Chalupa – هرج و مرج زیبا

Chalupa - هرج و مرج زیبا

Chalupa سنتی خمیر الماس سرخ شده به شکل یک قایق کوچک است که به سادگی سالسا ، پنیر و کاهو رنده شده پوشیده شده است. Chaloba به م،ی “قایق” است. در مورد آن به ،وان یک سالاد کوچک تاکو -Taco فکر کنید.

اگرچه من تمایل دارم که در مورد تاکو بیل شالاوبا بالاتر فکر کنم. این شبیه به تورتیلا سرخ شده عمیق (یا نان مسطح) با گوشت ، زمینی ، خامه ترش ، پنیر ، کاهو و گوجه فرنگی است. ما دوست داریم این دستور العمل Chalupa را در خانه درست کنیم. سفارشی سازی با انواع مختلف پر ، تاکو آسان است.

مربوط به: بیاموزید که چگونه در هفته آسان بهترین آرپاها و توستادا را بسازید.

،یبات

  • پوسته های Chalupa
  • گوشت ،د شده
  • ادویه
  • پارگی پنیر – مانند چدار یا مخلوط
  • ، ترش
  • کاهو
  • گوجه فرنگی

می تو،د یک لایه دیگر مانند سالسا ، پیکو دو گالو یا گواکامول نیز اضافه کنید!

چگونه می توان chalopas را ساخت

گوشت ، را بپزید و ادویه جات ترشی جات را با ادویه های Taku ، روی حرارت متوسط ​​تا زم، که لطیف نباشند ، بپزید. صورتی نباید باقی بماند. پنیر اشک آور ، کاهو و گوجه فرنگی را برش دهید.

پوسته Chalupa را با توجه به هر روشی که ترجیح می دهید (سه گزینه زیر) سرخ کنید.

پوسته را با گوشت ، پخته شده ، خامه ترش ، پنیر ، کاهو و گوجه فرنگی پر کنید. سرویس گرم

نکات و گزینه های دیگر

  • گوشت ، طلایی را می توان با هر گوشت ساختگی مانند بوقلمون یا مرغ جایگزین کرد.
  • من می خواهم از فروشگاه های فروشگاه فروشگاه Chalupa استفاده کنم (که می تو،د به صورت آنلاین نیز ،یداری کنید) اما اگر می خواهید این دستور العمل نان گندم را امتحان کنید ، پس از پخت آن از یکی از روش های زیر استفاده کنید تا Charalpas را سرخ کنید.
  • برای تهیه این دستور العمل سبزیجات سبزیجات ، می تو،د به جای گوشت ، از لوبیای سرخ شده یا لوبیای سیاه استفاده کنید.
  • سایر پر ، های بزرگ Chalupa شامل کارنیتا ، ال پاستور یا باربوا است.
  • بهتر است این دستور العمل را در روزی که ساخته شده است ارائه دهید. اگر می خواهید این مقدمه را انجام دهید ، توصیه کنید که پر ، و تهیه لایه ها و سپس گرم ، پوسته ها در هنگام آماده شدن برای غذا خوردن.

دستور العمل های بیشتر برای Tex-Mex و آمریکای لاتین

بهترین راه برای پخت پوسته های Chalupa

سه روش گرمایشی / پوسته های چالوپا سرخ کننده وجود دارد: اجاق گاز ، ماهیتابه هوا یا سطح مشعل. می تو،د نتایج این روش ها را در تصویر بالا مشاهده کنید (از سمت راست: اجاق گاز ، ماهیتابه هوا و دو اجاق گاز).

