با نزدیک شدن به شب سال نو، زمان آن فرا رسیده است که به این فکر کنید که می خواهید در سال جدید چگونه زنگ بزنید. برای من، دسرهایی که قرار است برای این من،ت درست کنم (و بخورم) معمولاً اولین چیزی است که به آن فکر می کنم.
مطالب مرتبط: چگونه یک برج شامپاین بسازیم، فرانسوی 75، مارتینی ،یف، مارتینی فرانسوی.
برای جشن امسال، فکر کردم چند کیک با توپ دیسکو درست کنم، زیرا چه چیزی بهتر از توپ های دیسکوی درخشان و براق با سال نو می آید؟!
در نگاه اول ممکن است فکر کنید اینها کیک هایی هستند که با کاشی های فوندانت پوشانده شده اند، اما نه، اینجا فوندانت وجود ندارد! باور کنید یا نه، چیزی روی اینها نیست جز با،ریم و کمی زرق و برق خوراکی.
من تمام جزئیات را در زیر پوشش داده ام. دنبال کنید تا شما هم بتو،د سال جدید را با شیرین ترین و درخشان ترین نت آغاز کنید.
کاپ کیک توپ دیسکو، 12 عدد کاپ کیک درست می کند
برای کاپ کیک:
1 جعبه مخلوط کیک شکلاتی
آستر کاپ کیک نقره ای
برای با،ریم:
2 فنجان کره بدون نمک، نرم شده
پودر قند 4 پیمانه
1 قاشق غذاخوری عصاره و،ل
رنگ خوراکی ژل مشکی
گرد و غبار براق نقره خوراکی
کیک جعبه خود را با مواد ذکر شده در بسته مخلوط کنید. قالب های کاپ کیک را با آستر کاپ کیک نقره ای بپوش،د. اگر چه دستور غذا می گوید که 12 کیک درست می کنید، اما هر توپ دیسکو در واقع 2 کیک است (پاداش!)، بنابراین تمام 24 خط کیک را به مدت 25 دقیقه در دمای 325 درجه فارنهایت بپزید.
بعد از پخت کیک، آن را با توجه به شکل سطح آن ت،یم کنید. 12 کاپ کیک سطح بالایی را کنار هم قرار دهید تا به ،وان پایه برای هر توپ دیسکو و 12 کاپ کیک بزرگتر (گنبدی شکل) را کنار هم قرار دهید. اجازه دهید کیک ها تا دمای اتاق خنک شوند.
در حالی که کیک ها در حال خنک شدن هستند، کره را آماده کنید. در یک کاسه بزرگ یا کاسه همزن، کره را با سرعت کم به مدت 1 دقیقه بزنید.
پودر قند و عصاره و،ل را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. یک قطره کوچک رنگ خوراکی ژل سیاه اضافه کنید. مخلوط کنید تا رنگ ،یب شود. اگر خا،تری بیش از حد روشن است، مقدار بیشتری اضافه کنید تا زم، که رنگی شبیه به نقره ای داشته باشید.
در یک کاسه، یک کاپ کیک بزرگ (گنبدی شکل) را اضافه کنید و آن را با دستان خود ،د کنید تا یک کاسه ،ده نان داشته باشید. مقدار زیادی فراستینگ را به کاسه اضافه کنید، آن را با دستان خود با هم مخلوط کنید (همانطور که وقتی کیک را درست میکنید) سپس مخلوط را به شکل توپ درآورید.
روی یکی از کیک های کوچکتر (مسطح تر) را کمی یخ زده، سپس توپ کیک را روی آن قرار دهید. با کف دست به آرامی توپ کیک را به شکل گنبدی در آورید.
کاپ کیک ها را با یک لایه نازک با،ریم خا،تری یخ زده، آن را با یک کفگیر (یا انگشت خود) صاف کنید، سپس کاپ کیک ها را به مدت 5 تا 10 دقیقه در فریزر قرار دهید تا فراستینگ ببندد. این کار را با سایر کیک ها نیز تکرار کنید و هر یک از کیک های کوچکتر را با یک کیک بزرگتر برای رویه ،یب کنید.
متوجه خواهید شد که هنگامی که فراستینگ در فریزر قرار میگیرد، کار با آن بسیار آسانتر میشود – هر نقطه ناهمواری را میتوان به راحتی با انگشتانتان صاف کرد، پس از اینکه یخ زدگی تنظیم شد.
دو عدد کیک را از یخچال خارج کنید و بگذارید کمی به دمای محیط برسند. در حالی که آنها این کار را انجام می دهند، تورفتگی هایی را در فراستینگ ایجاد کنید.
از یک سوزن، خلال دندان یا لبه های صاف دیگر (خط کش، قاشق و غیره) برای ایجاد خطوط افقی و عمودی روی کیک کوچک، حدود 1/2 اینچ استفاده کنید.
اگر متوجه شدید که هنگام ایجاد تورفتگی، فراستینگ ، میخورد، فراستینگ خیلی سرد است. اگر با این مشکل مواجه هستید، اجازه دهید برای مدتی بیشتر دست نخورده باقی بماند.
پس از پایان کشیدن خطوط، از انگشت خود برای اضافه ، گرد و غبار نقره ای براق به سطح هر کیک استفاده کنید. در حین انجام این کار مطمئن شوید که فراستینگ هنوز سرد است.
