Carne asada به م،ای گوشت کبابی یا گوشت کبابی است، بنابراین بیشتر به نحوه پختن گوشت اشاره دارد تا دستور پخت خاصی. با این حال، وقتی عبارت «کارنه اسادا» را میشنوم، به یک استیک لطیف و آبدار فکر میکنم که با کمی طعم زغالی که هنگام کباب ، یا آبپز ، به دست میآید، پخته شده است. و اگر واقعا صادق باشم، به کاسه چیپوتل بوریتو نیز فکر می کنم. خیلی بامزه.
این دستور غذای کارنه اسادا حاوی یک ماریناد ساده است که با مرکبات، سویا، سیر و گشنیز درست شده است. من تمایل دارم استیک خود را در یک تابه گریل چدنی روی اجاق بپزم، اما گریل در فضای باز نیز عالی است! می تو،د کارنه آسادای سنتی را به تنهایی، با سسی مانند چیمیچوری، در تاکو، بوریتو، ،ادیلا، ناچو، کاسه برنج یا حتی در کنار سالاد سرو کنید. هر چه که انتخاب کنید، این دستور غذا را دوست خواهید داشت!
مربوط به: در مرحله بعد، طرز پخت استیک، نحوه گریل ، استیک و استیک های سرخ کن با هوا را بیاموزید.
مواد تشکیل دهنده
- استیک نواری
- نارنجی
- آهک
- گشنیز
- سس سویا
- سیر
طرز تهیه کارنه اسادا
آب پرتقال، آبلیمو، گشنیز ،د شده، سس سویا و سیر ،د شده را با هم مخلوط کنید. این ماریناد را با استیک به یک کیسه زیپلاک به اندازه گالن اضافه کنید. بگذارید ۸ ساعت یا یک شب در یخچال بماند.
استیک را از یخچال خارج کرده و از کیسه خارج کنید. هر تکه بزرگ گشنیز و سیر را بردارید. بگذارید 30 دقیقه بماند تا به دمای اتاق برسد یا نزدیک به آن شود. هر دو طرف را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
یک تابه چدنی را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. استیک را در تابه بریزید و بگذارید 5-6 دقیقه بپزد. آن را برگرد،د و به مدت 5-6 دقیقه روی طرف دیگر به پخت ادامه دهید. این منجر به یک استیک متوسط کمیاب تا متوسط می شود. از دماسنج گوشت برای بررسی پخت و پز استفاده کنید.
آن را از روی حرارت بردارید و 5-6 دقیقه قبل از برش بگذارید استراحت کند.
نکات و بازخورد
- گاهی اوقات به استیک گچ بری کباب لندن نیز گفته می شود. همچنین می تو،د از برش های مختلف گوشت ، مانند استیک دامن یا استیک فلپ استفاده کنید.
- در صورت تمایل می تو،د مواد بیشتری را به این سس ساده کارنه اسادا اضافه کنید! می تو،د مقداری زنجبیل آسیاب شده، زیره سبز، فلفل سیاه، پودر چیلی، یا هالاپینو ،د شده را برای گرما، یا گیاه، غیر از گشنیز تازه مانند برگ ن،اع یا ریحان امتحان کنید.
- من از تابه گریل چدنی روی اجاق گاز استفاده می کنم، اما شما می تو،د آنها را به روش های دیگری نیز کباب کنید. اگر تابه گریل شما چدنی نیست، ممکن است لازم باشد تابه را در حین پخت با روغن زیتون چرب کنید.
- گوشت را در برابر دانه های آن (فیبرهای عضل،) برش دهید تا لقمه لطیف تری داشته باشید.
- با برنج مکزیکی، آرد، چیپس ذرت، لوبیا سرخ شده یا روی سالاد سرو کنید. شما همچنین می تو،د این را درست مانند استیک بخورید، ی،ی. 🙂
- باقیمانده غذا را حداقل به مدت 3 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. این باعث می شود باقی مانده های بزرگ! می تو،د آن را دوباره در مایکروویو، اجاق گاز یا سرخ کن هوا گرم کنید.
