پارمزان مرغ – یک آشغال زیبا

پارمزان مرغ - یک آشغال زیبا

این پارمزان مرغ آسان، یا به قول من پارم مرغ، یکی از آن وعده‌هایی است که در رستوران سفارش می‌دهم اما مدت‌هاست که در خانه درست نمی‌کنم. اما نه بیشتر! خیلی راحت و خوشمزه است. علاوه بر این، می تو،د دستور غذای پارمزان مرغ خود را به این روش سفارشی یا سرو کنید شما او دوست دارد.

من عاشق پارمه مرغ نازک و ترد هستم که با سس گوجه فرنگی اضافی کنار نان سیر سرو می شود. اما شما همچنین می تو،د این غذا را روی پاستا، برنج یا همه به تنهایی سرو کنید – خوب و سیر کننده است!

مربوط به: بعد، پاستا پاستو، م،کوتی، زیتی پخته شده یا لاز،ا را امتحان کنید. یام

مواد تشکیل دهنده

  • مرغ – سینه مرغ بدون پوست
  • نمک
  • فلفل سیاه
  • آرد همه منظوره
  • شیر
  • ،ده نان ایتالیایی
  • پنیر پارمزان
  • روغن کانولا یا روغن گیاهی
  • سس گوجه فرنگی – هر نوعی که شما ترجیح می دهید: سس مارینارا خانگی، سس ودکا، سس پومودورو
  • پنیر موزارلا
  • ریحان تازه

همچنین ممکن است بخواهید مقداری نان فرانسوی، اسپاگتی یا برنج سرو کنید.

طرز تهیه پارمزان مرغ

ابتدا سینه های مرغ را از طول نصف کنید. در حالی که برخی از مردم دوست دارند مرغ را با یک پتک گوشت یا وردنه بکوبند تا آن را شل کند، من فقط قطعات را از وسط نصف می کنم.

هر طرف فیله مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید. تکه ها را در آرد آغشته کنید تا از بیرون آغشته شوند. سپس آن را در شیر فرو کنید. سپس آن را در ،ده نان ایتالیایی فرو کنید. برای این کار از یک کاسه کم عمق، تابه پای یا ظروف لبه دار استفاده می کنم.

در یک قابلمه یا ماهیتابه بزرگ، روغن کافی برای سرخ ، (حدود 1/2 اینچ یا بیشتر) اضافه کنید. روی حرارت متوسط، مرغ سرخ شده را به مدت دو دقیقه از هر طرف بپزید.

مرغ ها را در یک سینی فر یا سینی فر که کمی روغن انداخته اید قرار دهید، سپس سس گوجه فرنگی، پنیر پارمزان رنده شده و پنیر موزارلا را روی آن قرار دهید. به مدت 10-12 دقیقه در فر با دمای 450 درجه فارنهایت بپزید. پنیر باید آب شود و مرغ باید طلایی شود. روی آن ریحان تازه ریخته و سرو می شود.

نکات و جایگزین ها

  • برای تهیه نان به جای شیر می تو،د از دو عدد تخم مرغ با هم زده شده استفاده کنید. من فکر می کنم این باعث می شود نان کمی غلیظ تر شود، اما خوب کار می کند. گزینه دیگر ماست به جای شیر است، این به سادگی ترد و طعم بیشتری را اضافه می کند.
  • امتیاز جایزه – پارمزان را به نان خود اضافه کنید! از نوع پودر شده آن استفاده کنید و با پودر سوخاری ایتالیایی مخلوط کنید.
  • برای بررسی کامل بودن مرغ، از دماسنج گوشت استفاده کنید و بررسی کنید که ضخیم ترین قطعه باید به 160 درجه فارنهایت برسد.
  • سس بسیار گرم برای سرو در کنار – این از خیس شدن پارمزان مرغ در حین پخت جلوگیری می کند.
  • من ریحان تازه را دوست دارم اما می تو،د از جعفری، رزماری یا آویشن تازه نیز استفاده کنید. افزودنی دیگر برای کمی حرارت این است که مقداری فلفل قرمز بپاشید.
  • می تو،د باقیمانده غذا را در ظرف در بسته در یخچال به مدت چند روز نگهداری کنید. فکر نمی‌کنم پارم مرغ بهترین باقی مانده غذا باشد. بنابراین، اگر باقی مانده، کاری که من انجام می‌دهم این است که آن را به قطعات کوچک برش می‌دهم تا به پاستا یا روی سالاد اضافه کنم. من احساس می کنم این کار بهتر از تلاش برای آماده ، دوباره غذا با گرم ، مجدد است.

