در اوایل این هفته ، این کیک مخملی قرمز برای تولد سی و دومین سالگی تهیه شد. من او را به یک باشگاه کتاب آوردم که همزمان با آن شب بود و او را بلعید. و بله ، من آنها را آواز خواندم تا بتوانم شمع ها را منفجر کنم و آرزو کنم. من بی ادب هستم! واقعیت این است که من نزدیک به دو دهه این دستور کیک مخملی قرمز را تهیه کردم. این دستور العمل است که من دوباره هنگام استفاده از فروشگاه محلی با یک فروشگاه شیرین مجهز به کیک های داخل آن استفاده کردم. IMHO ، این بهترین دستور العمل کیک مخملی قرمز است!
آنچه من در این کیک مخملی قرمز دوست دارم فوق العاده است ، و منظورم فوق العاده با پیشرفت است. کیک نرم و اسفنجی است ، شکلات سبک و رنگ آمیزی به رنگ قرمز عمیق. یخبندان خامه ای خامه ای ، انحطاط ، اما نه چندان شیرین. نکته جالب در مورد این دستور العمل کیک مخملی قرمز این است که حاوی هیچ یک از شیر ، شیر ، تخم مرغ یا حتی کره نیست. این همزمان با لبنیات است و از آرد چند منظوره ساخته شده است. بنابراین حتی تصادفی ترین بیکر احتمالاً تمام مواد لازم را در دست دارد. یخبندان پنیر خامه ای عاری از لبنیات نیست ، اما تنها با پنج ماده ساده است. بنابراین ، اگر به دنبال یک کیک مخملی قرمز آسان با یخبندان پنیر خامه ای هستید که از طعم یا بافت خودداری نمی کند ، پس این است!
مربوط به: اگر این دستور العمل را دوست دارید ، کیک مخملی قرمز یا کدو تنبل را با یخبندان پنیر خامه ای امتحان کنید.


،یبات
- چند منظوره
- قند
- پودر کاکائو
- جوش شیرین
- نمک
- عصاره و،ل
- روغن ک،ا
- سرکه سفید
- اب
- رنگ آمیزی غذای قرمز – من دوست دارم از رنگ غذایی ژل استفاده کنم
- پنیر خامه ای
- کره بدون محاصره
- شکر ،د شده – همچنین قند شیرینی نامیده می شود
- نمک


جهت
برای کیک ، مواد خشک را با هم ضرب کنید: آرد ، شکر ، کاکائو ، جوش شیرین و نمک. سپس در مواد مرطوب هم بزنید: و،ل ، روغن ، سرکه و آب. این یک خمیر کیک بسیار مرطوب ایجاد می کند. سرانجام ، رنگ آمیزی در رنگ آمیزی مواد غذایی قرمز.
حوضه های پخت را آماده کنید. من یک کاغذ درجه دانشگاه را به پایین اضافه می کنم و سپس با اسپری پخت و پز غیر ،بنده به خوبی در اطراف لبه ها اسپری می کنم. مخلوط را درون قابلمه ها بریزید و آن را به طور مساوی ت،یم کنید. برای تسهیل عمل و نان در 350 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه ، تابه را روی صفحه پخت قرار دهید. برای بررسی اینکه آیا بوده است ، خمیردندان خود را در مرکز کیک قرار دهید. اگر تمیز شود (هیچ مخلوط مرطوب وصل نشده است) ، پس انجام می شود. اجازه دهید کیک ها قبل از حذف در قابلمه ها خنک شوند.
برای درست ، یخبندان ، با پنیر خامه ای و یک کره رقیق (دمای اتاق) شروع کنید. من معمولاً شب قبل از میز آشپزخانه (در بسته) تعیین می کنم. در یک می،ر باردار با یک ضمیمه خالی یا یک کاسه بزرگ با یک می،ر دستی برقی ، پنیر و کره خامه ای را جمع کنید تا یکدست شود. سپس در عصاره و،ل مخلوط کنید. سپس شکر ،د شده را به طور همزمان یک فنجان اضافه کنید ، (یا با یک نگهدارنده با کاهش) مخلوط کنید تا یخ زدگی جمع شود. کف کاسه را با یک قاشق ،تیکی لطف کنید تا مطمئن شوید که تمام شکر به خوبی ،یب شده است. نمک را با یک شکر ،د شده دیگر اضافه کنید.
کیک ها را از قابلمه جدا کنید. من معمولاً چاقو را در امتداد لبه ها بین کیک و عموم مردم اجرا می کنم تا مطمئن شوم که رقیق شده است. سپس آنها را در قفسه خنک کننده تأمل کنید. کیک را با یک لایه ضخیم یخبندان بین کیک و لایه های فوق، جمع کنید. من می خواهم از یک قاشق یخبندان کیک استفاده کنم. اگر می خواهید یخبندان نیز وجود داشته باشد ، یخبندان زیادی خواهید داشت.