دمای رسیدن
- نادر: 120-125 درجه فارنهایت (49-52 درجه سانتی گراد)
- متوسط کمیاب: 130-135 درجه فارنهایت (54-57 درجه سانتی گراد)
- میانجیگری: 140-145 درجه فارنهایت (60-63 درجه سانتی گراد)
- متوسط باشه: 150-155 درجه فارنهایت (65-68 درجه سانتی گراد)
- خوب انجام دادم: 160 درجه فارنهایت (71 درجه سانتیگراد) و بالاتر
دستور العمل های بیشتر مکزیکی و ت،-م،
راهنمای دستور پخت رایگان خود را از طریق وب سایت ما دریافت کنید محبوب ترین دستور العمل برای همه زمان ها!
راهنما را دریافت کنید
راهنمای دستور العمل های محبوب رایگان
25 دستور العمل برتر ما در تمام دوران!
دستگاه چاپ
دستور غذا را دریافت کنید
استیک ترشی شده و کبابی که می تو،د برای انواع غذاها استفاده کنید!
میوه 2
مدرسه مقدماتی 8 ساعت
او آشپزی می کند 12 دقیقه
کل 8 ساعت 12 دقیقه
جهت ها
-
آب پرتقال، آبلیمو، گشنیز ،د شده، سس سویا و سیر ،د شده را با هم مخلوط کنید.
-
این ماریناد را با استیک به یک کیسه زیپلاک به اندازه گالن اضافه کنید. بگذارید ۸ ساعت یا یک شب در یخچال بماند.
-
استیک را از یخچال خارج کرده و از کیسه خارج کنید. هر تکه بزرگ گشنیز و سیر را بردارید.
-
بگذارید 30 دقیقه بماند تا به دمای اتاق برسد یا نزدیک شود. هر دو طرف را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
-
یک تابه چدنی را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. استیک را در تابه بریزید و بگذارید 5-6 دقیقه بپزد. آن را برگرد،د و به مدت 5-6 دقیقه روی طرف دیگر به پخت ادامه دهید. این منجر به یک استیک متوسط کمیاب تا متوسط می شود.
-
از روی حرارت بردارید و قبل از برش دادن 5 تا 6 دقیقه استراحت دهید.
یادداشت ها
در صورت تمایل می تو،د مواد بیشتری را به این سس ساده کارنه اسادا اضافه کنید! می تو،د مقداری زنجبیل آسیاب شده، زیره سبز، فلفل سیاه، پودر چیلی، یا هالاپینو ،د شده را برای گرما، یا گیاه، غیر از گشنیز تازه مانند برگ ن،اع یا ریحان امتحان کنید.
من از تابه گریل چدنی روی اجاق گاز استفاده می کنم، اما شما می تو،د آنها را به روش های دیگری نیز کباب کنید. اگر تابه گریل شما چدنی نیست، ممکن است لازم باشد در حین پخت، ماهیتابه را با روغن زیتون چرب کنید.
گوشت را در برابر دانه های آن (فیبرهای عضل،) برش دهید تا لقمه لطیف تری داشته باشید.
با برنج مکزیکی، آرد، چیپس ذرت، لوبیا سرخ شده یا روی سالاد سرو کنید. شما همچنین می تو،د این را درست مانند استیک بخورید، ی،ی. 🙂
باقیمانده غذا را حداقل به مدت 3 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. این باعث می شود باقی مانده های بزرگ! می تو،د آن را دوباره در مایکروویو، اجاق گاز یا سرخ کن هوا گرم کنید.
تغذیه
حقایق تغذیه ای
کارنه اسدا
مقدار در هر وعده
% ارزش روزانه*
*درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.
توجه: برای راحتی شما، تغذیه به طور خودکار با استفاده از S،acular مح،ه می شود. در صورت ،وم، توصیه می کنیم از مح،ات تغذیه خود استفاده کنید.
منبع: https://abeautifulmess.com/carne-asada/