اگر در حین اضافه ، نوارها خیلی داغ شد، کاپ کیک ها را دوباره در یخچال یا فریزر برای چند دقیقه قرار دهید تا مایه سفت شود.
و voilaاوه، کیک های توپ دیسکو! مراحل شروع و درخشش را با سایر کیک های گنبدی تکرار کنید تا زم، که ده ها توپ دیسکو آماده جشن بگیرید!این کیک ها با تمام کار داخل و خارج شدن از یخچال کمی زمان می برند، اما کاملا ارزشش را دارند. اگر در جشن سال نو شرکت می کنید یا میزبان آن هستید، این هدیه عالی برای جشن سال نو است! xo منیت
راهنمای دستور غذای رایگان خود را از طریق وب سایت ما دریافت کنید محبوب ترین دستور العمل برای همه زمان ها!
راهنما را دریافت کنید
راهنمای دستور العمل های محبوب رایگان
25 دستور العمل برتر ما در تمام دوران!
دستگاه چاپ
دستور غذا را دریافت کنید
برای با،ریم:
جهت ها
-
کیک جعبه خود را با مواد ذکر شده در بسته مخلوط کنید. قالب های کاپ کیک را با آستر کاپ کیک نقره ای بپوش،د. با وجود اینکه در دستور غذا گفته شده است که 12 کیک درست می کنید، اما هر توپ دیسکو در واقع 2 کیک است (پاداش!) بنابراین تمام 24 خط کیک را به مدت 25 دقیقه در دمای 325 درجه فارنهایت بپزید. بعد از پخت کیک، آن را با توجه به شکل سطح آن ت،یم کنید. 12 کاپ کیک سطح بالا را کنار هم قرار دهید تا به ،وان پایه برای هر توپ دیسکو و 12 کاپ کیک بزرگتر (گنبدی شکل) را کنار هم قرار دهید. اجازه دهید کیک ها تا دمای اتاق خنک شوند.
-
در حالی که کیک ها در حال خنک شدن هستند، کره را آماده کنید. در یک کاسه بزرگ یا کاسه همزن، کره را با سرعت کم به مدت 1 دقیقه بزنید. پودر قند و عصاره و،ل را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط یکدست شود. یک قطره کوچک رنگ خوراکی ژل سیاه اضافه کنید. مخلوط کنید تا رنگ ،یب شود. اگر رنگ خا،تری خیلی روشن است، مقدار بیشتری اضافه کنید تا زم، که بیشتر رنگ نقره ای را به دست آورید.
-
در یک کاسه، یک کیک بزرگ (گنبدی شکل) را اضافه کنید و آن را با دستان خود ،د کنید تا یک کاسه ،ده نان داشته باشید. مقدار زیادی فراستینگ را به کاسه اضافه کنید، آن را با دستان خود با هم مخلوط کنید (همانطور که وقتی کیک را درست میکنید) سپس مخلوط را به شکل توپ درآورید.
-
روی یکی از کیک های کوچکتر (مسطح تر) را کمی یخ زده، سپس توپ کیک را روی آن قرار دهید. با کف دست به آرامی توپ کیک را به شکل گنبدی در آورید. کاپکیکها را با یک لایه نازک ، کرهای خا،تری یخ زده، آن را با کفگیر (یا انگشت خود) صاف کنید، سپس کاپکیکها را بهمدت 5 تا 10 دقیقه در فریزر قرار دهید تا فراستینگ خودش را بگیرد. این کار را با سایر کیک ها نیز تکرار کنید و هر یک از کیک های کوچکتر را با یک کیک بزرگتر برای رویه ،یب کنید. متوجه خواهید شد که هنگامی که فراستینگ در فریزر قرار می گیرد، کار با آن بسیار ساده تر می شود – هر لکه ناهمواری را می توان به راحتی با انگشتان خود صاف کرد، پس از اینکه یخ زدگی تنظیم شد.
-
دو عدد کیک را از یخچال خارج کنید و بگذارید کمی به دمای محیط برسند. در حالی که آنها این کار را انجام می دهند، تورفتگی هایی را در فراستینگ ایجاد کنید. از یک سوزن، خلال دندان یا لبه های صاف دیگر (خط کش، قاشق و غیره) برای ایجاد خطوط افقی و عمودی روی کیک کوچک، حدود 1/2 اینچ استفاده کنید. اگر متوجه شدید که هنگام ایجاد تورفتگی، فراستینگ ، میخورد، فراستینگ خیلی سرد است. اگر با این مشکل مواجه هستید، اجازه دهید برای مدتی بیشتر دست نخورده باقی بماند.
-
پس از پایان کشیدن خطوط، از انگشت خود برای اضافه ، گرد و غبار نقره ای براق به سطح هر کیک استفاده کنید. در حین انجام این کار مطمئن شوید که فراستینگ هنوز سرد است. اگر در حین اضافه ، نوارها خیلی داغ شد، کاپ کیک ها را دوباره در یخچال یا فریزر برای چند دقیقه قرار دهید تا مایه سفت شود. و در اینجا کیک های توپ دیسکو هستند! مراحل شروع و درخشش را با سایر کیک های گنبدی تکرار کنید تا زم، که ده ها توپ دیسکو آماده جشن بگیرید!
منبع: https://abeautifulmess.com/di،ll-cupcakes/