من بسیار هیجان زده ام که امروز یک دستور العمل کوکتل پرواز را با شما به اشتراک بگذارم. این کوکتل دسته ای بنفش روشن از جن ، کریمی د ویولیت ، الکل ماراسینو و آب لیمو تازه پوشیده شده است. این یک طعم پیشرفته دارد که نزدیکترین چیز به یک نوار عالی است که می توانم در خانه ایجاد کنم. شما عاشق رنگ بنفش و طعم شدید این کوکتل خواهید بود.
کوکتل های ک،یک بیشتر: منهتن ، مدل قدیمی ، Gimlet ، Sidecar ، Sazerac ، آ،ین کلمه ، سنجاب صورتی.


،یبات
- تله کیفیت جین (هندریک) را انتخاب کنید.
- لیکور مثل لوکاردو
- ، بنفش مسمومین گل. این مؤلفه اصلی به نوشیدنی رنگ خود را می بخشد.
- لیموناد – اخیراً تحت فشار قرار گرفت.
- اشتها آور اختیاری – Maras،o Cherry ، Twist Lemon.
بهترین گزینه برای وسایل شیشه ای برای این کوکتل یک فنجان کوپه است.


جهت
شروع به تهیه یک کوپه خنک کنید. شما فقط باید 30 دقیقه تا یک ساعت قبل از سرو ، کوکتل خود در فریزر ظاهر شوید. این مرحله اختیاری است
در شاکر ، یک کوکتل پر از یخ است و با ،یب جن ، میرچینو ، مسمومین هیپنوتیزم و آب لیمو تازه ،یب شده است. 10-15 ث،ه را نشان دهید تا یخ سرد شود.
جذاب در یک فنجان کوکتل خنک تر. معا، با توسعه گی، Mara،no یا توسعه لیمو.
، De بنفش چیست؟
قند بنفش واقعاً از بنفش ساخته شده است. این گیاه با غوطه ور شدن گلبرگهای بنفش در براند یا روحیه خنثی دیگر برای چند روز ساخته شده است. عطر و طعم میکروسکوپ بنفش شبیه به آب نبات بنفش است.


تاریخ
کوکتل هواپیمایی قبل از ظهر یک کوکتل ک،یک است. وی برای اولین بار در ابتدای قرن بیستم در کتاب “هوگو آنسینلین” در سال 1916 مستند شد. در آن زمان ، هوگو انسولین پیشخدمت بزرگی در هتل والیک در شهر نیویورک بود.
در دهه شصت قرن گذشته ، ،صر اصلی آشامیدنی ، لیکور کریم د ویولت ، از بازار ناپدید شد. در نتیجه ، این دستور العمل برای مدتی از محبوبیت برخوردار شد. در دهه سی قرن بیستم ، هری کارادوک شامل نسخه ای از The The Thes of the Fillette در کتاب معروف خود “کتاب کوکتل ساوی” بود. متأسفانه ، این نوشیدنی بنفش بیش از 40 سال قدم زده است.
در سال 2007 ، وارد کننده هاوس آلپنز واردات Rothman & Winter Crème de Violette را از اتریش آغاز کرد. این در زمان من،ی به وجود آمد زیرا کوکتل های ک،یک از محبوبیت بسیار خوبی برخوردار بودند. اکنون می تو،د پرواز در منوها در سراسر ایالات متحده و فراتر از آن پیدا کنید. در حال حاضر ، حقیقت و گیفارد اکنون نوشیدنی های بنفش را نیز ارائه می دهند که برای این دستور العمل خوب کار می کنند.


