این دستور العمل آسان برای Piccata یک گزینه شام عالی در هفته است که شما به دنبال تهیه چیزی خوشمزه با سینه های مرغ هستید. ما اغلب در خانه خود مرغ می خوریم و من همیشه بین طعم های مختلف ارتعاش می کنم و این به ویژگی های ایتالیایی/مدیترانه ای برای من اعتصاب می کند. مرغ پیکاتا یک غذای ایتالیایی آمریکایی است که از کره ، لیمو و استکبار ساخته شده است. من دوست دارم یک ، به بدن خود اضافه کنم ، زیرا این امر بیشتر شبیه باغ زیتون است. خیلی خنده دار
استکبار در محلول شور بسته بندی شده است و معمولاً در نزدیکی زیتون های سبز در فروشگاه های مواد غذایی یافت می شود. این یک زیتون سبز شبیه به آن است ، اما با رنگ کمی لیمو/گل. این برای دستور العمل های سنتی Bikata مرغ ، که دوست دارم در ماکارونی سرو کنم ، ایده آل است.
مربوط به: من غذای ایتالیایی آمریکایی را دوست دارم؟ در مرحله بعد ، سس آلفردو ، سس بمودورو یا سس پیتزا خانگی را امتحان کنید.


،یبات
- مرغ
- آرد چند منظوره
- پودر سیر
- کاین
- نمک
- فلفل سیاه
- چاقی
- روغن زیتون
- مرغ
- لیمو
- گودال
- خامه – نصف و نیم یا خامه سنگین
- جعفری
- پنیر پارمزان
من معمولاً یک مرغ بیکاتا را بر روی رشته های ویتوچین به نمایش می گذارم ، اما هر ماکارونی (بنی ، روغنی ، اسپاگتی یا ماکارونی موهای فرشته) که ترجیح می دهید می تو،د خوب کار کنید. در صورت تمایل می تو،د این کار را با gnocchi ، سیب زمینی پوره یا برنج سرو کنید.


روند
سینه های مرغ را به نصف ، طول برش دهید. همه طرف ها را با کمی نمک و فلفل فصل کنید. روی یک بشقاب با لب یا یک تابه سرخ شده پای که آرد ، پودر سیر و کاین را ،یب می کند. از قطعات مرغ در مخلوط آرد خودداری کنید و همه طرف ها را رنگ کنید.
اگر با این دستور العمل ماکارونی یا برنج درست می کنید ، این آماده سازی را با مرغ و سس شروع کرده و شروع کنید.
در یک ماهیتابه یا ماهی تابه سس بزرگ ، یک قاشق غذاخوری کره و روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. برش های مرغ را به مدت 3-4 دقیقه از هر طرف بپزید (در کل 6-8 دقیقه). از دماسنج گوشت استفاده کنید تا بررسی کنید که فضای داخلی به 160 درجه فارنهایت رسیده است. اگر مقیاس گرمای گوشت ندارید ، یکی از قطعات باز را برش دهید تا بررسی کنید که مرغ کاملاً پخته شده است و دیگر صورتی نیست. سپس مرغ را درون یک بشقاب بریزید و تراشه های آلومینیومی را بپوش،د تا هنگام تهیه سس ، گرما را حفظ کنید.
در همان تابه ، بقیه کره ذوب می شوند. آب لیمو تازه ، اشتیاق لیمو و آبگوشت مرغ را اضافه کنید. ،یبی از ،یب هر ،مت قهوه ای تابه. رئیس در استکبار و ،.
می تو،د مرغ پخته شده را دوباره به تابه اضافه کرده و آن را برای چند دقیقه روی حرارت کم بگذارید ، یا می تو،د بعد از رنگ با ماکارونی (یا هر طرفی که این کار را انجام می دهید) سس دوتایی مرغ را روی مرغ بریزید. در هر صورت! اگر از آن استفاده می شود ، با پنیر جعفری تازه و پارمسان قرار بگیرید.