نکات و یادداشت ها
- به جای روغن ک،ا ، می تو،د از روغن نباتی یا هر روغن پخت و پز دیگر بدون عطر و طعم و طعم استفاده کنید.
- اگر نمی خواهید از رنگ قرمز استفاده کنید ، می تو،د یک چیز طبیعی مانند انواع توت های ،د شده (خشک شده) ، زغال اخته یا چغندر را امتحان کنید. اگرچه من لازم نیست ، اما بیشتر اوقات در غذای خود رنگ قرمز می خواهم ، اما تمایل به استثناء کیک دارم ، اما سالی یک یا دو بار آن را می خورم ، اما این فقط من هستم.
- من این کیک را در مقاله خود ، دور 8 اینچ ، در 350 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه می پزم. اگر از مقاله های دور 9 اینچی استفاده می کنید ، ممکن است بخواهید زمان نان را به حدود 25-27 دقیقه کاهش دهید. اگر این دستور العمل را در یک تابه بزرگ فنجان فنجان پخت ، ممکن است بخواهید زمان پخت را تا 22-24 دقیقه کاهش دهید. خلال دندان راهی برای اطمینان از پایان این کار است!
- اگر این دستور العمل را در کیک های قرمز مخملی انجام دهید ، توصیه می کنم دستور العمل یخبندان را به نصف یا شاید 2/3 برش دهید. این باعث ایجاد یخبندان زیادی برای کیک اما برای کیک ها ، سازمان بین المللی دریایی می شود. (و من عاشق یخبندان زیادی هستم ، برای ضبط.)
- می تو،د حداقل 3 روز کیک مخملی قرمز باقیمانده را در یک ظرف محکم بسته در یخچال ذخیره کنید. من به محض یخ زدن کیک ، خنک کننده را توصیه می کنم زیرا یخچال پنیر خامه ای البته حاوی محصولات لبنی است.


