگر متوجه شدید که استاک یا آب مرغ ندارید، می تو،د از آب و یک مکعب آب مرغ استفاده کنید.
  • راه هایی برای تغییر آسان طعم – به جای آب مرغ یا آب مرغ، می تو،د از آب گوشت ، یا آب غذاهای دریایی استفاده کنید. شراب سفید را با شراب قرمز خشک جایگزین کنید. علاوه بر تره فرنگی از انواع مختلف پیاز مانند پیاز قرمز یا پیاز سفید شیرین استفاده کنید. از گیاهان تازه متفاوت برای مطابقت با آنچه می خواهید با آن سرو کنید، استفاده کنید، مانند جعفری تازه یا گشنیز اگر با کارنه اسادا سرو کنید. شما می تو،د تقریباً هر پنیر دیگری مانند گرویر، چدار تیز، هاوارتی یا حتی پنیر نرمی مانند بری را جایگزین پارمزان کنید. من یک بار در یک رستوران ریزوتو با سیب ترش و پنیر نرم خوردم – خیلی خوب!
  • همچنین می‌تو،د ادویه‌ها یا چاشنی‌های دیگری به غیر از نمک و فلفل، مانند پونه کوهی، فلفل هندی برای حرارت، زردچوبه برای طعم و رنگ، زعفران و غیره اضافه کنید.
  • مقداری سبزیجات پخته شده یا سبزیجات پوره شده را به ریزوتو اضافه کنید تا رنگ و طعم بیشتری داشته باشد، مانند هویج پوره شده، کدو حلوایی، قارچ پخته شده یا سبزیجاتی مانند بروکلی.
  • با کمی آب لیمو یا آب مرکبات دیگر کار را تمام کنید.
  • باقیمانده غذا را حداقل به مدت 3 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. دوباره در مایکروویو یا روی اجاق گاز گرم کنید.

با ریزوتو چی سرو کنیم؟

سوالات متداول

آیا ریزوتو غذای اصلی است یا غذای جانبی؟

در ایتالیا، ریزوتو را معمولا اولین غذا می دانند، بنابراین می تواند یک غذای اصلی یا یک غذای جانبی عالی باشد.

برنج آربوریو چیست؟

این برنج دانه متوسط ​​است که نام آن را از محل کشت آن گرفته است. این برنج گردتر از سایر انواع برنج است و در هنگام پختن بافت خامه ای دارد.

آیا ریزوتو الکلی است؟

در حالی که ریزوتو به طور سنتی حاوی شراب است، ا،ر الکل قبل از خوردن از ظرف پخته می‌شود، دقیقاً مانند عصاره و،ل واقعی که با الکل درست می‌شود اما محصولات پخته شده را نوش جان نمی‌کند. با این حال، اگر نمی‌خواهید ریزوتو با شراب درست کنید، زیرا آن را نمی‌،ید یا آن را در خانه ندارید، می‌تو،د به جای آن، با تمام آب گوشت یا آب گوشت، یک ریزوتو عالی درست کنید.

راهنمای دستور غذای رایگان خود را از طریق وب سایت ما دریافت کنید محبوب ترین دستور العمل برای همه زمان ها!

راهنما را دریافت کنید

دستگاه چاپ

دستور غذا را دریافت کنیددستور غذا را دریافت کنید
دستور غذا را دریافت کنید

یک غذای برنجی خامه ای و پنیری که می تو،د آن را به ،وان غذای اصلی یا جانبی سرو کنید.

میوه 2

مدرسه مقدماتی 5 دقیقه

او آشپزی می کند 15 دقیقه

کل 20 دقیقه

جهت ها

  • موسیر را ریز ،د کنید، سیر را ،د کنید، پنیر را رنده کنید، و آب و شراب خود را اندازه بگیرید و آنها را در دست داشته باشید.

  • در یک قابلمه بزرگ، کره را روی حرارت متوسط ​​تا زیاد آب کنید. پیاز را بپزید تا نرم و معطر شود، 2 تا 3 دقیقه. با نمک و فلفل مزه دار کنید.

  • سپس برنج و سیر را اضافه کنید. چند دقیقه دیگر بپزید تا برنج شفاف به نظر برسد.

  • 1/2 فنجان از مایع (آب و شراب) را به تابه اضافه کنید و در حالی که به جوش می آید هم بزنید، سپس برنج را بپزید.

  • بعد از تمام شدن، نصف فنجان دیگر اضافه کنید. این کار را تا زم، که از تمام مایع استفاده کنید ادامه دهید.

