بنابراین و بنابراین – مواد اولیه آسان 5

بنابراین و بنابراین - مواد اولیه آسان 5

بنابراین و نام های دیگری از جمله ، کارامل یا کاستارد نیز وجود دارد. این دستور العمل آواز یک نسخه از اسپ،ایی So -and -Caramel Caramel است -که Castrad با کارامل ساده است. این آب نبات ک،یک فقط پنج ماده تشکیل دهنده دارد و بسیار ساده است. من در ابتدا این مورد را در سالها و سالها پیش منتشر کردم و آن را به روز کردم تا آن را ساده تر و مستقیم تر کنم.

بنابراین و به همین ترتیب همیشه مرا به یاد مادربزرگ فقید من ، کورینا می اندازد. این از ونزوئلا بود. مادربزرگ من علاقه مند به پخت و پز نبود ، اما او برخی از ظروف را داشت که هر از گاهی به ما نوه ها می داد. بنابراین و یکی از آنها نیز همینطور بود. من همیشه دندانهای شیرین داشته ام ، بنابراین خاطرات من از اینقدر -و قدرت زیادی دارد. 🙂

،یبات

  • قند
  • تخم مرغ
  • شیر متراکم محلی
  • شیر آب
  • و،ل بین

چگونه می توان چنین ساخت و

در یک کاسه کوچک ، شکر را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید تا ذوب شود و قهوه ای روشن شود. شما باید با رایحه کارامل شروع کنید. گرما را بلند کرده و مایع را در رامکین ها بریزید و آن را به طور مساوی توزیع کنید.

در یک کاسه بزرگ مخلوط ، زرده تخم مرغ ، شیر متراکم شیرین ، شیر تبخیر شده و دانه های لوبیای و،لی را هم بزنید. هم بزنید تا مواد تشکیل دهنده به خوبی ،یب شوند. در رامکینز بریزید.

به مدت 45 دقیقه در 350 درجه فارنهایت در حمام آب پخت. آنها حتی بعد از نان هنوز یک شوخی جزئی خواهند داشت. اجازه دهید کاملاً خنک شود ، سپس یخچال حداقل یک ساعت. من می خواهم روز قبل Flan را برای برنامه ریزی برای خدمت به آن بسازم تا بتواند یک شبه خنک شود.

یک چاقوی نازک را در اطراف لبه So -Called ، بین کاستارد و ظرف رامکین اجرا کنید. سپس یک ظرف کوچک را روی رامکین بگذارید و هم بزنید. اگر برخی از شیرهای نوری به آنها نپرداختند تا پایین را کاهش دهند ، باید به راحتی تنها رامکین را از بین ببرید. برخی از کارامل هر دو طرف را بریزند ، این طبیعی است و به ارائه می افزاید.

نکات و یادداشت ها

  • شیر کامل را می توان با شیر کامل در این دستور العمل جایگزین کرد.
  • من از 6 زرده تخم مرغ استفاده می کنم زیرا عاشق ثروت و رنگی هستم که آن را به این دستور العمل می رساند. با این حال ، به جای آن می تو،د از 3 تخم مرغ (سفید + زرده) استفاده کنید. اما اگر از تمام زرده های زرده استفاده می کنید ، رنگ سفید را ذخیره کنید تا مارینگ ، نیش تخم مرغ سفید یا املت درست شود.
  • و،ل را می توان با یک قاشق چایخوری عصاره و،ل جایگزین کرد. اما من واقعاً دوست دارم در این دستور العمل از لوبیای و،لی استفاده کنم زیرا علاوه بر طعم زیاد ، ظاهری زیبا و پر از آن را اضافه می کند. فن اسپ،ایی بسیار ساده است و از مواد بسیار کمی ساخته شده است ، بنابراین استفاده از و،ل با کیفیت بالا آن را افزایش می دهد.
  • نکاتی برای پخت با حمام آب. من Raamekins را در یک کاروان یا یک تابه سرخ شده برشته می کنم ، هر آنچه را که قصد دارم آنها را پخت کنم. سپس کارامل و برش را پر کنید. من آب را در کتری غده خود (تا 200 درجه فارنهایت یا در این مورد) گرم می کنم و سپس به محض اینکه تابه پخت را در فر قرار دادم ، آن را با دقت با آب گرم پر کنید. برداشتن ماهیتابه از فر به محض اتمام نان دشوارترین ،مت است – فقط حتماً آب گرم نشت نکنید.
  • به جای 6 رامکین ، می تو،د این کار را در یک پای شیشه ای 9 اینچی از یک بزرگ و به جای افراد بپزید. 5-8 دقیقه زمان نان را افزایش دهید.

دستور العمل های بیشتر برای آمریکای لاتین و Tex Mix

هر یک از هکتارها را می توان به تنهایی ارائه داد و هیچ طراحی لازم وجود ندارد. اما در ع،های فوق می بینید که من لوبیای و،لی مورد استفاده را ذخیره کردم و چند مورد را با آن طراحی کردم. گزینه دیگری که فکر می کنم فوق العاده سرگرم کننده است ، ایجاد قله های شکر ترد برای قرار دادن آنها بر روی تنها قبل از خدمت است. قند جرم همپوش، لذت بخش از کاستارد صاف ابریشم – مانند ، بریلی است.

مواد تشکیل دهنده بالای قند

  • قند
  • شربت ذرت
  • اب

چگونه می توان قبل از سوگار را ساخت

ابتدا سطح کار خود را آماده کنید. مقداری کشتی کوچک را روی صفحه برش قرار دهید. آنها را به آرامی روغن کنید. همچنین در صورت بیرون آمدن مقداری شکر از صفحه برش ، سطح کار شما با یک پوشش پ،تیکی یا کاغذ موم پوشانده شده است.

