Barbacoa – یک آشفتگی زیبا

Barbacoa - یک آشفتگی زیبا

در حالی که من بارباکوآ را به ،وان گوشت ،د شده لطیف و آبدار می‌دانم که می‌توان آن را به تاکو یا کاسه برنج اضافه کرد، اما دقیق‌تر است که بگوییم بارباکو به یک روش پخت سنتی مکزیکی اشاره دارد که شامل پخت آهسته قطعات بزرگ‌تر یا بزرگ‌تر گوشت، از جمله گوشت بره است. یا بز . کوره گودال یا زمینی. برای من، من بارباکو را در آرام پزم آماده می کنم، که گاهی اوقات به آن قابلمه می گویند.

این دستور غذای بارباکوآ آسان و پر از طعم و پروتئین است که برای ریختن در تاکو، ناچو، بوریتو، ،ادیلا، کاسه برنج یا حتی روی سالاد عالی است. اگر قبلاً رست بیف نخورده اید، بافت آن شبیه گوشت گوساله ،د شده یا گوشت ، کشیده شده است که پس از آماده شدن می تو،د به راحتی آن را جدا کرده یا با چنگال ،د کنید.

مربوط به: اگر این دستور غذا را دوست دارید، کارنیتا یا کارنه آسادا را امتحان کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • چاک کباب
  • سیر
  • پیاز سفید
  • فلفل چیپوتل در سس adobo
  • فلفل سبز
  • لیمو ترش
  • برگ بو
  • روغن زیتون
  • زیره سبز
  • مرزنجوش
  • نمک
  • فلفل سیاه
  • مکعب گوشت ،

جهت ها

تکه های گوشت ، را از دو طرف خشک کنید و با نمک و فلفل فراوان مزه دار کنید. از 1 قاشق غذاخوری روغن، پونه کوهی، زیره و هر ادویه دیگری که ترجیح می دهید یک اسکراب درست کنید. تمام گوشت را ،ید. این را در آرام پز خود قرار دهید.

پیاز را درشت ،د کنید. این را به بالای گوشت اضافه کنید. حبه های سیر را ریز ،د کرده و آنها را نیز اضافه کنید. فلفل را برش زده و به اضافه قوطی فلفل سبز چیلی اضافه کنید. حالا آب سه لیمو را بگیرید و به آرام پز اضافه کنید. آب، مکعب آب گوشت و برگ بو را اضافه کنید.

به مدت 10 ساعت روی حرارت کم بپزید. گوشت را از مایع دیر پخت خارج کرده و برگ بو را جدا کنید. گوشت را با چنگال به قطعات کوچک برش دهید و در صورت ،وم تکه های بزرگ چربی را بردارید.

بارباکو را با گشنیز تازه ،د شده، پیاز سفید بیشتر و آبلیمو تزیین کنید و هر طور که دوست دارید سرو کنید!

نکات و بازخورد

  • کباب گوشت ، گاهی اوقات کباب تیغه ای، استیک شانه یا حتی کباب قابلمه نیز نامیده می شود. اگر این را پیدا نکردید، یک گزینه خوب دیگر، رست کباب یا برشته حلقه بالا است.
  • می تو،د به جای آب و آبگوشت از آب گوشت یا آب گوشت استفاده کنید.
  • همچنین ممکن است بخواهید مقداری پنیر رنده شده، لوبیا سرخ شده یا تورتیلا ذرت برای تهیه این غذا در دسترس داشته باشید. کارت دستور زیر صرفاً برای تهیه رست بیف است.
  • باقیمانده غذا را حداقل به مدت سه روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. من معمولاً گوشت را در آب آشپزی آن نگهداری می کنم، زیرا این کار باعث می شود که گرم ، مجدد آن روی اجاق گاز یا مایکروویو بدون خشک شدن آسان تر شود.

دستور العمل های بیشتر مکزیکی و ت،-م،

راهنمای دستور غذای رایگان خود را از طریق وب سایت ما دریافت کنید محبوب ترین دستور العمل برای همه زمان ها!

راهنما را دریافت کنید

دستگاه چاپ

دستور غذا را دریافت کنیددستور غذا را دریافت کنید
دستور غذا را دریافت کنید

گوشت ، نرم و رنده شده که می تو،د در تاکو یا سایر وعده های غذایی استفاده کنید.

میوه 4

مدرسه مقدماتی 5 دقیقه

او آشپزی می کند 10 ساعت

کل 10 ساعت 5 دقیقه

جهت ها

  • تکه های گوشت ، را از دو طرف خشک کنید و به مقدار زیاد نمک و فلفل بزنید.

  • از 1 قاشق غذاخوری روغن، پونه کوهی، زیره و هر ادویه دیگری که ترجیح می دهید یک اسکراب درست کنید. تمام گوشت را ،ید. این را در آرام پز خود قرار دهید.

  • پیاز را درشت ،د کنید. این را به بالای گوشت اضافه کنید. حبه های سیر را ریز ،د کرده و آنها را نیز اضافه کنید. فلفل را برش داده و به اضافه قوطی فلفل سبز چیلی اضافه کنید.

  • حالا آب سه لیمو را بگیرید و به آرام پز اضافه کنید. آب، مکعب آب گوشت و برگ بو را اضافه کنید.

  • به مدت 10 ساعت روی حرارت کم بپزید. گوشت را از مایع دیر پخت خارج کرده و برگ بو را جدا کنید. گوشت را با چنگال به قطعات کوچک برش دهید و در صورت ،وم تکه های بزرگ چربی را بردارید.

  • بارباکو را با گشنیز تازه ،د شده، پیاز سفید بیشتر و آبلیمو تزیین کنید و هر طور که دوست دارید سرو کنید!

یادداشت ها

  • کباب گوشت ، گاهی اوقات کباب تیغه ای، استیک شانه یا حتی کباب قابلمه نیز نامیده می شود. اگر این را پیدا نکردید، یک گزینه خوب دیگر، کباب کفی یا برشته حلقه بالایی است.
  • می تو،د به جای آب و آبگوشت از آب گوشت یا آب گوشت استفاده کنید.
  • همچنین ممکن است بخواهید برای تهیه این غذا مقداری پنیر ،د شده، لوبیا سرخ شده یا تورتیلا ذرت در دسترس داشته باشید. کارت دستور زیر صرفاً برای تهیه رست بیف است.
  • باقیمانده غذا را حداقل به مدت سه روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. من معمولا گوشت را در آب آشپزی آن نگهداری می‌کنم، زیرا این کار باعث می‌شود که بدون خشک شدن، گرم ، آن روی اجاق یا مایکروویو آسان‌تر شود.

تغذیه

حقایق تغذیه ای

بارباکوآ

مقدار در هر وعده

% ارزش روزانه*

*درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.

توجه: برای راحتی شما، تغذیه به طور خودکار با استفاده از S،acular مح،ه می شود. در صورت ،وم، توصیه می کنیم از مح،ات تغذیه خود استفاده کنید.

قبل از رفتن، یک بررسی بگذارید!

بررسی ها راهی عالی برای حمایت از ما هستند. آنها قدرد، شما را از کار ما نشان می دهند و به سایر کاربران کمک می کنند تا بهترین محتوای ما را پیدا کنند!

نظر بدهید

منبع: https://abeautifulmess.com/barbacoa/