  • سپس چند دانه برنج را از تابه خارج کرده و آماده بودن آنها را تست کنید. به دلخواه می تو،د آن را نرم تر یا سفت تر بپزید.

  • بعد از اینکه برنج پخت، پنیر و خامه را اضافه کنید. اگر از گیاهان تازه ،د شده استفاده می کنید، می تو،د آن را هم اکنون اضافه کنید.

  • پس از ،یب شدن و گرم شدن همه چیز، میل کنید و نمک و فلفل بیشتری از آنچه احساس می کنید به آن نیاز دارد اضافه کنید. گرم سرو کنید.

یادداشت ها

  • برنج آربوریو همان برنجی است که در ریزوتو استفاده می شود. در حالی که برنج‌های دانه کوتاه می‌توانند کار کنند، اما ممکن است پختن آن‌ها به این روش بیشتر طول بکشد، ممکن است نیاز به مایعات کم و بیش برای پخت کامل داشته باشد و آن اثر خامه‌ای، کوچک و کوفته مانندی که ریزوتو به آن معروف است، نخواهد داشت.
  • برخی از سرآشپزها شما را تشویق می کنند که آب و شراب را در حین پخت و پز گرم کنید، ایده این است که آنها سریعتر در برنج گنجانده می شوند و بنابراین زمان کمتری برای پختن صرف می شود. طبق تجربه من، این تفاوت چند، ایجاد نمی کند و برای رسیدن به آن دردسر است، بنابراین از آن صرف نظر می کنم.
  • من دوست دارم ریزوتو را در یک قابلمه بزرگ (عریض) یا ماهیتابه بزرگ بپزم زیرا احساس می کنم این در واقع به پختن سریعتر برنج در مقایسه با قابلمه کمک می کند.
  • از شرابی که دوست دارید برای نوشیدن استفاده کنید! در این دستور غذا از یک بطری کامل استفاده نمی شود، حتی در بسته. بنابراین می تو،د برای کاهش ضایعات، بقیه را همراه با شام سرو کنید یا یک وعده (کارتن کوچک) ،یداری کنید.
  • اگر متوجه شدید که استاک یا آب مرغ ندارید، می تو،د از آب و یک مکعب آب مرغ استفاده کنید.
  • راه هایی برای تغییر آسان طعم – به جای آب مرغ یا آب مرغ، می تو،د از آب گوشت ، یا آب گوشت دریایی استفاده کنید. شراب سفید را با شراب قرمز خشک جایگزین کنید. علاوه بر تره فرنگی از انواع مختلف پیاز مانند پیاز قرمز یا پیاز سفید شیرین استفاده کنید. از سبزیجات تازه متفاوت برای مطابقت با آنچه می خواهید با آن سرو کنید، استفاده کنید، مانند جعفری تازه یا گشنیز اگر با کارنه آسادا سرو کنید. شما می تو،د تقریباً هر پنیر دیگری مانند گرویر، چدار تیز، هاوارتی یا حتی پنیر نرمی مانند بری را جایگزین پارمزان کنید. من یک بار در یک رستوران ریزوتو با سیب ترش و پنیر نرم خوردم – خیلی خوب!
  • همچنین می‌تو،د ادویه‌ها یا چاشنی‌های دیگری به غیر از نمک و فلفل، مانند پونه کوهی، فلفل هندی برای حرارت، زردچوبه برای طعم و رنگ، زعفران و غیره اضافه کنید.
  • مقداری سبزیجات پخته شده یا سبزیجات پوره شده را به ریزوتو اضافه کنید تا رنگ و طعم بیشتری داشته باشد، مانند هویج پوره شده، کدو حلوایی، قارچ پخته شده یا سبزیجاتی مانند بروکلی.
  • با کمی آب لیمو یا آب مرکبات دیگر کار را تمام کنید.
  • باقیمانده غذا را حداقل به مدت 3 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. دوباره در مایکروویو یا روی اجاق گاز گرم کنید.

تغذیه

حقایق تغذیه ای

ریزوتو

مقدار در هر وعده

% ارزش روزانه*

*درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.

توجه: برای راحتی شما، تغذیه به طور خودکار با استفاده از S،acular مح،ه می شود. در صورت ،وم، توصیه می کنیم از مح،ات تغذیه خود استفاده کنید.

قبل از رفتن، یک بررسی بگذارید!

بررسی ها راهی عالی برای حمایت از ما هستند. آنها قدرد، شما را از کار ما نشان می دهند و به سایر کاربران کمک می کنند تا بهترین محتوای ما را پیدا کنند!

نظر بدهید

منبع: https://abeautifulmess.com/risotto/