اگر مقیاس بیکن یا گوشت خوک را دوست دارید ، من اکیداً به شما توصیه می کنم این دستور العمل Chicharrón را امتحان کنید! Chicharrones اشتها آور یا میان وعده هایی است که از گوشت خوک ترد ساخته شده است. بسیار شبیه به بیکن ضخیم است ، می تو،د روی سطح اجاق گاز یا پخت در فر سرخ کنید. من فکر می کنم روش اجاق گاز بسیار ساده تر است و به این غذای ترد ، شور و طعم دهنده منتهی می شود! شما می تو،د از چیچر به تنهایی با کمی آب لیمو تازه لذت ببرید ، یا از آن در دستور العمل های دیگری مانند ،د شده بر روی ماکارونی ، سالاد ، ظروف برنج یا حتی در رامین استفاده کنید.
Chicharrón به م،ای “، خوردن” به زبان اسپ،ایی است. این یک غذای معروف در اسپ،ا و آمریکای لاتین است. برای درست ، یک شیچارون های خانگی ، فقط به سه مؤلفه و اجاق گاز احتیاج دارید ، بنابراین به راحتی توسط غذای معروف انگشت توسط هر آشپز خانگی تهیه می شود!
مربوط به: به دنبال اشتها بیشتر هستید؟ در اینجا 30+ انگشت برای امتحان ، وجود دارد. سپس یاد بگیرید که بیکن را بپزید.


،یبات
- گوشت خوک
- جوش شیرین
- لیم
- ادویه جات ترشی جات – نمک ، فلفل یا مخلوط مانند ادویه درب ، که در تصویر من در زیر مشاهده می کنید
شکم گوشت خوک نیز “گوشت جانبی” نیز خوانده می شود یا توصیف می شود و می تو،د از پوست گوشت خوک نیز استفاده کنید.
آب لیمو و جوش شیرین به قهوه ای شدن بهتر گوشت کمک می کند زیرا یک محیط قلیایی ایجاد می کند. علوم


چگونه چیچرون را بسازیم
شکم گوشت خوک را در حدود 1/2 اینچ (1.3 سانتی متر) به روبان برش دهید. سعی کنید آن را نسبتاً یکنواخت نگه دارید ، اما اشکالی ندارد اگر به طور کامل ضخامت ی،ان نباشد. سپس برخلاف طرف پوست/چربی ، ، ها را در پایین برش دهید.
قطعات ادویه شکم گوشت خوک را با نمک و فلفل یا هر ادویه جات ترشی جات که از هر دو طرف استفاده می کنید ، ادویه کنید.
جوش شیرین و آب لیمو را در یک کاسه کوچک ،د کرده یا حرکت دهید. این حباب و بدتر خواهد شد (واکنش شیمیایی طبیعی). مخلوط را روی هر قطعه قطعات ، جلو و عقب تمیز کنید.
روی یک ورق پخت یا ماهی تابه ای که با تراشه های آلومینیومی پوشیده شده است ، ،ید ، مطمئن شوید که ورق پخت دارای لب یا لبه بلند است زیرا کمی چربی/گریس در حین پخت (سرخ ، فر) پخته می شود. این به طور عمده به فر می رود. به مدت 90 دقیقه در 300 درجه فارنهایت (149 درجه سانتیگراد) بپزید و در وسط زمان نان هم بزنید. من به راحتی از یک ساعت برای قلب او استفاده می کنم.
به قفسه خنک کننده بروید تا هر گونه قطره ای بیش از حد ناخوشایند باشد. سرویس گرم با مبل آهک آهک تازه.


