نگر، من در تابه سرخ ، هوا ادامه دارد. در حماسه این هفته ، من نحوه پخش ماهی قزل آلا را به اشتراک می گذارم. خیلی خوب است! خیلی سریع! floy با طعم! خوب پخته شده است ، اما خشک نیست.
این قطعاً در خانه ما جدید است. این دستور العمل سالمون کارگزار سریع ، آسان و همچنین سالم است. به چرخش بال های سرخ شده هوا ، برش های گوشت و ماهی تابه اضافه می شود.
مربوط به: 40 ایده شام آسان به مدت 30 دقیقه ، 60 دستور العمل شام آسان و چیزهای ترجیح داده شده در ماهیتابه هوا.


من هوا سرخ کرده ام ، چه ماهی آزاد و چه یخ زده. باید اعتراف کنم که من بهتر هستم.
با این حال ، از آنجا که من فقط در هفته یا کمتر در طول این فصل از زندگی من یک بار در هفته یک بار یا کمتر هستم ، گزینه های شام زیادی دارم که می توانم از فریزر ما خارج شوم برای ما منطقی است. بنابراین ، هر دو به آنچه در دست داریم بستگی داریم.
هوا ماهی قزل آلا یخ زده است ، تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که ابتدا آن را حل کنید. در غیر این صورت ، با ماهی قزل آلا تازه و غیر فروزن فرقی نمی کند.
نحوه ذوب ماهی قزل آلا یخ زده:
شما می تو،د ماهی قزل آلا یخ زده را به دو روش حل کنید ، اما کاری که من معمولاً انجام می دهم این است (اگر آن را در یک کیسه بسته پر کنید ، خود فیله) آن را در یک کاسه با آب بسیار گرم در حوضه ما قرار می دهد. این بسته به اندازه فیله معمولاً 5 تا 8 دقیقه طول می کشد. گزینه دیگر این است که یک شب کیسه مهر و موم شده را در یخچال بگذارید.


من قبل از هوا ماهی قزل آلا را ادویه می کنم. ادویه جات ترشی جات که دوستش دارم عبارتند از: پودر سیر یا نمک ، نمک ادویه ، ادویه جات ترشی جات ، کیمیا ، فلفل ، فلفل لیمو ، فلفل دلمه ای دودی یا ادویه های Cajun. اگر مطمئن نیستید ، با نمک و فلفل شروع کنید.
،یبات
- برش های ماهی قزل آلا
- نمک
- فلفل سیاه
- روغن زیتون
- لیمو
سوالات مرتبط
آیا پوست را قبل از گالن هوا ، می کنید؟
بله ، من انجام می دهم پوست را در کل فرآیند بگذارید. قبل از غذا ، پوست را بردارید (بنابراین هنگام خدمت پوست را ، کنید).
آیا باید ماهی قزل آلا هنگام سرخ ، تلنگر شود؟
نه من نمی کنم طرف چرم ماهی قزل آلا را به پایین بپزید (به طوری که پوست ماهیتابه یا کاغذ پارچ را لمس کند) و من هنگام پخت و پز آن را هم زده نمی کنم.
آیا می تو،د در تابه سرخ ، هوا از کاغذ parchment استفاده کنید؟
بله ، شما می تو،د. برای یک ماهی قزل آلا ، می تو،د شبکه پایین را با روغن کوچک تمیز کنید یا یک کاغذ درجه دانشگاه را در زیر ضخامت ماهی قزل آلا قبل از ماهیتابه هوا اضافه کنید.
آیا لازم است روی ماهی قزل آلا در ماهیتابه هوا رنگ آمیزی کنید؟
این کاملاً به شما واگذار شده است ، اما برخی از گزینه های لعاب عالی عبارتند از: سس Missu ، سویا ، مایا ، فلفل داغ شیرین ، ،دل دیژون یا عسل با لیمو و سیر.