ایده های بیشتر برای شام مرغ

راهنمای دستور غذای رایگان خود را از طریق وب سایت ما دریافت کنید محبوب ترین دستور العمل برای همه زمان ها!

راهنما را دریافت کنید

دستگاه چاپ

دستور غذا را دریافت کنیددستور غذا را دریافت کنید
دستور غذا را دریافت کنید

مرغ سوخاری ترد با سس گوجه فرنگی و پنیر آب شده روی آن.

میوه 4

مدرسه مقدماتی 15 دقیقه

او آشپزی می کند 10 دقیقه

کل 25 دقیقه

جهت ها

  • ابتدا سینه های مرغ را از طول نصف کنید.

  • هر طرف فیله مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید. تکه ها را در آرد آغشته کنید تا از بیرون آغشته شوند.

  • سپس آن را در شیر فرو کنید.

  • سپس آن را در ،ده نان ایتالیایی فرو کنید. برای این کار از یک کاسه کم عمق، تابه پای یا ظروف لبه دار استفاده می کنم.

  • در یک قابلمه یا ماهیتابه بزرگ، روغن کافی برای سرخ ، (حدود 1/2 اینچ یا بیشتر) اضافه کنید. روی حرارت متوسط، مرغ سرخ شده را به مدت دو دقیقه از هر طرف بپزید.

  • مرغ ها را در سینی فر یا سینی فر که کمی روغن انداخته اید قرار دهید، سپس کمی سس گوجه فرنگی، پنیر پارمزان رنده شده و پنیر موزارلا را روی آن قرار دهید.

  • به مدت 10-12 دقیقه در فر با دمای 450 درجه فارنهایت بپزید. پنیر باید آب شود و مرغ باید طلایی شود.

  • ریحان تازه را اضافه کنید و با نان سیر یا روی پاستا سرو کنید.

یادداشت ها

برای تهیه نان به جای شیر می تو،د از دو عدد تخم مرغ با هم زده شده استفاده کنید. من فکر می کنم این باعث می شود نان کمی غلیظ تر شود، اما خوب کار می کند. گزینه دیگر ماست به جای شیر است. این به سادگی طعم و مزه بیشتری را اضافه می کند.
امتیاز جایزه – پارمزان را به نان خود اضافه کنید! از نوع پودر شده آن استفاده کنید و با پودر سوخاری ایتالیایی مخلوط کنید.
برای بررسی اینکه مرغ پخته شده است، از دماسنج گوشت استفاده کنید و بررسی کنید که ضخیم ترین قطعه باید به 160 درجه فارنهایت برسد.
سس بسیار گرم برای سرو در کنار – این از خیس شدن پارمزان مرغ در حین پخت جلوگیری می کند.
من ریحان تازه را دوست دارم اما می تو،د از جعفری، رزماری یا آویشن تازه نیز استفاده کنید. افزودنی دیگر برای کمی حرارت این است که مقداری فلفل قرمز بپاشید.
می تو،د باقیمانده غذا را در ظرف در بسته در یخچال به مدت چند روز نگهداری کنید. فکر نمی‌کنم پارم مرغ بهترین باقی مانده غذا باشد. بنابراین، اگر باقی مانده، کاری که من انجام می‌دهم این است که آن را به قطعات کوچک برش می‌دهم تا به پاستا یا روی سالاد اضافه کنم. من احساس می کنم این کار بهتر از تلاش برای آماده ، دوباره غذا با گرم ، مجدد است.

تغذیه

حقایق تغذیه ای

پارمزان مرغ

مقدار در هر وعده

% ارزش روزانه*

*درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.

توجه: برای راحتی شما، تغذیه به طور خودکار با استفاده از S،acular مح،ه می شود. در صورت ،وم، توصیه می کنیم از مح،ات تغذیه خود استفاده کنید.

قبل از رفتن، یک بررسی بگذارید!

بررسی ها راهی عالی برای حمایت از ما هستند. آنها قدرد، شما را از کار ما نشان می دهند و به سایر کاربران کمک می کنند تا بهترین محتوای ما را پیدا کنند!

نظر بدهید

منبع: https://abeautifulmess.com/chicken-parmesan/