نکات و یادداشت ها
- در عوض به سبک زنجیره ای ،/برش ، می تو،د آن را به برش ها برش داده و سپس پوست را در بالا ضبط کنید. هدف در اینجا این است که به فضاهای گرما و روغن داغ برای جابجایی چنین پخت و پز ، ایجاد لبه های ترد زیادی ایجاد شود.
- اگر احساس می کنید چیچارن به اندازه کافی تا پایان نان تاج گذاری نشده است ، می تو،د در صورت ،وم 1-2 دقیقه از هر طرف چاق شوید.
- هر باقیمانده را در یک ظرف مهر و موم شده در یخچال تا دو روز ذخیره کنید. من احساس می کنم که چیچرون ها در روزی که ساخته می شوند بهترین هستند ، اما ما از مواد غذایی باقیمانده استفاده خواهیم کرد که گویی شما باقیمانده بیکن هستید: به سالاد ، سوپ یا سایر غذاها بریده شوید. من بالاتر از آن نیستم که غذای سگ خود را هم قرار دهم – شما نیازی به هدر دادن باقیمانده ندارید. 🙂


دستور العمل های بیشتر با الهام از آمریکای لاتین


راهنمای دستور العمل های رایگان ما را با محبوب ترین دستور العمل ها در همه سنین!
راهنما را دریافت کنید
راهنمای رایگان دستور العمل محبوب
بهترین 25 دستور العمل در تمام سنین!
چاپ
دستور العمل را دریافت کنید
میان وعده گوشت خوک با فقط 3 ماده تشکیل دهنده!
میوه 15
مقدماتی 10 دقایقی
پخت 1 یک ساعت 30 دقایقی
کل 1 یک ساعت 40 دقایقی
جهت
-
شکم گوشت خوک را در حدود 1/2 اینچ (1.3 سانتی متر) به روبان برش دهید. سعی کنید آن را نسبتاً یکنواخت نگه دارید ، اما اشکالی ندارد اگر به طور کامل ضخامت ی،ان نباشد. سپس ، ها را در پایین برش دهید.
-
قطعات ادویه شکم گوشت خوک را با نمک و فلفل یا هر ادویه جات ترشی جات که از هر دو طرف استفاده می کنید ، ادویه کنید.
-
جوش شیرین و آب را با هم از همان آهک و آب شیرین کنید. این حباب و بدتر خواهد شد (واکنش شیمیایی طبیعی).
-
مخلوط را روی هر قطعه قطعات ، جلو و عقب تمیز کنید.
-
روی یک ورق پخت پوشیده از تراشه های آلومینیومی ،ید ، مطمئن شوید که ورق پخت حاوی لب یا لبه بلند است زیرا چربی/گریس زیادی در هنگام پخت پخته می شود. این به طور عمده به فر می رود.
-
به مدت 90 دقیقه در 300 درجه فارنهایت (149 درجه سانتیگراد) بپزید و در وسط زمان نان هم بزنید.
-
به قفسه خنک کننده بروید تا هر گونه قطره ای بیش از حد ناخوشایند باشد. سرویس گرم با مبل آهک آهک تازه.
یادداشت ها
در عوض به سبک ،/برش ، می تو،د آنها را به نوارهای برش داده و سپس پوست را در بالا ضبط کنید. هدف در اینجا این است که به فضاهای گرما و روغن داغ برای جابجایی چنین پخت و پز ، ایجاد لبه های ترد زیادی ایجاد شود.
اگر احساس می کنید چیچارن به اندازه کافی تا پایان نان تاج گذاری نشده است ، می تو،د در صورت ،وم 1-2 دقیقه از هر طرف چاق شوید.
هر باقیمانده را در یک ظرف مهر و موم شده در یخچال تا دو روز ذخیره کنید. من احساس می کنم که Chicharrones در روزی که ساخته می شوند بهترین هستند ، اما ما از مواد غذایی باقیمانده استفاده خواهیم کرد که گویی شما باقیمانده بیکن هستید: به سالاد ، سوپ یا سایر ظروف برش دهید.
تغذیه
حقایق غذایی
چیکارون
مقدار هر وعده غذایی
ارزش روزانه*
* مقادیر روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 -کا،ی است.
توجه: غذا برای راحتی شما به صورت خودکار و با استفاده از S،acular است. هنگام ارتباط ، توصیه می کنیم از حساب های تغذیه خود استفاده کنید.
منبع: https://abeautifulmess.com/chicharron/