چگونه می تو،د از ،بیدن ماهی قزل آلا به دستیار هوایی خود جلوگیری کنید؟
دو راه برای این منظور. ابتدا می تو،د قبل از اضافه ، ماهی قزل آلا و پخت و پز ، سبد نماز هوا را با روغن به آرامی مسواک بزنید.
گزینه دیگر استفاده از کاغذ parchment است. بله ، می تو،د از کاغذ perchment در ماهیتابه هوا استفاده کنید. من یک مدرک دانشگاهی را اضافه می کنم تا آن را در زیر ضخامت ماهی قزل آلا متن، با آن قرار دهم ، اما آن را با هم جمع نکنید یا در هر دو طرف تابه سرخ ، هوا کاغذ شل زیادی دارم (تصویر زیر را ببینید).


یک برگه مدرک دانشگاهی در هنگام پخت و پز یکدیگر کار خواهد کرد و به همین دلیل مقدار مازاد را نمی خواهید ، اما شما همچنین می خواهید به اندازه کافی متن، با کل ماهی هایی که می پزید متن، باشد.


چه مدت در ماهیتابه ماهی قزل آلا ادامه می دهید؟
برای به دست آوردن تمام جزئیات ، می تو،د کارت دستور العمل را در زیر مشاهده کنید (یا چاپ کنید) ، اما من از ضخامت ماهی قزل آلا در 390 درجه فارنهایت به مدت 8 دقیقه غافل می شوم. من این پخت و پز را کمال ماهی می دانم ، بدون اینکه آن را خشک کنم. من دوست دارم آب لیمو تازه را روی ماهی قزل آلا پخته شده فشار دهم.
زمان پخت و پز بسته به اندازه یا ضخامت ماهی قزل آلا که می پزد ، می تواند متفاوت باشد ، اما به احتمال زیاد بین 7-9 دقیقه خوب کار می کند.
شما می تو،د این کار را در کنار سبزیجات مانند مارچوبه ، سالاد کلم بروکلی ، ریسوتو ، سالاد ماکارونی ، کلم بروکلی ، نخود فرنگی یا برنج بخارپز سرو کنید.


کمی آب لیمو را روی بالای ماهی قزل آلا سرخ شده با هوا فشار دهید و لذت ببرید! xo هر چیز دیگری
راهنمای دستور العمل های رایگان ما را با محبوب ترین دستور العمل ها در همه سنین!
راهنما را دریافت کنید
راهنمای رایگان دستور العمل محبوب
بهترین 25 دستور العمل در تمام سنین!
چاپ
دستور العمل را دریافت کنید
چگونه می توان ماهی قزل آلا را به راحتی پخش کرد
میوه 1 تسلیم
مقدماتی 2 دقایقی
پخت 8 دقایقی
کل 10 دقایقی
جهت
-
اگر ماهی قزل آلا شما یخ زده است ، ابتدا محلول است.
-
ماهیتابه هوا را با مسواک زدن قفسه پایین با روغن کوچک یا اضافه ، کاغذ مدرک دانشگاه آماده کنید.
-
،مت بالای ماهی قزل آلا با روغن و فصل به خوبی.
-
به ماهیتابه هوا اضافه کنید و به مدت 8 دقیقه در 390 درجه فارنهایت بپزید.
یادداشت ها
نیازی به تبدیل ماهی در هنگام پخت و پز نیست.
برای ادویه جات ترشی جات ، می تو،د از هر گروه نمک ، فلفل ، پودر سیر ، نمک سیر ، نمک ادویه ، ادویه جات ایتالیایی ، مخلوط خا،تری یا ادویه استفاده کنید.
-می تو،د همزمان چندین فیلم ماهی قزل آلا را در تابه سرخ ، هوا بپزید ، اما شما نمی خواهید همپوش، داشته باشید یا لمس کنید زیرا آنها می توانند به یکدیگر ب،بند.
-با لیمو تازه برای فشار دادن ،مت بالا قبل از غذا.
تغذیه
حقایق غذایی
ماهی سرخ شده
مقدار هر وعده غذایی
ارزش روزانه*
* مقادیر روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 -کا،ی است.
توجه: غذا برای راحتی شما به صورت خودکار و با استفاده از S،acular است. هنگام ارتباط ، توصیه می کنیم از حساب های تغذیه خود استفاده کنید.
منبع: https://abeautifulmess.com/air-fried-salmon/