در یک کاسه کوچک ، شکر ، ذرت و آب را روی حرارت متوسط ​​هم بزنید تا شکر حل شود. حرارت را روشن کرده و از مقیاس حرارتی آب نبات برای بررسی دمای قند استفاده کنید. پس از رسیدن به 300 درجه فارنهایت ، آن را از بالای اجاق گاز بردارید. اجازه دهید مخلوط تا حدود 280 درجه فارنهایت خنک شود.

یک خار را در مخلوط کاهش دهید. قند را روی عروق بکشید و مانند چوب آن را بپیچید. این کار قند را گسترش می دهد و به آن زمان می بخشد تا مقداری خنک شود در حالی که به سمت کشتی ها می افتد. من می خواهم ضمن انجام این کار ، انستیتوی فناوری ماساچوست را بپوشم. همیشه هنگام کار با قند داغ مراقب باشید. پس از خنک شدن ، از دست های تمیز خود به آرامی دیدن کنید و به آرامی از قبل از کشتی ها از کشتی ها استفاده کنید. به آرامی فشار دهید تا لانه های کوچک تشکیل شود. روی پوسته های وارونه قرار دهید.

راهنمای دستور العمل های رایگان ما را با محبوب ترین دستور العمل ها در همه سنین!

راهنما را دریافت کنید

چاپ

دستور العمل را دریافت کنیددستور العمل را دریافت کنید
دستور العمل را دریافت کنید

قلعه قلعه با کارامل بالا.

میوه 6

مقدماتی 10 دقایقی

پخت 45 دقایقی

کل 55 دقایقی

جهت

  • در یک کاسه کوچک ، شکر را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید تا ذوب شود و قهوه ای روشن شود. شما باید با رایحه کارامل شروع کنید.

  • گرما را بلند کرده و مایع را در رامکین ها بریزید و آن را به طور مساوی توزیع کنید.

  • در یک کاسه بزرگ مخلوط ، زرده تخم مرغ ، شیر متراکم شیرین ، شیر تبخیر شده و دانه های لوبیای و،لی را هم بزنید. هم بزنید تا مواد تشکیل دهنده به خوبی ،یب شوند. در رامکینز بریزید.

  • به مدت 45 دقیقه در 350 درجه فارنهایت در حمام آب پخت. آنها حتی بعد از نان هنوز یک شوخی جزئی خواهند داشت.

  • اجازه دهید کاملاً خنک شود ، سپس یخچال حداقل یک ساعت. من می خواهم روز قبل Flan را برای برنامه ریزی برای خدمت به آن بسازم تا بتواند یک شبه خنک شود.

  • یک چاقوی نازک را در اطراف لبه So -Called ، بین کاستارد و ظرف رامکین اجرا کنید. سپس یک ظرف کوچک را روی رامکین بگذارید و هم بزنید. اگر برخی از شیرهای نوری به آنها نپرداختند تا پایین را کاهش دهند ، باید به راحتی تنها رامکین را از بین ببرید.

یادداشت ها

  • شیر کامل را می توان با شیر کامل در این دستور العمل جایگزین کرد.
  • من از 6 زرده تخم مرغ استفاده می کنم زیرا عاشق ثروت و رنگی هستم که آن را به این دستور العمل می رساند. با این حال ، به جای آن می تو،د از 3 تخم مرغ (سفید + زرده) استفاده کنید. اما اگر از تمام زرده های زرده استفاده می کنید ، رنگ سفید را ذخیره کنید تا مارینگ ، نیش تخم مرغ سفید یا املت درست شود.
  • و،ل را می توان با یک قاشق چایخوری عصاره و،ل جایگزین کرد. اما من واقعاً دوست دارم در این دستور العمل از لوبیای و،لی استفاده کنم زیرا علاوه بر طعم زیاد ، ظاهری زیبا و پر از آن را اضافه می کند. فن اسپ،ایی بسیار ساده است و از مواد بسیار کمی ساخته شده است ، بنابراین استفاده از و،ل با کیفیت بالا آن را افزایش می دهد.
  • نکاتی برای پخت با حمام آب. من Raamekins را در یک کاروان یا یک تابه سرخ شده برشته می کنم ، هر آنچه را که قصد دارم آنها را پخت کنم. سپس کارامل و برش را پر کنید. من آب را در کتری غده خود (تا 200 درجه فارنهایت یا در این مورد) گرم می کنم و سپس به محض اینکه تابه پخت را در فر قرار دادم ، آن را با دقت با آب گرم پر کنید. برداشتن ماهیتابه از فر به محض اتمام نان دشوارترین ،مت است – فقط حتماً آب گرم نشت نکنید.
  • به جای 6 رامکین ، می تو،د این کار را در یک پای شیشه ای 9 اینچی از یک بزرگ و به جای افراد بپزید. 5-8 دقیقه زمان نان را افزایش دهید.

تغذیه

حقایق غذایی

بنابراین -و -so

مقدار هر وعده غذایی

ارزش روزانه*

* مقادیر روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 -کا،ی است.

توجه: غذا برای راحتی شما به صورت خودکار و با استفاده از S،acular است. هنگام ارتباط ، توصیه می کنیم از حساب های تغذیه خود استفاده کنید.

قبل از رفتن ، یک بررسی بگذارید!

رتبه بندی یک روش عالی برای حمایت از ما است. آنها قدرد، شما را از کار ما توضیح می دهند و به کاربران دیگر کمک می کنند تا بهترین محتوای ما را پیدا کنند!

یک نظر بگذارید

منبع: https://abeautifulmess.com/flan-with-crunchy-sugar-tops/