اگر خودم را در یک کافه با شیرینی پیدا کنم و نان موز داشته باشم ، پس آن را می گیرم. من فضای داخلی نرم و مرطوب را با یک لبه کمی ترد دوست دارم. اگرچه موز ،وماً میوه های مورد علاقه نیست ، اما آنها یک میوه مورد علاقه در نان هستند – من این عطر و طعم موز را دوست دارم!
این موز خانگی مورد علاقه من است! این استثنایی آسان ، تضمین شده و خوشمزه است. وقتی این نان موز پخته می شود ، در خانه ما دوام نمی آورد زیرا این یکی از شیرینی های مورد علاقه من است.
مربوط به: اگر می خواهید یک دستور پخت سریع مشابه که به جای روغن از کره استفاده می کنید ، یک دستور العمل پخت موز شکلاتی را امتحان کنید.


،یبات
- موز رسیده
- چند منظوره
- جوش شیرین
- نمک
- گردو
- روغن
- قهوه
- تخم مرغ
- ، ترش
- عصاره و،ل
من دوست دارم کمی شکر توربینیدو را اسپری کنم ، و گاهی اوقات قبل از پخت ، آن را در خام ، در ،مت بالا ، در ،مت خام قرار می دهد. این یک بحران زیبا و یک بافت زیبا را اضافه می کند ، اما اختیاری است.


چگونه نان موز درست کنیم
ابتدا موز رسیده را در یک کاسه کوچک پوست بگیرید. آن را تعیین کنید تا به آن نیاز داشته باشد.
در یک کاسه بزرگ مخلوط ، مواد خشک را هم بزنید: آرد ، جوش شیرین و نمک. سپس یک هم بزنید در گردو.
در یک کاسه مخلوط متوسط ، مواد مرطوب را هم بزنید: روغن ، شکر قهوه ای ، تخم مرغ ، خامه ترش و عصاره و،ل. حالا مواد مرطوب را در خشک حرکت دهید. سرانجام ، یک هم بزنید در موزهای پوره شده.
یک ماهیتابه نان سرخ شده را با اسپری پخت و پز غیر لکه دار بپاشید ، یا می تو،د با یک کره یا خط با کاغذ perchment چرب کنید. در صورت استفاده ، مخلوط مخلوط موجود در قابلمه فرش و ،مت بالای آن با شکر Turbineado.
در فر با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 45-50 دقیقه بپزید. خمیردندان ها باید در مرکز عمدتاً تمیز شوند (هیچ مخلوط خام کاملی وجود ندارد که به آن ،بیده باشد). اجازه دهید نان در قابلمه قبل از برداشتن خنک شود. پس از دمای اتاق ، می تو،د اسلاید و خدمت کنید.


نکات و گزینه های دیگر
- برای روغن در این دستور العمل ، من معمولاً از روغن ک،ا یا روغن نباتی استفاده می کنم. اما می تو،د از روغن های دیگر مانند روغن زیتون یا روغن نارگیل حل شده استفاده کنید. اگر از روغن خوشمزه تری استفاده می کنید ، این را در نظر بگیرید که به طعم نان اضافه می شود.
- می تو،د ماست یون، معمولی را برای ، ترش جایگزین کنید.
- می تو،د به جای شکر قهوه ای از شکر سفید استفاده کنید ، اما من ترجیح می دهم طعم شکر قهوه ای را اضافه کنم.
- اگر می خواهید این دستور العمل نان موز را قرار دهید ، اما موز هنوز بالغ نیست ، بیاموزید که چگونه موز به سرعت در اینجا رسیده است.
- اگر می خواهید نان موز شما ارزش Pinterest داشته باشد ، قبل از پخت ، برش های موز را به بالا اضافه کنید. 🙂 این واقعاً ضروری نیست ، اما اگر موز اضافی داشته باشید واقعاً زیباست.
- از جمله موارد دیگری که ممکن است بخواهید شامل آن شوید: تراشه های شکلات ، آجیل های دیگر مانند چکمه یا بادام و سایر ادویه ها مانند دارچین یا جوز هندی.
- اگر می خواهید به جای پخت ، پای موز درست کنید ، می تو،د این مخلوط را در جعبه های کیک استاندارد بپزید و زمان پخت را تا 20-25 دقیقه کاهش دهید.
- حداقل 3 روز و به احتمال زیاد برای مدت طول، تر ، هر نان باقیمانده را با بسته بندی در پوشش پ،تیکی یا ذخیره در یک ظرف بسته شده نگه دارید. شما فقط باید خنک شوید اگر نان موز سرد را ترجیح دهید.


