کوکتل مارگاریتا – یک آشغال زیبا

کوکتل مارگاریتا - یک آشغال زیبا

آیا چیزی بهتر از یک مارگاریتا ک،یک وجود دارد؟ این دستور پخت تنها با چهار ماده تشکیل شده است و طعم بهتری نسبت به مارگاریتاهای رستوران دارد!

سال‌ها پیش، من یک مخلوط مارگاریتای خانگی را به اشتراک گذاشتم، که اگر از ،یبی که در فروشگاه ،یداری می‌کنید (خیلی خوشمزه‌تر است) توصیه می‌کنم آن را امتحان کنید. امروز، من هیجان زده هستم که دستور تهیه بهترین مارگاریتا را از ابتدا به اشتراک بگذارم.

دستور العمل های بیشتر تکیلا: مخلوط مارگاریتا خانگی، مارگاریتا لاغر، مارگاریتا یخ زده، مارگاریتا هندوانه، مارگاریتا نارگیل، پالوما.

مواد تشکیل دهنده مارگاریتا

  • تکیلا بلانکو – همچنین به ،وان تکیلا نقره ای شناخته می شود.
  • لیکور پرتقال – می تو،د از Cointreau، Grand Marnier یا Triple Sec استفاده کنید.
  • لیموناد – آب لیموی تازه ضروری است.
  • شربت آ، – برای مقداری شیرینی طبیعی
  • یخ – من از این مکعب های مربع کوچک لذت می برم.
  • برش های لیموترش – یا برش های لیمو برای تزیین.
  • چرخه نمک – یا نمک مارگاریتای خانگی برای لبه لیوان.

چند ابزار ساده وجود دارد که تجربه مارگاریتای خانگی شما را آسان‌تر و سریع‌تر می‌کند. توصیه می کنم از یک آب میوه گیری دستی مرکبات، یک پیمانه اندازه گیری (من تقریبا در هر کوکتلی که درست می کنم از آن استفاده می کنم) و یک کوکتل شوکر استفاده کنید.

چگونه مارگاریتای عالی درست کنیم

با تهیه ظروف شیشه ای خود شروع کنید. من دوست دارم فقط نیمی از فنجانم را نمک بزنم تا مردم این امکان را داشته باشند که یک جرعه با نمک یا بدون نمک بنوشند.

سپس یک کوکتل شیکر را با تکیلا، لیکور پرتقال، آب لیموترش و آ، پر کنید. یک مشت تکه یخ اضافه کنید و حدود 15 ث،ه یا تا زم، که شیکر سرد شود، تکان دهید. اگر کوکتل شیکر ندارید، سعی کنید از یک شیشه درب دار استفاده کنید.

تست طعم سریع انجام دهید و مطمئن شوید که از نوشیدنی راضی هستید. در صورت نیاز می تو،د شیرین کننده بیشتری اضافه کنید.

نوشیدنی را از مخلوط کن صاف کرده و در فنجان نمک خود بریزید. برای سرو چند تکه یخ و یک چاشنی لیموی تازه اضافه کنید.

نحوه نمک زدن لبه شیشه

من از آ، برای خمیر نمک استفاده می کنم زیرا کمی خامه تر است و نسبت به آب لیمو به تنهایی نمک بیشتری را در خود نگه می دارد. آب لیمو نیز موثر است. هنگام درست ، لبه نمک، مطمئن شوید که فقط لبه بیرونی آن را درست کنید تا نمک ناخواسته به نوشیدنی شما نریزد. من دوست دارم برای چنین من،تی مقداری نمک مارگاریتا در دسترس داشته باشم. شما همچنین می تو،د نمک مارگاریتا را خودتان درست کنید (خوشحال است!).

نکاتی برای ساخت

  • بهترین روش برای سرو مارگاریتا روی سنگ این است که آن را در لیوان سنگی با چند تکه یخ سرو کنید.
  • طعم مرکبات اضافی را با مقداری پوست مرکبات مخلوط شده در لبه نمک اضافه کنید.
  • خداحافظ، مخلوط مارگاریتا. دیگر هرگز نیازی به ،ید مخلوط زرد نئون ،یداری شده در فروشگاه نخواهید داشت. با استفاده از این دستور العمل از ابتدا می تو،د از دستور پخت مارگاریتا استفاده کنید یا به طور کامل از آن صرف نظر کنید.

