این دستور العمل آسان برای انچیلاداهای گوشت ، یک شام عالی در شب است. من می توانم بگویم این یک دستور غذا به سبک Tex-Mex است و ،وماً خیلی معتبر نیست. اما درست ، آنها بسیار آسان است و همیشه در خانه ما بسیار محبوب هستند.
پر ، را ساده نگه دارید بدون اینکه طعم آن را به خطر بیندازید – گوشت چرخ کرده با لوبیا چیتی، پیاز و سیر. همه چیز در یک تورتیلا پیچیده شده و در سس انچیلادا با پنیر پخته می شود. من معمولاً سس خودم را درست میکنم، اما مطمئناً میتو،د از سس انچیلادا که از فروشگاه ،یداری شدهاید، برای تهیه سریعتر این غذا استفاده کنید.
مربوط به: بعد، انچیلادا مرغ Verde و انچیلادا سبزیجات سس سفید را امتحان کنید.
مواد تشکیل دهنده
همچنین ممکن است بخواهید موادی مانند گشنیز تازه، گوجه فرنگی و آووکادو اضافه کنید. یا مقداری سالسا خانگی، سالسا ورده، گواکاموله یا پیکو د گالو. همچنین ممکن است بخواهید سس تند یا خامه ترش مورد علاقه خود را سرو کنید.
مسیرها
اگر سس قرمز انچیلادا را در خانه درست می کنید، ابتدا این کار را انجام دهید.
پیاز را خوب ،د کرده و سیر را ،د کنید. در ماهیتابه یا ماهیتابه ن،ب، پیازها را با کمی روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا قهوه ای شوند. سپس سیر را اضافه کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. یک دقیقه دیگر بپزید.
گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه کنید و با مخلوط تاکو بپزید تا رنگ صورتی باقی نماند. سپس لوبیا (آبکش شده) را اضافه کنید. نصف پنیر را هم بزنید. ذوب می شود و این باعث می شود که هنگام پر ، تورتیلا استفاده از فیلینگ آسان تر شود.
در ظرف 9×13، 1/3 سس انچیلادا را بریزید. سپس فیل را داخل تورتیلا بغلت،د و از سمت درز به سمت پایین در تابه قرار دهید. بعد از اینکه تمام مواد را رول کردید و ظرف پخت را پر کردید، مابقی سس را روی آن بریزید. سپس روی پنیر بپاشید.
در فر با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید. لبه ها باید ،یده و پنیر باید قهوه ای طلایی شود.
گرم را با هر سمت یا سسی که دوست دارید سرو کنید.
نکات و جایگزین ها
- خانواده من بیشتر اوقات تورتیلاهای آردی را ترجیح می دهند، بنابراین وقتی این را درست می کنم از آن استفاده می کنم. با این حال، قطعا می تو،د به جای آن از کورن فل، استفاده کنید. اگر این کار را انجام میدهید، توصیه میکنم قبل از چرخاندن فیلینگ، آن را در مایکروویو گرم کنید، زیرا به خم شدن آن کمک میکند و هنگام کار با آن ، نخورد. اگر چند ، در تورتیلا ایجاد کردید، هرگز نترسید – سس و پنیر می توانند شما را بپوشانند و شما را نجات دهند!
- من بیشتر از لوبیا چیتی استفاده می کنم، اما شما می تو،د از انواع دیگر مانند لوبیا سیاه یا لوبیا دامی استفاده کنید.
- من ،یبی از چدار تیز و پنیر کلبی را دوست دارم، اما پنیرهای دیگر مانند جک فلفل یا کیزو فرسکو عالی هستند.
- من گاهی اوقات با این دستور یک تابه کمی کوچکتر از انچیلادا درست می کنم. این معمولاً به این م،ی است که مقداری پر ، باقی مانده است. این در تاکو یا ناچو روز بعد عالی است.
