کوکی های کره – یک ظرف غذای زیبا

کوکی های کره - یک ظرف غذای زیبا

کوکی‌های کره‌ای یک کلوچه ک،یک هستند که همیشه باعث می‌شوند به انواعی که در فروشگاه‌ها ،یداری می‌شوند و در جعبه‌های فصلی عرضه می‌شوند فکر کنم.

اگرچه خوشمزه است، اما دستور پخت این کیک کره ای کمتر ترد است. این ها کوکی های کره ای نرم هستند. به کوکی‌های کره‌ای به‌،وان تلاقی کامل بین کیک شکری و نان کوتاه فکر کنید.

مربوط به: کوکی های گلوله برفی، شیرینی های زنجبیلی و کوکی های تاج گل کریسمس.

  • کره، نرم شده
  • شکر گرانول سفید
  • زرده
  • عصاره و،ل
  • آرد همه منظوره
  • نمک

درست ، خمیر برای این کار بسیار آسان است. مواد خشک را جدا از مواد خیس مخلوط کرده و سپس با هم مخلوط کنید. اما “ترفند” واقعی این است که خمیر را قبل از پخت منجمد کنید. شما می تو،د این کار را به چند روش مختلف انجام دهید.

اگر کوکی‌های کره‌ای ساده/ساده می‌خواهید، توصیه می‌کنم خمیر را به شکل کنده‌ای در فریز کنید. به این ترتیب می تو،د قبل از پخت به سادگی کلوچه ها را از چوب جدا کنید.

اگر می‌خواهید مانند این ع،‌ها کوکی‌ها را شکل دهید یا فشار دهید، این کار را قبل از انجماد انجام دهید. می تو،د قبل از پخت به این روش به مدت 30 دقیقه یا یک شب آن را فریز کنید.

نکاتی برای درست ، کوکی های کره ای:

  • خمیر قبل از انجماد نرم خواهد بود، بنابراین اگر آن را برای ایجاد اشکال برش دار باز می کنید (همانطور که در این ع، ها نشان داده شده است)، مطمئن شوید که از آرد بیشتری نسبت به کارت دستور غذا استفاده کنید. این برای تمیز ، سطح و پیچ خواهد بود.
  • من از مهرهای کوکی برای ایجاد طرح ها استفاده کردم.
  • همچنین می تو،د از تفنگ پرس کوکی یا غلتک مهر کوکی برای ایجاد طرح ها استفاده کنید.
  • روش سنتی دیگر این است که خمیر را با استفاده از نوک های بزرگ شیرینی هدایت کنید. من این روش را توصیه نمی کنم. حتی اگر خمیر شما خیلی نرم باشد، انجام این روش به قدرت دست زیادی نیاز دارد. این ممکن است برای برخی عالی کار کند، اما من هرگز با آن موفقیتی نداشته ام.

دیگر دستور العمل های پخت تعطیلات

اگر به دنبال دستور العمل های بیشتری برای پخت در این فصل هستید، این ها را امتحان کنید!

سوالات متداول

آیا کلوچه های کره ای همان شیرینی کوتاه هستند؟

آنها بسیار شبیه هستند، بنابراین اگر یکی را دوست دارید احتمالاً از دیگری لذت خواهید برد. با این حال، کوکی‌های کره نرم‌تر هستند و خمیر حاوی شکر بیشتری است.

چه کره ای برای کوکی ها بهتر است؟

کره بدون نمک معمولاً همان چیزی است که دستور العمل ها به آن نیاز دارند، مگر اینکه خلاف آن ذکر شده باشد. این به شما امکان می دهد مقدار نمک اضافه شده به دستور غذا را به طور کلی کنترل کنید.

چرا کلوچه های کره خشک می شوند؟

کوکی های خشک معمولاً به م،ای اضافه ، بیش از حد آرد است. دستور العمل را دوباره بررسی کنید تا مطمئن شوید که مقدار درستی از آرد استفاده کرده اید.

راهنمای دستور غذای رایگان خود را از طریق وب سایت ما دریافت کنید محبوب ترین دستور العمل برای همه زمان ها!

راهنما را دریافت کنید

دستگاه چاپ

دستور غذا را دریافت کنیددستور غذا را دریافت کنید
دستور غذا را دریافت کنید

شیرینی کره ای نرم و خوشمزه

میوه 20 کوکی ها

مدرسه مقدماتی 35 دقیقه

او آشپزی می کند 10 دقیقه

کل 45 دقیقه

جهت ها

  • در یک کاسه متوسط ​​تا بزرگ، کره و شکر را با هم مخلوط کنید.

  • زرده تخم مرغ و عصاره و،ل را هم بزنید.

  • آرد و نمک را اضافه کنید. هم بزنید تا خمیر یکدستی به دست آید.

  • اگر قصد شکل دادن یا فشار دادن به کوکی ها را ندارید، خمیر را به شکل کنده درآورید و با پ،تیک بپوش،د. حداقل 30 دقیقه تا یک شب در فریزر قرار دهید.

  • اگر می خواهید کوکی ها را فرم دهید یا فشار دهید، خمیر را روی سطح کمی آردپاشی شده پهن کنید و این کار را انجام دهید. بعد آن ها را در سینی فر پهن شده قرار دهید. سپس آنها را برای حداقل 30 دقیقه و تا یک شب در فریزر قرار دهید.

  • در فر با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا لبه ها شروع به قهوه ای شدن کنند.

چرخش شیرین

آشپزخانه آمریکایی

کلمات کلیدی کوکی کره، بیسکویت

تغذیه

حقایق تغذیه ای

کوکی کره – 6 ماده

مقدار در هر وعده

% ارزش روزانه*

*درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.

توجه: برای راحتی شما، تغذیه به طور خودکار با استفاده از S،acular مح،ه می شود. در صورت ،وم، توصیه می کنیم از مح،ات تغذیه خود استفاده کنید.

قبل از رفتن، یک بررسی بگذارید!

بررسی ها راهی عالی برای حمایت از ما هستند. آنها قدرد، شما را از کار ما نشان می دهند و به سایر کاربران کمک می کنند تا بهترین محتوای ما را پیدا کنند!

نظر بدهید

منبع: https://abeautifulmess.com/،er-cookies-6-ingredients/