من عاشق نان کانونی خانگی هستم. مثل ، عشق! من از آن برای کاهش سوپ استفاده می کنم ، و به دو نیمه برش می دهم تا ساندویچ ها را پخت یا به ،وان یک غرش برای برق یا به تنهایی برای میان وعده کربوهیدرات ها بریزید. 🙂 من با فضای داخلی نرم ، بالش داخلی و قشر ترد خوشمزه وسواس دارم. این دستور العمل نان Focaccia است که من همیشه در خانه از آن استفاده می کنم. ساخت آن ساده و آسان است ، اگرچه به مدتی نیاز دارد. ارزشش را دارد!
اگر از نان نان می ترسید ، من آن را دریافت می کنم! IMO Focaccia یکی از ساده ترین پخت خانگی است. دستور العمل خمیر فقط به پنج ماده نیاز دارد ، شما به تج،ات یا مقاله خاصی احتیاج ندارید (بدون می،ر باردار! هیچ قلاب خمیر وجود ندارد!) و حتی نیازی به دانستن نحوه ورز دادن نان ندارید.
مربوط به: من عاشق نان خانگی هستم؟ بعد ، بدن یورکشایر یا ظروف نان شور را امتحان کنید!


،یبات
- مخمر خشک فعال
- اب
- قند
- چند منظوره
- نمک کوشیر
- روغن زیتون در باکره
- چاقی
قبل از پخت نیز باید برخی از مواد اضافی اضافی را نیز در اختیار داشته باشید. من عاشق رزماری تازه ، نمک دریایی ، لایه برداری ، پودر سیر ، نمک ادویه لوی و پودر پیاز هستم. من نسبت هایی را که از آن استفاده می کنم در کارت دستور العمل زیر گنجانده ام ، اما می تو،د آنچه را که در بالای کانونی هستید تغییر دهید!


چگونه می توان Focaccia را ساخت
در یک فنجان اندازه گیری یک فنجان بزرگ (یا یک گلدان مخلوط کوچک و متوسط) ، شکر را در آب گرم هم بزنید. مخمر را روی ،مت بالا بپاشید ، باید در یک دقیقه یا دو دقیقه کمی با کف شروع کنید. اگر این اتفاق نیفتد ، تاریخ انقضا را بررسی کنید و در صورت ،وم ، دوباره با مخمر تازه شروع کنید.
در یک کاسه بزرگ آرد و نمک را اضافه کنید. ریختن در صورت ،وم ، از دستان خود استفاده کنید تا هر آرد یا قطعات باقی مانده را در یک توپ خمیر تشکیل دهید. کمی روغن را زیر توپ خمیر اضافه کنید. سپس کاسه را با یک پوشش پ،تیکی بپوش،د و به مدت 12-24 ساعت خنک شود.
یک تابه سرخ شده نان 9 13 اینچی را تهیه کنید. کره رقیق شده را در امتداد پایین ، گوشه ها و ،مت های فوق، تابه مالش دهید. سپس نیمی از روغن زیتون را در پایین بپاشید.
خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و آن را از کاسه روی یک سطح زمین به آرامی جدا کنید. از دستان خود برای تاشو چهار زاویه استفاده کنید (یا چهار لبه مخالف ، این احتمال وجود دارد که ،وماً شبیه یک مربع نباشد). سپس خمیر را در تابه سرخ ، پخت معده قرار دهید. آن را به مدت دو ساعت در یک مکان گرم بپوش،د و بگذارید.
بقیه روغن را روی ،مت بالای خمیر بپاشید و از انگشتان خود برای کاهش خمیر استفاده کنید و آن را به آرامی فشار دهید تا کل قابلمه را پر کند. بالای گیاهان تازه ، نمک و هر ادویه جات ترشی جات دیگری که دوست دارید. در فر با 425 درجه فارنهایت به مدت 25-28 دقیقه بپزید. قله های حباب باید قهوه ای طلایی عمیق به نظر برسند.


نکات و یادداشت ها
- اگر آشپزخانه شما گرم نیست ، توصیه می کنم فر را برای چند دقیقه گرم کنید ، سپس آن را خاموش کنید و ماهی تابه خمیر را در ،مت داخلی برای ارتفاع دوم سیگار بکشید. اگر این کار را انجام دادید ، به خاطر داشته باشید که اجاق گاز گرم نمی خواهید تا خمیر شروع به پخت کند. اما اگر آشپزخانه شما مثل من مثل من باشد ، این ممکن است لازم باشد تا قد دوم در یک منطقه گرم رخ دهد.
- زمان صعودی – آنچه را که توصیه می کنم برای به دست آوردن بهترین نتیجه گسترش دهید. می دانم ، این یک ارتفاع طول، در یخچال است. معمولاً شبانه و شب خمیر درست می کنم تا بتوانم قد دوم را انجام دهم و روز بعد پختم. افزایش طول، طعم زیادی می بخشد ، اما اگر نمی تو،د مدت طول، صبر کنید ، می تو،د یخچال را پرش کرده و خمیر را به مدت 3 ساعت در یک مکان گرم (تحت پوشش) قرار دهید. قد دوم همان است.
- شما می تو،د این دستور العمل های Focaccia را خیلی زیاد کنید! شاید شما دیده باشید که مردم به زیتون ، گوجه فرنگی آفتاب ، گوجه فرنگی گی، ، برش گوجه فرنگی اضافه می کنند یا قبل از پخت نوعی صحنه در کانونی ایجاد می کنند. اگر می خواهید به این روش بروید ، این کار را انجام دهید! سایر گیاهان تازه که من گاهی اوقات از آویشن ، ،دمند ، شوید یا ریحان استفاده می کنم. همچنین می تو،د مقداری پنیر Paramesan یا پنیر چدار اضافه کنید. گزینه های زیادی وجود دارد که کانون های برتر که می توانند این دستور العمل اساسی را تغییر دهند.