- انچیلاداها باقیمانده های فوق العاده ای درست می کنند! به سادگی روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوش،د یا باقیمانده آن را در ظرفی در بسته در یخچال به مدت حداقل 3 روز قرار دهید. دوباره در مایکروویو یا فر گرم کنید.
دستور العمل های عالی تر
راهنمای دستور غذای رایگان خود را از طریق وب سایت ما دریافت کنید محبوب ترین دستور العمل برای همه زمان ها!
راهنما را دریافت کنید
راهنمای دستور العمل های محبوب رایگان
25 دستور العمل برتر ما در تمام دوران!
دستگاه چاپ
دستور غذا را دریافت کنید
انچیلاداهای الهام گرفته از تگزاس که با گوشت چرخ کرده و لوبیا ساخته شده است.
میوه 8
مدرسه مقدماتی 15 دقیقه
او آشپزی می کند 25 دقیقه
کل 40 دقیقه
جهت ها
-
اگر سس انچیلادا را در خانه درست می کنید، ابتدا این کار را انجام دهید.
-
پیاز را خوب ،د کرده و سیر را ،د کنید. در ماهیتابه یا ماهیتابه ن،ب پیازها را با کمی روغن تفت دهید تا قهوه ای شوند. سپس سیر را اضافه کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. یک دقیقه دیگر بپزید.
-
گوشت چرخ کرده را به ماهیتابه اضافه کنید و با چاشنی تاکو بپزید تا رنگ صورتی باقی نماند. سپس لوبیا (آبکش شده) را اضافه کنید. نصف پنیر را هم بزنید. ذوب می شود و این باعث می شود که هنگام پر ، تورتیلا استفاده از فیلینگ آسان تر شود.
-
در ظرف 9×13، 1/3 سس انچیلادا را بریزید. سپس فیلینگ را در تورتیلا میپیچیم و در قالب میگذاریم. بعد از اینکه تمام مواد را رول کردید و تابه را پر کردید، مابقی سس را روی آن بریزید. سپس روی پنیر بپاشید.در فر با دمای 350 درجه فارنهایت به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید. لبه ها باید ،یده و پنیر ذوب شده و قهوه ای طلایی می شود.
یادداشت ها
خانواده من بیشتر اوقات تورتیلاهای آردی را ترجیح می دهند، بنابراین هنگام درست ، آن از آن استفاده می کنم. با این حال، قطعا می تو،د به جای آن از کورن فل، استفاده کنید. اگر این کار را انجام میدهید، توصیه میکنم قبل از چرخاندن فیلینگ، آن را در مایکروویو گرم کنید، زیرا به خم شدن آن کمک میکند و هنگام کار با آن ، نخورد. اگر چند ، در تورتیلا ایجاد کردید، هرگز نترسید – سس و پنیر می توانند شما را بپوشانند و شما را نجات دهند!
من بیشتر از لوبیا چیتی استفاده می کنم، اما شما می تو،د از انواع دیگر مانند لوبیا سیاه یا لوبیا دامی استفاده کنید.
من گاهی اوقات با این دستور یک تابه کمی کوچکتر از انچیلادا درست می کنم. این معمولاً به این م،ی است که مقداری پر ، باقی مانده است. این در تاکو یا ناچو روز بعد عالی است.
انچیلاداها باقیمانده های فوق العاده ای درست می کنند! به سادگی روی تابه را با فویل آلومینیومی بپوش،د یا باقیمانده آن را در ظرفی دربسته حداقل به مدت 3 روز در یخچال قرار دهید. دوباره در مایکروویو یا فر گرم کنید.
تغذیه
حقایق تغذیه ای
انچیلاداس
مقدار در هر وعده
% ارزش روزانه*
*درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.
توجه: برای راحتی شما، تغذیه به طور خودکار با استفاده از S،acular مح،ه می شود. در صورت ،وم، توصیه می کنیم از مح،ات تغذیه خود استفاده کنید.
منبع: https://abeautifulmess.com/enchiladas/