Carnitas – یک آشفتگی زیبا

Carnitas - یک آشفتگی زیبا

من عاشق این دستور کارنیتا هستم! ممکن است واقعاً یکی از موارد مورد علاقه من در سایت ما باشد. این کارنیتای گوشت خوک به راحتی درست می شود (در آهسته پز)، پر طعم، فقط به چند ماده نیاز دارد و یک وعده غذایی بسیار ارزان است. من همچنین دوست دارم که شما می تو،د کارنیتا را به روش های مختلف سرو کنید، مانند تاکو، کاسه برنج، بوریتو، ،ادیلا، ناچو و موارد دیگر!

کلمه “کارنیتا” در لغت به م،ای “گوشت جوان” است. و در حالی که من قطعا به این دستور غذای کارنیتا گوشت خوک به ،وان یک دستور غذای مکزیکی یا ت،-م، فکر می کنم، اما ریشه فرانسوی مانند غذای Rillons de Tours نیز دارد. اگر قبلا هرگز آن را نخورده اید، آن را به ،وان گوشت خوک کشیده به سبک اسپ،ایی توصیف می کنم.

مربوط به: بعد، این دستور پخت پوزول را که با شانه خوک نیز درست شده است، امتحان کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • شانه خوک
  • نمک و فلفل سیاه
  • پیاز
  • جالاپینو
  • سیر
  • آهک
  • آویشن خشک
  • زیره سبز
  • شکر قهوه ای
  • روغن کانولا – یا می تو،د از گوشت خوک استفاده کنید

بسته به نحوه سرو کارنیتا، ممکن است به مقداری سالسا، پیکو د گالو، گشنیز تازه، تورتیلا و چیپس یا برنج نیز نیاز داشته باشید.

طرز تهیه کارنیتا در آرام پز

تکه های گوشت خوک را از دو طرف خشک کنید و با نمک و فلفل فراوان مزه دار کنید. از هر کدام 1 قاشق غذاخوری روغن، پونه کوهی، زیره و هر ادویه دیگری که دوست دارید برای گوشت خوک ،ید. تمام گوشت را ،ید. این را در اجاق گاز آهسته خود قرار دهید، که من معمولا آن را دیگ می نامم.

پیاز و ژالاپنو را به طور تقریبی ،د کنید و رگه ها و دانه های داخلی آن را جدا کنید. این را به بالای گوشت اضافه کنید. حبه های سیر را ریز ،د کرده و آنها را نیز اضافه کنید. حالا آب سه لیمو را بگیرید و به آرام پز اضافه کنید.

به مدت 10 ساعت روی حرارت کم بپزید. گوشت را از مایع در حال پخت خارج کنید، هر پیاز بزرگ یا تکه های هالاپینو را در حین انجام این کار جدا کنید. گوشت را با چنگال به قطعات کوچک برش دهید، اگر از کاتر استخو، استفاده می کنید، استخوان آن را جدا کنید.

در یک تابه بزرگ چدنی یا تابه ن،ب، 2 قاشق چایخوری روغن یا گوشت خوک را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. گوشت را به تابه اضافه کنید و روی آن شکر قهوه ای بپاشید. آن را برای چند دقیقه بپزید تا لبه های ترد به دست آید و سپس آن را برگرد،د. آنها را چند دقیقه دیگر بپزید تا ترد بیشتری داشته باشند و سپس در بشقاب بریزید.

با پیاز ،د شده، گشنیز تازه و لیموترش در یک تورتیلا ذرت با لوبیا سرخ شده برای خوردن سنتی یا هر راهی که خانواده شما ترجیح می دهند سرو کنید.

نکاتی برای موفقیت

  • به شانه خوک ، خوک یا ، بوستون و همچنین کباب پیک نیک یا شانه پیک نیک نیز گفته می شود. من در اینجا از شانه خوک استخو، استفاده کردم، اما لازم نیست که استخو، باشد.
  • اگر می خواهید مقداری آب لیمو را جایگزین آب پرتقال/پرتقال کنید، خیالتان راحت باشد. پرتقال هنگام پختن با گوشت خوک یا ، به خوبی هماهنگ می شود.
  • سرخ ، کارنیتاها در تابه بعد از پخت اختیاری است، اما به نظر من ارزشش را دارد! این همچنین یک راه عالی برای گرم ، مجدد غذاهای باقی مانده است.
  • باقیمانده غذا را حداقل به مدت 3 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. دوباره روی اجاق گاز یا مایکروویو گرم کنید.

