کوکی گریچ (با مخلوط کیک!)

کوکی گریچ (با مخلوط کیک!)

فصل تعطیلات بهترین زمان برای تهیه کلوچه است و این شیرینی های شکری نرم و جویدنی همراهی عالی برای یک لیوان شیر در کنار آتش هستند. رنگ سبز روشن و پاشیدن قلب قرمز رنگی از روح گرینچ به دستور غذا اضافه می کند و الگوی چین و چروک ایجاد شده توسط پودر قند برفی و خوشمزه به نظر می رسد.

برای اینکه شیرینی‌های کریسمس شما سریعتر تهیه شوند، از مخلوط کیک استفاده می‌کنیم تا بتو،د سریع‌تر و آسان‌تر به ،مت پخت (و خوردن!) تجربه شیرینی‌تان برسید. شاید درست مثل فیلم، این شیرینی های چروک جشن، قلب شما را نیز سه سایز کند!

بیسکویت ها را با یک لیوان شیر ،د کنیدبیسکویت ها را با یک لیوان شیر ،د کنید

به دنبال دستور العمل های تعطیلات بیشتر هستید؟ ما را امتحان کنید:

مواد کوکی گرینچمواد کوکی گرینچ

مواد لازم برای کیک گرینچ:

  • مخلوط کیک سفید: این کوکی‌های مخلوط کیک از نام تجاری مورد علاقه شما از مخلوط کیک سفید یا و،لی استفاده می‌کنند که در 15.25 اونس عرضه می‌شود.
  • تخم مرغ: برای این دستور به دو تخم مرغ به ،وان ،ب نیاز دارید.
  • روغن نباتی: می تو،د از هر روغن گیاهی یا کانولا استفاده کنید.
  • عصاره و،ل: من از عصاره و،ل در کوکی‌هایم استفاده می‌کنم، اما اگر مخلوط جعبه‌ای با طعم و،ل را انتخاب کنید، می‌تو،د آن را حذف کنید. از عصاره و،ل خالص به جای و،ل مصنوعی برای بهترین طعم کیک استفاده کنید.
  • شکر غنی شده: غلتاندن خمیر شیرینی در پودر قند ظاهری برفی به همراه شیرینی اضافی به آن می دهد.
  • نشاسته ذرت: افزودن نشاسته ذرت به پودر قند به جای خیس ، مستقیم شیرینی ها به آن کمک می کند تا روی شیرینی ها بنشیند. همچنین می تو،د از پودر پیکان یا نشاسته تاپیوکا نیز استفاده کنید.
  • رنگ خوراکی سبز: شما باید چند قطره را در یک زمان اضافه کنید تا زم، که به رنگ سبز کامل مورد نظر خود برسید! رنگ خوراکی ژل سبز رنگ کمی تندتر است، اما رنگ خوراکی مایع نیز موثر خواهد بود.
  • اسپری قلب: برای نشان دادن قلب گرینچ، پس از پخت، اسپرینکل های قلبی شکل یا آب نبات قرمز داغ اضافه کنید.
مخلوط کیک و تخم مرغ برای کوکی های گرینچمخلوط کیک و تخم مرغ برای کوکی های گرینچ
خمیر را برای کوکی های گرینچ مخلوط کنیدخمیر را برای کوکی های گرینچ مخلوط کنید

خمیر خود را مخلوط کنید: مخلوط کیک، تخم مرغ، روغن و عصاره و،ل را به یک کاسه بزرگ همزن اضافه کنید. مواد را با سرعت متوسط ​​با همزن دستی یا همزن دستی هم بزنید تا مخلوط شوند.

خمیر سبز را برای کوکی های گرینچ مخلوط کنیدخمیر سبز را برای کوکی های گرینچ مخلوط کنید
گلوله های خمیر را در پودر قند بغلت،د تا شیرینی های گرینچ درست شودگلوله های خمیر را در پودر قند بغلت،د تا شیرینی های گرینچ درست شود

یک قطره رنگ خوراکی سبز را هر بار اضافه کنید تا به رنگ سبز کامل برسید و روی کم مخلوط کنید تا کاملا ،یب شود (من از 5 قطره رنگ خوراکی ژل استفاده کردم).

روی خمیر بیسکویت را بپوش،د و به مدت 30 تا 60 دقیقه در یخچال بگذارید تا به راحتی برود.