دستور العمل های پخت خانگی بیشتر


راهنمای دستور العمل های رایگان ما را با محبوب ترین دستور العمل ها در همه سنین!
راهنما را دریافت کنید
راهنمای رایگان دستور العمل محبوب
بهترین 25 دستور العمل در تمام سنین!
چاپ
دستور العمل را دریافت کنید
دستور نان موز بدون کره مرطوب و خوشمزه است.
میوه 10
مقدماتی 15 دقایقی
پخت 45 دقایقی
کل 1 یک ساعت
جهت
-
ابتدا موز رسیده را در یک کاسه کوچک پوست بگیرید. آن را تعیین کنید تا به آن نیاز داشته باشد.
-
در یک کاسه بزرگ مخلوط ، مواد خشک را هم بزنید: آرد ، جوش شیرین و نمک. سپس یک هم بزنید در گردو.
-
در یک کاسه مخلوط متوسط ، مواد مرطوب را هم بزنید: روغن ، شکر قهوه ای ، تخم مرغ ، خامه ترش و عصاره و،ل.
-
حالا مواد مرطوب را در خشک حرکت دهید.
-
سرانجام ، یک هم بزنید در موزهای پوره شده.
-
یک ماهیتابه نان سرخ شده را با اسپری پخت و پز غیر لکه دار بپاشید ، یا می تو،د با یک کره یا خط با کاغذ perchment چرب کنید.
-
در صورت استفاده ، مخلوط مخلوط موجود در قابلمه فرش و ،مت بالای آن با شکر Turbineado.
-
در فر با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 45-50 دقیقه بپزید. خمیردندان ها باید در مرکز عمدتاً تمیز شوند (هیچ مخلوط خام کاملی وجود ندارد که به آن ،بیده باشد).
-
اجازه دهید نان در قابلمه قبل از برداشتن خنک شود. پس از دمای اتاق ، می تو،د اسلاید و خدمت کنید.
یادداشت ها
- برای روغن در این دستور العمل ، من معمولاً از روغن ک،ا یا روغن نباتی استفاده می کنم. اما می تو،د از روغن های دیگر مانند روغن زیتون یا روغن نارگیل حل شده استفاده کنید. اگر از روغن خوشمزه تری استفاده می کنید ، این را در نظر بگیرید که به طعم نان اضافه می شود.
- می تو،د ماست یون، معمولی را برای ، ترش جایگزین کنید.
- می تو،د به جای شکر قهوه ای از شکر سفید استفاده کنید ، اما من ترجیح می دهم طعم شکر قهوه ای را اضافه کنم.
- اگر می خواهید نان موز شما ارزش Pinterest داشته باشد ، قبل از پخت ، برش های موز را به بالا اضافه کنید. 🙂 این واقعاً ضروری نیست ، اما اگر موز اضافی داشته باشید واقعاً زیبا است.
- از جمله موارد دیگری که ممکن است بخواهید شامل آن شوید: تراشه های شکلات ، آجیل های دیگر مانند چکمه یا بادام و سایر ادویه ها مانند دارچین یا جوز هندی.
- اگر می خواهید به جای پخت ، پای موز درست کنید ، می تو،د این مخلوط را در جعبه های کیک استاندارد بپزید و زمان پخت را تا 20-25 دقیقه کاهش دهید.
- حداقل 3 روز و به احتمال زیاد برای مدت طول، تر ، هر نان باقیمانده را با بسته بندی در پوشش پ،تیکی یا ذخیره در یک ظرف بسته شده نگه دارید. شما فقط باید خنک شوید اگر نان موز سرد را ترجیح دهید.
تغذیه
حقایق غذایی
نان موز
مقدار هر وعده غذایی
ارزش روزانه*
* مقادیر روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 -کا،ی است.
توجه: غذا برای راحتی شما به صورت خودکار و با استفاده از S،acular است. هنگام ارتباط ، توصیه می کنیم از حساب های تغذیه خود استفاده کنید.
منبع: https://abeautifulmess.com/banana-bread/