دستور العمل های سوپ مورد علاقه ما
من عاشق نان فو، تازه در کنار سوپ خانگی هستم.
سوالات مرتبط
تفاوت بین مخمر خشک فعال و مخمر فوری چیست؟
مخمر خشک فعال باید با اضافه ، آب گرم قبل از استفاده در دستور العمل فعال شود ، در حالی که مخمر فوری را می توان مستقیماً به اجزای خشک یا مرطوب اضافه کرد.


راهنمای دستور العمل های رایگان ما را با محبوب ترین دستور العمل ها در همه سنین!
راهنما را دریافت کنید
راهنمای رایگان دستور العمل محبوب
بهترین 25 دستور العمل در تمام سنین!
چاپ
دستور العمل را دریافت کنید
داخلی و بالش نرم با پوسته تزئینی موج دار. بهترین نان خانگی!
میوه 12
مقدماتی 5 دقایقی
زمان صعود 14 ساعت
پخت 25 دقایقی
کل 14 ساعت 30 دقایقی
جهت
-
در یک فنجان اندازه گیری یک فنجان بزرگ (یا یک گلدان مخلوط کوچک و متوسط) ، شکر را در آب گرم هم بزنید.
-
مخمر را روی ،مت بالا بپاشید ، باید در یک دقیقه یا دو دقیقه کمی با کف شروع کنید. اگر این اتفاق نیفتد ، تاریخ انقضا را بررسی کنید و در صورت ،وم ، دوباره با مخمر تازه شروع کنید.
-
در یک کاسه بزرگ آرد و نمک را اضافه کنید. ریختن در صورت ،وم ، از دستان خود استفاده کنید تا هرگونه آرد یا قطعات باقی مانده را در توپ خمیر اضافه کنید.
-
کمی روغن را زیر توپ خمیر اضافه کنید. سپس کاسه را با یک پوشش پ،تیکی بپوش،د و به مدت 12-24 ساعت خنک شود.
-
یک تابه سرخ شده نان 9 13 اینچی را تهیه کنید. کره رقیق شده را در امتداد پایین ، گوشه ها و ،مت های فوق، تابه مالش دهید. سپس نیمی از روغن زیتون را در پایین بپاشید.
-
خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و آن را از کاسه روی یک سطح زمین به آرامی جدا کنید. از دستان خود برای تاشو چهار زاویه استفاده کنید (یا چهار لبه مخالف ، این احتمال وجود دارد که ،وماً شبیه یک مربع نباشد).
-
سپس خمیر را در تابه سرخ ، پخت معده قرار دهید. آن را به مدت دو ساعت در یک مکان گرم بپوش،د و بگذارید.
-
بقیه روغن را روی ،مت بالای خمیر بپاشید و از انگشتان خود برای کاهش خمیر استفاده کنید و آن را به آرامی فشار دهید تا کل قابلمه را پر کند. بالای گیاهان تازه ، نمک و هر ادویه جات ترشی جات دیگری که دوست دارید.
-
در فر با 425 درجه فارنهایت به مدت 25-28 دقیقه بپزید. قله های حباب باید قهوه ای طلایی عمیق به نظر برسند.
یادداشت ها
- اگر آشپزخانه شما گرم نیست ، توصیه می کنم فر را برای چند دقیقه گرم کنید ، سپس آن را خاموش کنید و ماهی تابه خمیر را در ،مت داخلی برای ارتفاع دوم سیگار بکشید. اگر این کار را انجام دادید ، به خاطر داشته باشید که اجاق گاز گرم نمی خواهید تا خمیر شروع به پخت کند. اما اگر آشپزخانه شما مثل من مثل من باشد ، این ممکن است لازم باشد تا قد دوم در یک منطقه گرم رخ دهد.
- زمان صعودی – آنچه را که توصیه می کنم برای به دست آوردن بهترین نتیجه گسترش دهید. می دانم ، این یک ارتفاع طول، در یخچال است. معمولاً شبانه و شب خمیر درست می کنم تا بتوانم قد دوم را انجام دهم و روز بعد پختم. ارتفاع طول، طعم زیادی می بخشد ، اما اگر نمی تو،د مدت طول، صبر کنید ، می تو،د یخچال را پرش کرده و خمیر را با قد اول در یک مکان گرم (پوشیده) به مدت 3 ساعت بگذارید. قد دوم همان است.
- شما می تو،د این دستور العمل های Focaccia را خیلی زیاد کنید! شاید شما دیده باشید که مردم به زیتون ، گوجه فرنگی آفتاب ، گوجه فرنگی گی، ، برش گوجه فرنگی اضافه می کنند یا قبل از پخت نوعی صحنه در کانونی ایجاد می کنند. اگر می خواهید به این روش بروید ، این کار را انجام دهید! سایر گیاهان تازه که من گاهی اوقات از آویشن ، ،دمند ، شوید یا ریحان استفاده می کنم. همچنین می تو،د مقداری پنیر Paramesan یا پنیر چدار اضافه کنید. بسیاری از لایه های کانونی وجود دارد که می توانند این دستور العمل اساسی را تغییر دهند.
تغذیه
حقایق غذایی
کانونی
مقدار هر وعده غذایی
ارزش روزانه*
* مقادیر روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 -کا،ی است.
توجه: غذا برای راحتی شما به صورت خودکار و با استفاده از S،acular است. هنگام ارتباط ، توصیه می کنیم از حساب های تغذیه خود استفاده کنید.
منبع: https://abeautifulmess.com/focaccia/