نکاتی برای ساخت
- این یک گام حرفه ای برای تهیه یک فنجان کوکتل خنک است. فقط باید 30 دقیقه تا یک ساعت قبل از استفاده لیوان را در یخچال شروع کنید.
- قبل از انتشار پرتاب لیمو جوهر برای طعم اضافی ، ،مت بیرونی پوست لیمو را روی این نوشیدنی فشار دهید.
- از بهترین ژن از نوار خانگی خود برای این کوکتل استفاده کنید که واقعاً می تو،د طعم آن را طعم دهید.
- اگر شیرین ترین کوکتل ها را دوست دارید ، سعی کنید 1/8 اونس اضافه کنید.
- ایده های پذیرندگان: برای تزئین این کوکتل شاد ، از انواع توت ها ، انواع توت ها ، توت فرنگی یا چرمی لاکاردو Mara،no استفاده کنید.
- برای طعم بیشتر ، از اسپری های سبک از آهک استفاده کنید یا پوست لیمو را قبل از مخلوط ، در اطراف لبه شیشه روشن کنید.
- برخی از افراد اصرار دارند که هم زدن ، طعم غنی تری ایجاد می کند.
تفاوت
- یک چلپ چلوپ از شامپاین به کریم د ویولت اضافه کنید تا یک کوکتل سلطنتی بدست آورید.
- اگر نمی تو،د دستان خود را روی یک بطری مسمومین بنفش قرار دهید ، می تو،د این دستور العمل را بدون آن ایجاد کنید. هنوز هم خوشمزه است اما فاقد رنگ اسطوخودوس متمایز است.


دستورالعمل
سوالات مرتبط
چرا آن را یک کوکتل پرواز می نامند؟
این کوکتل به رنگ بنفش و رنگ آبی کم رنگ نامگذاری شده است که ما را به یاد یک آسمان زیبا می اندازد. پرواز از روزهای اولیه پرواز هنگام مسافرت هواپیمای مسافرتی نه تنها ثروتمندان بوجود می آید.
در کوکتل پرواز چیست؟
مواد موجود در کوکتل پرواز عبارتند از: جین ، مسمومیت های مارکنو ، مسمومین بنفش و آب لیمو تازه.
دستور العمل های بیشتر
راهنمای دستور العمل های رایگان ما را با محبوب ترین دستور العمل ها در همه سنین!
راهنما را دریافت کنید
راهنمای رایگان دستور العمل محبوب
بهترین 25 دستور العمل در تمام سنین!
چاپ
دستور العمل را دریافت کنید
بیاموزید که چگونه با استفاده از Jinn ، Mara،no Lycure ، De Violet Lecor و آب لیمو ، کوکتل پرواز ک،یک درست کنید.
میوه 1 کوکتل
مقدماتی 5 دقایقی
جهت
-
شروع به تهیه یک کوپه خنک کنید. شما فقط باید 30 دقیقه تا یک ساعت قبل از سرو ، کوکتل خود در فریزر ظاهر شوید. این مرحله اختیاری است.
-
در شاکر ، یک کوکتل پر از یخ است و با ،یب جن ، میرچینو ، مسمومین هیپنوتیزم و آب لیمو تازه ،یب شده است. 10-15 ث،ه را نشان دهید تا یخ سرد شود.
-
جذاب در یک فنجان کوکتل خنک تر. معا، با توسعه گی، Mara،no یا توسعه لیمو.
یادداشت ها
- این یک گام حرفه ای برای تهیه یک فنجان کوکتل خنک است. فقط باید 30 دقیقه تا یک ساعت قبل از استفاده لیوان را در یخچال شروع کنید.
- قبل از انتشار پرتاب لیمو جوهر برای طعم اضافی ، ،مت بیرونی پوست لیمو را روی این نوشیدنی فشار دهید.
- از بهترین ژن از نوار خانگی خود برای این کوکتل استفاده کنید که واقعاً می تو،د طعم آن را طعم دهید.
- اگر عاشق شیرین ترین کوکتل ها هستید ، سعی کنید 1/8 اونس اضافه کنید تراشهبشر
تغذیه
حقایق غذایی
کوکتل پرواز
مقدار هر وعده غذایی
ارزش روزانه*
* مقادیر روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 -کا،ی است.
توجه: غذا برای راحتی شما به صورت خودکار و با استفاده از S،acular است. هنگام ارتباط ، توصیه می کنیم از حساب های تغذیه خود استفاده کنید.
منبع: https://abeautifulmess.com/aviation-،tail/