  • روش اجاق گاز- فر را تا 425 درجه فارنهایت گرم کنید. برس شوره سر با کمی روغن و آن را روی ورق پخت قرار دهید. 5-6 دقیقه پخت ، در وسط جاده هم بزنید. سپس در یک نگهدارنده تاکو یا یک دستگاه مشابه قرار دهید تا به شکل آن کمک کند.
  • روش ماهیتابه هوا- تابه سرخ ، هوا در 400 درجه فارنهایت به مدت 3 دقیقه. سپس در یک نگهدارنده تاکو یا یک دستگاه مشابه قرار دهید تا به شکل آن کمک کند.
  • بالاترین روش اجاق گاز- چند قاشق چایخوری روغن را به یک ماهیتابه اضافه کرده و روی حرارت متوسط/زیاد گرم کنید. ماهیتابه پوسته پوسته به مدت 1-2 دقیقه از هر دو طرف یا تا قهوه ای. من یک تاشو را در دو نیمه قرار دادم تا آماده پر ، شود.

به نظر من بهترین راه این است که بالای اجاق گاز سرخ کنید. با این حال ، اگر به طور همزمان مقدار زیادی بپزید ، من اجاق گاز را توصیه می کنم تا همزمان با گرم شدن Chalupas هنگام سرو گرمای گرم باشد.

راهنمای دستور العمل های رایگان ما را با محبوب ترین دستور العمل ها در همه سنین!

راهنما را دریافت کنید

چاپ

دستور العمل را دریافت کنیددستور العمل را دریافت کنید
دستور العمل را دریافت کنید

پوسته صاف تاکو سرخ شده با گوشت ، خامه ترش ، پنیر ، کاهو و گوجه فرنگی

میوه 4

مقدماتی 5 دقایقی

پخت 10 دقایقی

کل 15 دقایقی

جهت

  • گوشت ، را بپزید و ادویه جات ترشی جات را با ادویه های Taku ، روی حرارت متوسط ​​تا زم، که لطیف نباشند ، بپزید. صورتی نباید باقی بماند.

  • پنیر اشک آور ، کاهو و گوجه فرنگی را برش دهید.

  • پوسته Chalupa را با توجه به هر روشی که ترجیح می دهید (سه گزینه زیر) سرخ کنید.

  • پوسته را با گوشت ، پخته شده ، خامه ترش ، پنیر ، کاهو و گوجه فرنگی پر کنید. سرویس گرم

یادداشت ها

نحوه پخت پوسته های Chalupa:
روش اجاق گاز- فر را تا 425 درجه فارنهایت گرم کنید. برس شوره سر با کمی روغن و آن را روی ورق پخت قرار دهید. 5-6 دقیقه پخت ، در وسط جاده هم بزنید. سپس در یک نگهدارنده تاکو یا یک دستگاه مشابه قرار دهید تا به شکل آن کمک کند.
روش ماهیتابه هوا- تابه سرخ ، هوا در 400 درجه فارنهایت به مدت 3 دقیقه. سپس در یک نگهدارنده تاکو یا یک دستگاه مشابه قرار دهید تا به شکل آن کمک کند.
بالاترین روش اجاق گاز- چند قاشق چایخوری روغن را به یک ماهیتابه اضافه کرده و روی حرارت متوسط/زیاد گرم کنید. ماهیتابه پوسته پوسته به مدت 1-2 دقیقه از هر دو طرف یا تا قهوه ای. من یک تاشو را در دو نیمه قرار دادم تا آماده پر ، شود.

تغذیه

حقایق غذایی

کلوبا

مقدار هر وعده غذایی

ارزش روزانه*

* مقادیر روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 -کا،ی است.

توجه: غذا برای راحتی شما به صورت خودکار و با استفاده از S،acular است. هنگام ارتباط ، توصیه می کنیم از حساب های تغذیه خود استفاده کنید.

قبل از رفتن ، یک بررسی بگذارید!

رتبه بندی یک روش عالی برای حمایت از ما است. آنها قدرد، شما را از کار ما توضیح می دهند و به کاربران دیگر کمک می کنند تا بهترین محتوای ما را پیدا کنند!

یک نظر بگذارید

منبع: https://abeautifulmess.com/chalupa/