یک گلوله خمیر شیرینی برای تهیه شیرینی های گرینچیک گلوله خمیر شیرینی برای تهیه شیرینی های گرینچ
گلوله های خمیر شیرینی روی سینی برای تهیه شیرینی های گرینچگلوله های خمیر شیرینی روی سینی برای تهیه شیرینی های گرینچ

کوکی های خود را رول کنید: پودر قند و نشاسته ذرت را در ظرفی با هم مخلوط کنید.

با استفاده از قاشق یا قاشق بیسکویت، 1 تا 2 قاشق غذاخوری از خمیر شیرینی را بردارید و در مخلوط پودر قند و نشاسته ذرت بریزید. خمیر بسیار ،بنده خواهد بود، اما یک بار در پودر قند کار با آن راحت تر است.

رول کنید تا پوشش داده شود و روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی یا تشک پخت سیلی، پوشانده شده است قرار دهید.

به بیسکوییت های ،د شده اسپرینکل های قلبی اضافه کنیدبه بیسکویت های ،د شده اسپرینکل های قلبی اضافه کنید

کوکی های خود را بپزید: کوکی ها را در فر با دمای 375 درجه فارنهایت به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زم، که وسط آن بسته شود اما روی کوکی ها هنوز شروع به قهوه ای شدن نکرده اند بپزید.

قلب را اضافه کنید و خنک کنید: در حالی که هنوز گرم است، قلب قرمز را بپاشید و بعد از 3-5 دقیقه روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود. پس از خنک شدن، از تعطیلات خود لذت ببرید!

Grinch کوکی ها را روی توری سیمی خنک می کندGrinch کوکی ها را روی توری سیمی خنک می کند
کوکی ها و یک لیوان شیر را گرینچ کنیدکوکی ها و یک لیوان شیر را گرینچ کنید

نکاتی برای درست ، کوکی های گرینچ:

  • سعی کنید عصاره های طعم دهنده مانند ن،اع، ​​پسته یا بادام را به خمیر اضافه کنید تا طعمی مفرح داشته باشید!
  • پس از اضافه ، رنگ خوراکی سبز حتما خمیر را کاملا مخلوط کنید تا رگه های سفیدی در خمیر نداشته باشید.
  • اگر نشاسته ذرت ندارید، می‌تو،د فقط کوکی‌ها را در پودر قند بغلت،د – مقداری در کوکی‌ها فرو می‌روند، اما همچنان باید اثر گردگیری را داشته باشید.
  • حتما مراقب کلوچه های خود باشید تا قهوه ای نشوند، زیرا روی رنگ سبز زیبای کوکی تاثیر می گذارد. این کوکی ها باید نرم و جویدنی باشند.
  • اگر اسپرینکل های قلبی در دست ندارید، می تو،د از رویال آیسینگ صورتی نیز استفاده کنید تا پس از سرد شدن کوکی ها، آنها را به شکل قلب در بیاورید یا با چند عدد M&M قرمز و سبز لوله کنید تا طعم شکلاتی اضافه شود.
کوکی ها را با قلب بپاشیدکوکی ها را با قلب بپاشید

این کوکی ها بسیار نرم و جویدنی هستند و درست ، آنها با بچه ها و انجام کاردستی ها یا بازی های کریسمس در کنار آتش بسیار سرگرم کننده است. لذت ببرید!

سوالات متداول

کوکی های گرینچ چه مدت نگهداری می شوند؟

در یک ظرف دربسته، کوکی های گرینچ قبل از اینکه شروع به کهنه شدن کنند، حدود 5 روز در دمای اتاق نگهداری می شوند.

آیا می تو،د کوکی های گرینچ را فریز کنید؟

بله! ورقه شیرینی را در یخچال قرار دهید تا شیرینی ها ابتدا به مدت 30 دقیقه منجمد شوند و سپس می تو،د آنها را به مدت 2 تا 3 ماه در کیسه فریزر قرار دهید. بگذارید کوکی ها قبل از خوردن در یخچال یا روی پیشخوان آب شوند.

راهنمای دستور غذای رایگان خود را از طریق وب سایت ما دریافت کنید محبوب ترین دستور العمل برای همه زمان ها!