تغییرات مارگاریتا

  • مزکال مارگاریتا -نوع مورد علاقه من از مارگاریتا جایگزین ، تکیلا به جای مزکال در این مارگاریتا سنتی است که طعم دودی تر و شدیدتری ایجاد می کند.
  • مارگاریتا لاغر – برای یک نسخه سبک تر، نوشیدنی پرتقال را حذف کنید و به جای آن کمی آب پرتقال تازه اضافه کنید. همچنین می تو،د به دنبال آلوئه ورا ملایم برای استفاده باشید.
  • مارگاریتا تند – قبل از تکان دادن چند تکه فلفل دلمه تازه یا سرانو چیلی اضافه کنید. اگر نگران گرما هستید، با مقدار کمی شروع کنید و بیشتر به طعم اضافه کنید.
  • تاجین ریم – از ادویه های تگین (مخلوط با نمک یا به تنهایی) برای ایجاد یک لبه سفارشی استفاده کنید. با توجه به این نکته، می‌تو،د لبه خود را با هر گونه سبزی، پوست مرکبات، یا نمک‌های طعم‌دار دلخواه خود سفارشی کنید.
  • باغ مارگاریتا برای یک مارگاریتا زیبا و الهام گرفته از باغ، گل های خوراکی تازه اضافه کنید.

دستور العمل هایی که با مارگاریتاها خوب است:

دستورالعمل ها

سوالات متداول

چه چیزی در دستور العمل مارگاریتا ک،یک وجود دارد؟

این دستور پخت مارگاریتا شامل تکیلا، لیکور پرتقال، آب لیمو و آ، است.

روز ملی مارگاریتا چه زم، است؟

22 فوریه روز ملی مارگاریتا است، پس حتما از این دستور غذا برای جشن گرفتن استفاده کنید.

بهترین نسبت برای مارگاریتا چیست؟

نسبت ک،یک برای مارگاریتا 2-1-1 است. این شامل 2 اونس تکیلا، 1 اونس لیکور پرتقال و 1 اونس آب لیموترش تازه است. آلوئه ورا از نظر فنی اختیاری است (اگرچه من هرگز از آن صرف نظر نمی کنم) و من از نیم اونس استفاده می کنم.

م،ی مارگاریتا در اسپ،ایی چیست؟

مارگاریتا در زبان اسپ،ایی به م،ای “دیزی” است.

راهنمای دستور غذای رایگان خود را از طریق وب سایت ما دریافت کنید محبوب ترین دستور العمل برای همه زمان ها!

راهنما را دریافت کنید

دستگاه چاپ

دستور غذا را دریافت کنیددستور غذا را دریافت کنید
دستور غذا را دریافت کنید

میوه 1 کوکتل

مدرسه مقدماتی 5 دقیقه

جهت ها

  • با تهیه ظروف شیشه ای خود شروع کنید. من دوست دارم فقط نیمی از فنجانم را نمک بزنم تا مردم این امکان را داشته باشند که یک جرعه با نمک یا بدون نمک بنوشند.

  • سپس یک کوکتل شیکر را با تکیلا، لیکور پرتقال، آب لیموترش و آ، پر کنید. یک مشت تکه یخ اضافه کنید و حدود 15 ث،ه یا تا زم، که شیکر سرد شود، تکان دهید. اگر کوکتل شیکر ندارید، سعی کنید از یک شیشه درب دار استفاده کنید.
  • تست طعم سریع انجام دهید و مطمئن شوید که از نوشیدنی راضی هستید. در صورت نیاز می تو،د شیرین کننده بیشتری اضافه کنید.

  • از مخلوط کن، نوشیدنی را در فنجان خود فیلتر کنید. برای سرو چند تکه یخ و یک چاشنی لیموی تازه اضافه کنید.

یادداشت ها

  • بهترین روش برای سرو مارگاریتا روی سنگ این است که آن را در لیوان سنگی با چند تکه یخ سرو کنید.
  • طعم مرکبات اضافی را با مقداری پوست مرکبات مخلوط شده در لبه نمک اضافه کنید.
  • خداحافظ، مخلوط مارگاریتا. دیگر هرگز نیازی به ،ید مخلوط زرد نئون ،یداری شده در فروشگاه نخواهید داشت. با استفاده از این دستور العمل از ابتدا می تو،د از دستور تهیه مخلوط مارگاریتا استفاده کنید یا به طور کامل از آن صرف نظر کنید.

تغذیه

حقایق تغذیه ای

کوکتل مارگاریتا

مقدار در هر وعده

% ارزش روزانه*

*درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.

توجه: برای راحتی شما، تغذیه به طور خودکار با استفاده از S،acular مح،ه می شود. در صورت ،وم، توصیه می کنیم از مح،ات تغذیه خود استفاده کنید.

قبل از رفتن، یک بررسی بگذارید!

بررسی ها راهی عالی برای حمایت از ما هستند. آنها قدرد، شما را از کار ما نشان می دهند و به سایر کاربران کمک می کنند تا بهترین محتوای ما را پیدا کنند!

نظر بدهید

منبع: https://abeautifulmess.com/margarita-،tail/