دستور العمل های کیک و آب نبات بیشتر


راهنمای دستور العمل های رایگان ما را با محبوب ترین دستور العمل ها در همه سنین!
راهنما را دریافت کنید
راهنمای رایگان دستور العمل محبوب
بهترین 25 دستور العمل در تمام سنین!
چاپ
دستور العمل را دریافت کنید
کیک فوق العاده -پیست و اسفنج با یخبندان پنیر خامه ای.
میوه 16
مقدماتی 15 دقایقی
پخت 30 دقایقی
کل 45 دقایقی
جهت
-
برای کیک ، مواد خشک را با هم ضرب کنید: آرد ، شکر ، کاکائو ، جوش شیرین و نمک.
-
سپس در مواد مرطوب هم بزنید: و،ل ، روغن ، سرکه و آب. این یک خمیر کیک بسیار مرطوب ایجاد می کند. سرانجام ، رنگ آمیزی در رنگ آمیزی مواد غذایی قرمز.
-
حوضه های پخت را آماده کنید. من یک کاغذ درجه دانشگاه را به پایین اضافه می کنم و سپس با اسپری پخت و پز غیر ،بنده به خوبی در اطراف لبه ها اسپری می کنم.
-
مخلوط را درون قابلمه ها بریزید و آن را به طور مساوی ت،یم کنید. برای تسهیل عمل و نان در 350 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه ، تابه را روی صفحه پخت قرار دهید.
-
برای بررسی اینکه آیا بوده است ، خمیردندان خود را در مرکز کیک قرار دهید. اگر تمیز شود (هیچ مخلوط مرطوب وصل نشده است) ، پس انجام می شود. اجازه دهید کیک ها قبل از حذف در قابلمه ها خنک شوند.
-
برای درست ، یخبندان ، با پنیر خامه ای و یک کره رقیق (دمای اتاق) شروع کنید. من معمولاً شب قبل از میز آشپزخانه (در بسته) تعیین می کنم.
-
در یک می،ر باردار با یک ضمیمه خالی یا یک کاسه بزرگ با یک می،ر دستی برقی ، پنیر و کره خامه ای را جمع کنید تا یکدست شود.
-
سپس در عصاره و،ل مخلوط کنید.
-
سپس شکر ،د شده را به طور همزمان یک فنجان اضافه کنید ، (یا با یک نگهدارنده با کاهش) مخلوط کنید تا یخ زدگی جمع شود. کف کاسه را با یک قاشق ،تیکی لطف کنید تا مطمئن شوید که تمام شکر به خوبی ،یب شده است.
-
نمک را با یک شکر ،د شده دیگر اضافه کنید.
-
کیک ها را از قابلمه جدا کنید. من معمولاً چاقو را در امتداد لبه ها بین کیک و عموم مردم اجرا می کنم تا مطمئن شوم که رقیق شده است. سپس آنها را در قفسه خنک کننده تأمل کنید.
-
کیک را با یک لایه ضخیم یخبندان بین کیک و لایه های فوق، جمع کنید. من می خواهم از یک قاشق یخبندان کیک استفاده کنم. اگر می خواهید یخبندان نیز وجود داشته باشد ، یخبندان زیادی خواهید داشت.
یادداشت ها
- به جای روغن ک،ا ، می تو،د از روغن نباتی یا هر روغن پخت و پز دیگر بدون عطر و طعم و طعم سبک استفاده کنید.
- اگر نمی خواهید از رنگ قرمز استفاده کنید ، می تو،د یک چیز طبیعی مانند انواع توت های ،د شده (خشک شده) ، زغال اخته یا چغندر را امتحان کنید. اگرچه من لازم نیست ، اما بیشتر اوقات در غذای خود رنگ قرمز می خواهم ، اما تمایل به استثناء کیک دارم ، اما سالی یک یا دو بار آن را می خورم ، اما این فقط من هستم.
- من این کیک را در مقاله خود ، دور 8 اینچ ، در 350 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه می پزم. اگر از مقاله های دور 9 اینچی استفاده می کنید ، ممکن است بخواهید زمان نان را به حدود 25-27 دقیقه کاهش دهید. اگر این دستور العمل را در یک تابه بزرگ فنجان فنجان پخت ، ممکن است بخواهید زمان پخت را تا 22-24 دقیقه کاهش دهید. خلال دندان راهی برای اطمینان از پایان این کار است!
- اگر این دستور العمل را در کیک های قرمز مخملی انجام دهید ، توصیه می کنم دستور العمل یخبندان را به نصف یا شاید 2/3 برش دهید. این باعث ایجاد یخبندان زیادی برای کیک اما برای کیک ها ، سازمان بین المللی دریایی می شود. (و من عاشق یخبندان زیادی هستم ، برای ضبط.)
- می تو،د حداقل 3 روز کیک مخملی قرمز باقیمانده را در یک ظرف محکم بسته در یخچال ذخیره کنید. من به محض یخ زدن کیک ، خنک کننده را توصیه می کنم زیرا یخچال پنیر خامه ای البته حاوی محصولات لبنی است.
تغذیه
حقایق غذایی
کیک مخملی قرمز
مقدار هر وعده غذایی
ارزش روزانه*
* مقادیر روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 -کا،ی است.
توجه: غذا برای راحتی شما به صورت خودکار و با استفاده از S،acular است. هنگام ارتباط ، توصیه می کنیم از حساب های تغذیه خود استفاده کنید.
منبع: https://abeautifulmess.com/red-velvet-cake/