راهنما را دریافت کنید

دستگاه چاپ

دستور غذا را دریافت کنیددستور غذا را دریافت کنید
دستور غذا را دریافت کنید

با این کوکی‌های سبز آسان، یک غذای مورد علاقه تعطیلات ایجاد کنید

هزینه دارد 7 دلار

میوه 24 کوکی ها

مدرسه مقدماتی 10 دقیقه

زمان سرد 30 دقیقه

او آشپزی می کند 10 دقیقه

کل 50 دقیقه

جهت ها

  • خمیر خود را مخلوط کنید: مخلوط کیک، تخم مرغ، روغن و عصاره و،ل را به یک کاسه بزرگ همزن اضافه کنید. مواد را با سرعت متوسط ​​هم بزنید تا مخلوط شوند. هر بار یک قطره رنگ خوراکی سبز اضافه کنید تا به رنگ دلخواه برسید و با کم کم مخلوط کنید تا کاملا ،یب شود (من از 5 قطره رنگ خوراکی ژل استفاده کردم). روی خمیر را بپوش،د و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا به راحتی جمع شود.

  • کوکی های خود را رول کنید: پودر قند و نشاسته ذرت را در ظرفی با هم مخلوط کنید. با استفاده از قاشق یا قاشق بیسکویت، یک گلوله خمیر به اندازه ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری را بردارید و آن را در مخلوط پودر قند و نشاسته ذرت بغلت،د. خمیر بسیار ،بنده خواهد بود، اما یک بار در پودر قند کار با آن راحت تر است. رول کنید تا پوشش داده شود و روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی یا تشک پخت سیلی، پوشانده شده است قرار دهید.

  • کوکی های خود را بپزید: کوکی ها را در دمای 375 درجه فارنهایت به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید یا تا زم، که مرکز آنها قرار گیرد اما هنوز روی کوکی ها شروع به قهوه ای شدن نکرده اند.

  • قلب را اضافه کنید و خنک کنید: در حالی که هنوز گرم است، یک پیمانه از قلب خود را اضافه کنید و بعد از 3 تا 5 دقیقه در یک توری خنک کننده قرار دهید تا کاملا خنک شود.

یادداشت ها

نکاتی برای درست ، کوکی های گرینچ:

  • سعی کنید عصاره های طعم دهنده مانند ن،اع، ​​پسته یا بادام را به خمیر اضافه کنید تا طعمی مفرح داشته باشید!
  • پس از اضافه ، رنگ خوراکی سبز حتما خمیر را کاملا مخلوط کنید تا رگه های سفیدی در خمیر نداشته باشید.
  • اگر نشاسته ذرت ندارید، می‌تو،د فقط کوکی‌ها را در پودر قند بغلت،د – مقداری در کوکی‌ها فرو می‌روند، اما همچنان باید اثر گردگیری را داشته باشید.
  • حتما مراقب کلوچه های خود باشید تا شروع به قهوه ای شدن نکنند زیرا این روی رنگ سبز زیبای کوکی تاثیر می گذارد. این کوکی ها باید نرم و جویدنی باشند.
  • اگر آبپاش قلب در دست ندارید، می تو،د از رویال آیسینگ صورتی نیز استفاده کنید تا پس از سرد شدن کوکی ها، آنها را به شکل قلب قرار دهید.

ذخیره سازی و انجماد:
کوکی های گرینچ در یک ظرف دربسته، حدود 5 روز قبل از اینکه شروع به کهنه شدن کنند، نگهداری می شوند.
برای یخ زدن، ورقه شیرینی را در فریزر قرار دهید تا شیرینی ها ابتدا به مدت 30 دقیقه منجمد شوند و سپس می تو،د آنها را به مدت 2 تا 3 ماه در کیسه فریزر قرار دهید. بگذارید کوکی ها قبل از خوردن در یخچال یا روی پیشخوان آب شوند.

تغذیه

حقایق تغذیه ای

کوکی گریچ (با مخلوط کیک!)

مقدار در هر وعده

% ارزش روزانه*

*درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.

توجه: برای راحتی شما، تغذیه به طور خودکار با استفاده از S،acular مح،ه می شود. در صورت ،وم، توصیه می کنیم از مح،ات تغذیه خود استفاده کنید.

قبل از رفتن، یک بررسی بگذارید!

بررسی ها راهی عالی برای حمایت از ما هستند. آنها قدرد، شما را از کار ما نشان می دهند و به سایر کاربران کمک می کنند تا بهترین محتوای ما را پیدا کنند!

نظر بدهید

منبع: https://abeautifulmess.com/grinch-cookies/