دستور العمل های بیشتر مکزیکی و ت،-م،

راهنمای دستور غذای رایگان خود را از طریق وب سایت ما دریافت کنید محبوب ترین دستور العمل برای همه زمان ها!

راهنما را دریافت کنید
دستگاه چاپ

دستور غذا را دریافت کنیددستور غذا را دریافت کنید دستور غذا را دریافت کنید

شانه خوک آهسته پخته شده سپس با شکر قهوه ای تفت داده می شود تا بافتی ترد پیدا کند

میوه 4

مدرسه مقدماتی 10 دقیقه

او آشپزی می کند 10 ساعت

کل 10 ساعت 10 دقیقه

جهت ها

  • تکه های گوشت خوک را از دو طرف خشک کنید و با نمک و فلفل فراوان مزه دار کنید.

  • از هر کدام 1 قاشق غذاخوری روغن، پونه کوهی، زیره و هر ادویه دیگری که دوست دارید برای گوشت خوک ،ید. تمام گوشت را ،ید. این را در اجاق گاز آهسته خود قرار دهید، که من معمولا آن را دیگ می نامم.

  • پیاز و ژالاپنو را به طور تقریبی ،د کنید و رگه ها و دانه های داخلی آن را جدا کنید. این را به بالای گوشت اضافه کنید. حبه های سیر را ریز ،د کرده و آنها را نیز اضافه کنید. حالا آب سه لیمو را بگیرید و به آرام پز اضافه کنید.

  • به مدت 10 ساعت روی حرارت کم بپزید.

  • گوشت را از مایع در حال پخت خارج کنید، هر پیاز بزرگ یا تکه های هالاپینو را در حین انجام این کار جدا کنید. گوشت را با چنگال به قطعات کوچک برش دهید، اگر از کاتر استخو، استفاده می کنید، استخوان آن را جدا کنید.

  • در یک تابه بزرگ چدنی یا تابه ن،ب، 2 قاشق چایخوری روغن یا گوشت خوک را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. گوشت را به تابه اضافه کنید و روی آن شکر قهوه ای بپاشید.

  • آن را برای چند دقیقه بپزید تا لبه های ترد به دست آید و سپس آن را برگرد،د. آنها را چند دقیقه دیگر بپزید تا ترد بیشتری داشته باشند و سپس در بشقاب بریزید.

یادداشت ها

    • به شانه خوک ، خوک یا ، بوستون و همچنین کباب پیک نیک یا شانه پیک نیک نیز گفته می شود. من در اینجا از شانه خوک استخو، استفاده کردم، اما لازم نیست که استخو، باشد.
    • اگر می خواهید مقداری آب لیمو را جایگزین آب پرتقال/پرتقال کنید، خیالتان راحت باشد. پرتقال هنگام پختن با گوشت خوک یا ، به خوبی هماهنگ می شود.
    • سرخ ، کارنیتاها در تابه بعد از پخت اختیاری است، اما به نظر من ارزشش را دارد! این همچنین یک راه عالی برای گرم ، مجدد غذاهای باقی مانده است.
    • باقیمانده غذا را حداقل به مدت 3 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. دوباره روی اجاق گاز یا مایکروویو گرم کنید.

تغذیه

حقایق تغذیه ای

کارنیتاس

مقدار در هر وعده

% ارزش روزانه*

*درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.

توجه: برای راحتی شما، تغذیه به طور خودکار با استفاده از S،acular مح،ه می شود. در صورت ،وم، توصیه می کنیم از مح،ات تغذیه خود استفاده کنید.

قبل از رفتن، یک بررسی بگذارید!

بررسی ها راهی عالی برای حمایت از ما هستند. آنها قدرد، شما را از کار ما نشان می دهند و به سایر کاربران کمک می کنند تا بهترین محتوای ما را پیدا کنند!

نظر بدهید

منبع: https://abeautifulmess.com/carnitas/