اجاق گاز کباب کباب مرغ – هرج و مرج زیبا

اجاق گاز کباب کباب مرغ - هرج و مرج زیبا

من عاشق سس کباب هستم. مثل ، نه واقعاً ، من آن را دوست دارم. بنابراین این دستور العمل مرغ کباب واقعاً این عشق را برجسته می کند. این همچنین یک روش ساده ، آسان و سریع برای تهیه مرغ کباب است. من از میسوری هستم ، من عاشق کباب آهسته ، زغال سنگ و مطمئناً انواع گوشت دودی هستم (اگرچه برکت همیشه قلب من را خواهد داشت) ، اما این دستور العمل از این دستور العمل نیست. این همان نوع ،مت مرغی است که با سس باربیکیو پوشانده شده و در فر پخته می شود.

اگرچه این دستور العمل را می توان در کمتر از 30 دقیقه (بسته به نوع قطعات مرغی که استفاده می کنید) تهیه کرد ، اما من برای این ادویه پیشنهاداتی دارم! اول ، اگر می خواهید سس کباب خانگی درست کنید ، لطفاً این کار را انجام دهید. با این حال ، شما همچنین می تو،د از یک فروشگاه صورتحساب و جاز کمی استفاده کنید.

مربوط به: من عاشق دستور العمل های مرغ آسان هستم؟ در مرحله بعد ، مرغ پارمسان ، بال مرغ ترد پخته شده یا مرغ آلفردو را امتحان کنید.

،یبات

  • مرغ- اگر یخ ابتدا منجمد شود
  • سس کباب
  • سس بدتر
  • عسل
  • نمک ادویه – من عاشق ،ی هستم

من دوست دارم برای این دستور العمل از مرغ روی پوست استفاده کنم ، اما در صورت تمایل می تو،د بدون پوست استفاده کنید. این تفاوت زیادی در این فرآیند ایجاد نمی کند.

من همچنین توصیه می کنم که برای تمیز ، آسان ، ورق پخت خود را با تراشه های آلومینیومی بپوش،د.

چگونه مرغ کباب درست کنیم

اگر از مرغ منجمد استفاده می کنید ، ابتدا ذوب آن است. قطعات مرغ ادویه را با نمک ادویه ای ادویه کرده و آنها را روی یک ورقه پخت روکش شده با تراشه های آلومینیومی قرار دهید.

در یک کاسه کوچک ، مواد سس را با هم جابجا کنید: سس باربیکیو ، سس Worlester،re و عسل. این برس روی قطعات مرغ.

در 425 درجه فارنهایت به مدت 25-30 دقیقه (برای خطوط طبل) بپزید. هر 8-10 دقیقه یک ماهیتابه را از فر خارج کنید ، قلب را بچرخ،د یا قطعات مرغ را بچرخ،د (برای این کار از فورسپس استفاده کنید) و دوباره با سس مسواک بزنید. مرغ باید پس از اتمام به 165 درجه فارنهایت برسد. معمولاً من نان را در هنگام 160 درجه متوقف می کنم ، سپس در پایان 2-3 دقیقه از بین می برم تا برخی از قطعات ترد را بدست آورم.

بگذارید مرغ برای چند دقیقه قبل از سرو روی تابه استراحت کند.

چقدر زمان پخت قطعات مختلف مرغ

  • سینه مرغ: 14-18 دقیقه
  • بال مرغ: 40-42 دقیقه
  • ران مرغ: 16-18 دقیقه
  • مناقصه های مرغ: 15-16 دقیقه
  • مرغ کامل: 70-80 دقیقه (از 3.5-4 پوند مرغ)

زمان پخت می تواند متفاوت باشد زیرا تمام قطعات مرغ جه، هستند. بهترین راه برای تأیید استفاده از مقیاس گرمای گوشت و اطمینان از ضخیم ترین ،مت قطعات (به استخوان ضربه نزنید) تا 165 درجه فارنهایت پس از اتمام.