نکات و یادداشت ها
- اگر نمی تو،د استکبار پیدا کنید ، می تو،د به جای آن ، برش های زیتون سبز را جایگزین کنید.
- اگر دوست دارید می تو،د آبگوشت مرغ را برای شراب سفید خشک مانند چادونای جایگزین کنید.
- روش مورد علاقه من این است که ماکارونی را در سس Bicata (با استفاده از فورسپس) پرتاب کنید ، سپس ماکارونی را مختل می کنم ، مرغ را برش داده و آن را اضافه می کنم در بالا سرانجام ، سس باقیمانده تابه را روی مرغ پاشیدم یا اسپری کردم.
- اگر باقیمانده مواد غذایی دارید ، بهترین ذخیره سازی IMO ، ذخیره مرغ و سس به طور جداگانه در ظروف مهر و موم شده در یخچال است و سپس قبل از ،یب هر یک از آنها را دوباره گرم کنید. در غیر این صورت ، من فکر می کنم مرغ نوعی پرواز می کند.


دستور العمل های ضعیف آسان تر است
راهنمای دستور العمل های رایگان ما را با محبوب ترین دستور العمل ها در همه سنین!
راهنما را دریافت کنید
راهنمای رایگان دستور العمل محبوب
بهترین 25 دستور العمل در تمام سنین!
چاپ
دستور العمل را دریافت کنید
مرغ سرخ شده
میوه 4
مقدماتی 5 دقایقی
پخت 15 دقایقی
کل 20 دقایقی
جهت
-
سینه های مرغ را به نصف ، طول برش دهید. همه طرف ها را با کمی نمک و فلفل فصل کنید.
-
روی یک بشقاب با لب یا یک تابه سرخ شده پای که آرد ، پودر سیر و کاین را ،یب می کند. از قطعات مرغ در مخلوط آرد خودداری کنید و همه طرف ها را رنگ کنید.
-
اگر با این دستور العمل ماکارونی یا برنج درست می کنید ، این آماده سازی را با مرغ و سس شروع کرده و شروع کنید.
-
در یک ماهیتابه یا ماهی تابه سس بزرگ ، یک قاشق غذاخوری کره و روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. برش های مرغ را به مدت 3-4 دقیقه ، از هر طرف (در کل 6-8 دقیقه) بپزید. از دماسنج گوشت استفاده کنید تا بررسی کنید که فضای داخلی به 160 درجه فارنهایت رسیده است. اگر مقیاس گرمای گوشت ندارید ، یکی از قطعات باز را برش دهید تا بررسی کنید که مرغ کاملاً پخته شده است و دیگر صورتی نیست. سپس مرغ را درون یک بشقاب بریزید و تراشه های آلومینیومی را بپوش،د تا هنگام تهیه سس ، گرما را حفظ کنید.
-
در همان تابه ، بقیه کره ذوب می شوند. آب لیمو تازه ، اشتیاق لیمو و آبگوشت مرغ را اضافه کنید. ،یبی از ،یب هر ،مت قهوه ای تابه.
-
ش،تن استکبار و ،.
-
می تو،د مرغ پخته شده را دوباره به تابه اضافه کرده و آن را برای چند دقیقه روی حرارت کم بگذارید ، یا می تو،د بعد از رنگ با ماکارونی (یا هر طرفی که این کار را انجام می دهید) سس دوتایی مرغ را روی مرغ بریزید.
-
اگر از آن استفاده می شود ، با پنیر جعفری تازه و پارمسان قرار بگیرید.
یادداشت ها
اگر نمی تو،د استکبار پیدا کنید ، می تو،د به جای آن ، برش های زیتون سبز را جایگزین کنید.
اگر دوست دارید می تو،د آبگوشت مرغ را برای شراب سفید خشک مانند چادونای جایگزین کنید.
روش مورد علاقه من این است که ماکارونی را در سس Bicata (با استفاده از فورسپس) پرتاب کنید ، سپس ماکارونی را مختل می کنم ، مرغ را برش داده و آن را اضافه می کنم در بالا سرانجام ، سس باقیمانده تابه را روی مرغ پاشیدم یا اسپری کردم.
اگر باقیمانده مواد غذایی دارید ، بهترین ذخیره سازی IMO ، ذخیره مرغ و سس به طور جداگانه در ظروف مهر و موم شده در یخچال است و سپس قبل از ،یب هر یک از آنها را دوباره گرم کنید. در غیر این صورت ، من فکر می کنم مرغ نوعی پرواز می کند.
تغذیه
حقایق غذایی
مرغ پیکاتا
مقدار هر وعده غذایی
ارزش روزانه*
* مقادیر روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 -کا،ی است.
توجه: غذا برای راحتی شما به صورت خودکار و با استفاده از S،acular است. هنگام ارتباط ، توصیه می کنیم از حساب های تغذیه خود استفاده کنید.
منبع: https://abeautifulmess.com/chicken-piccata/