دستور العمل پای بادام زمینی خوشمزه و آسان -برای -بیک.
برای این پای سخاوتمندانه و ظریف اجاق گاز لازم نیست!
من ادعا نمی کنم که این یک آشپز یا نانوایی فوق العاده است. اما هر بار و خنده مستند خودم را باز می کند (از جعبه های گرد و غبار فریاد می زند و ابرها را پیدا می کند) و یکی را که دوستش دارم پیدا می کند و فقط باید آن را به اشتراک بگذارم. شما از این بابت تشکر خواهید کرد! غالب
من سالهاست که این “پای” را درست کرده ام ، اما به دلایلی مدتی پیش گذشت. حالا که دوباره آن را گرفتیم ، کاملاً مطمئن هستم که هفتگی آن را خواهم ساخت. یا همینطور
بسیار آسان است و دیوانه شما او را دوست خواهید داشت. اگر کره بادام زمینی را دوست دارید ، این است. یا شکلات یا شکر
شما فقط به چند ماده تشکیل دهنده نیاز خواهید داشت:

پخت پای کره بادام زمینی آسان نیست
3/4 c. شیرینی قند
6 اونس پنیر خامه ای کاهش یافته
1/2 c. بادام زمینی
یک ظرف سرد
2 قاشق غذاخوری. شیر
پوسته ،د کننده گراهام
پوسته آماده شده را ب،ید و کمی چیزهای اضافی را با پوسته شکلات اضافه کنید:

این پست ممکن است پیوندهایی به راحتی شما داشته باشد.
من ممکن است یک کمیسیون کوچک ،ب کنم می تو،د از طریق پیوندها ،ید کنید.
برای جلوگیری از این کار حدود پنج دقیقه طول می کشد – ابتدا ، پنیر شکر و شکر را مخلوط کنید:

می،ر دستی کار خوب است!
سپس در کره بادام زمینی و شیر مخلوط کنید:

اگر چیزی در زندگی خود مخلوط نکردید ، ع، گرفتید. غالب
در آ، ، در یک ظرف شلاق سرد (کمی تا کیک نگه دارید).

آیا ،ی یک شلاق سرد را دوست دارد که بتواند یک ظرف کامل را بخورد؟ من این را مستقیماً نمی دانم.
سپس دشوارترین ،مت کل کیک می آید – باید اجازه دهید مدتی آرام شود. برای چند ساعت بهتر است ، اما می توانم از این تجربه به شما بگویم که یک ساعت خوب است. غالب
بعد از اینکه کمی خنک شد ، می تو،د مقداری شکلات را روی آن اسپری کنید ، یا ممکن است برخی از بادام زمینی را اسپری کنید ، و یکی از ساده ترین شیرینی های تا کنون را دارید.
این آب نبات شیرین است ، بنابراین ممکن است که با استفاده از کمی شکر کمتر از بین بروید. شک ندارم که 1/2 فنجان نیز بسیار خوشمزه خواهد بود.
منبع: https://www.thriftydecorchick.com/2010/12/peanut-،er-bliss.html