نکات و یادداشت ها

  • ادویه های ساده را حفظ کنید ، اما می تو،د بیشتر از ادویه های نمکی اضافه کنید یا حتی قبل از پخت از مالش مرغ استفاده کنید. پودر سیر ، پودر پیاز ، یک دانه یا پاپریکا را امتحان کنید.
  • روش های زیادی برای سس کباب وجود دارد که همانطور که در اینجا از فروشگاه ،یداری شده است. برخی از موارد اضافی دیگر که ممکن است به آنها فکر کنید: شربت افرا ، سس سویا ، م، شکر ، هلو یا سس داغ مانند فرانک یا Srirasha.
  • من دوست دارم هنگام پوشیدن لباس و کرفس کباب را سرو کنم. همچنین ، اگر یک برش قابل حمل مانند طبل یا بال را سرو می کنید ، دستمال مرطوب را مرطوب کنید. 🙂

آنچه با مرغ کباب سرو می شود

راهنمای دستور العمل های رایگان ما را با محبوب ترین دستور العمل ها در همه سنین!

راهنما را دریافت کنید

چاپ

دستور العمل را دریافت کنیددستور العمل را دریافت کنید
دستور العمل را دریافت کنید

مرغ پخته شده آسان در فر که می تو،د در حدود 30 دقیقه درست کنید.

میوه 8

مقدماتی 5 دقایقی

پخت 25 دقایقی

کل 30 دقایقی

جهت

  • اگر از مرغ منجمد استفاده می کنید ، ابتدا ذوب آن است.

  • قطعات مرغ ادویه را با نمک ادویه ای ادویه کرده و آنها را روی یک ورقه پخت روکش شده با تراشه های آلومینیومی قرار دهید.

  • در یک کاسه کوچک ، مواد سس را با هم جابجا کنید: سس باربیکیو ، سس Worlester،re و عسل. این برس روی قطعات مرغ.

  • در 425 درجه فارنهایت به مدت 25-30 دقیقه (برای خطوط طبل) بپزید. هر 8-10 دقیقه یک ماهیتابه را از فر خارج کنید ، قلب را بچرخ،د یا قطعات مرغ را بچرخ،د (برای این کار از فورسپس استفاده کنید) و دوباره با سس مسواک بزنید.

  • مرغ باید پس از اتمام به 165 درجه فارنهایت برسد. معمولاً من نان را در هنگام 160 درجه متوقف می کنم ، سپس در پایان 2-3 دقیقه از بین می برم تا برخی از قطعات ترد را بدست آورم.

  • بگذارید مرغ برای چند دقیقه قبل از سرو روی تابه استراحت کند.

یادداشت ها

این دستور العمل از طوفان های طبل استفاده می کند ، و در اینجا زمان پخت به تکه های مرغ مختلف است:

  • سینه مرغ: 14-18 دقیقه
  • بال مرغ: 40-42 دقیقه
  • ران مرغ: 16-18 دقیقه
  • مناقصه های مرغ: 15-16 دقیقه
  • مرغ کامل: 70-80 دقیقه (از 3.5-4 پوند مرغ)

زمان پخت می تواند متفاوت باشد زیرا تمام قطعات مرغ جه، هستند. بهترین راه برای تأیید استفاده از مقیاس گرمای گوشت و اطمینان از ضخیم ترین ،مت قطعات (به استخوان ضربه نزنید) تا 165 درجه فارنهایت پس از اتمام.
ادویه های ساده را حفظ کنید ، اما می تو،د بیشتر از ادویه های نمکی اضافه کنید یا حتی قبل از پخت از مالش مرغ استفاده کنید. پودر سیر ، پودر پیاز ، یک دانه یا پاپریکا را امتحان کنید.
روش های زیادی برای سس کباب وجود دارد که همانطور که در اینجا از فروشگاه ،یداری شده است. برخی از موارد اضافی دیگر که ممکن است به آنها فکر کنید: شربت افرا ، سس سویا ، م، شکر ، هلو یا سس داغ مانند فرانک یا Srirasha.

تغذیه

حقایق غذایی

مرغ کباب

مقدار هر وعده غذایی

ارزش روزانه*

* مقادیر روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 -کا،ی است.

توجه: غذا برای راحتی شما به صورت خودکار و با استفاده از S،acular است. هنگام ارتباط ، توصیه می کنیم از حساب های تغذیه خود استفاده کنید.

قبل از رفتن ، یک بررسی بگذارید!

رتبه بندی یک روش عالی برای حمایت از ما است. آنها قدرد، شما را از کار ما توضیح می دهند و به کاربران دیگر کمک می کنند تا بهترین محتوای ما را پیدا کنند!

یک نظر بگذارید

منبع: https://abeautifulmess.com/bbq-chicken/