Pozole – یک آشفتگی زیبا

Pozole - یک آشفتگی زیبا

فصل سوپ مبارک! اگر جشن می گیرید، باید این دستور پوزول را به زودی درست کنید. منظور من این است که من تمایل دارم هفته های بعد از تعطیلات را به ،وان “فصل سوپ” در نظر بگیرم، زیرا هوا سرد و تاریک است و با تعطیلات دیگر انتظار زیادی وجود ندارد. خیلی بامزه. بنابراین، ما به کاسه سوپ نیاز داریم! و اگر نمی د،د، پوزول یا پوزول روجو مانند آن، یک سوپ سنتی و خوش طعم مکزیکی است که معمولاً با گوشت خوک لطیف و هومینی درست می شود. پوزوله روجو رنگ و طعم خود را از چیلی و گوجه فرنگی خشک می گیرد.

و در حالی که این دستور غذای پوزول سیر کننده است، با افزودن چند سبزی خام مانند کلم ،د شده و تربچه، در عین حال احساس طراوت می کند. آنها فوق العاده خوشمزه هستند، به راحتی درست می شوند، ارزان هستند و باقیمانده های فوق العاده ای درست می کنند – چه چیزی را دوست ندارید؟

مربوط به: در مرحله بعد، Birria Tacos یا Enchiladas روزانه را امتحان کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • شانه خوک – ، خوک
  • سیر
  • پیاز زرد
  • مکعب آب مرغ
  • آب
  • فلفل چیلی Gaujillo
  • آنچو شیلی
  • سس گوجه فرنگی
  • مرزنجوش
  • زیره سبز
  • عسلی سفید

برای سرو، به مقداری کلم رنده شده، تربچه های نازک ورقه شده، گشنیز تازه، تکه های لیموترش، و چند عدد تورتیلای آرد یا ذرت گرم نیاز دارید.

طرز تهیه پوزول روجو

با ب، تکه های بزرگ چربی از شانه خوک شروع کنید. شما به دنبال حذف تمام چربی ها نیستید، فقط تکه های بزرگی که می د،د بعدا جویدن آنها خوشایند نخواهد بود. اگر بریدگی روی استخوان دارید، در این زمان باید تا جایی که می تو،د دور استخوان را نیز برش دهید، اما همانطور که در این دستور از آن استفاده خواهیم کرد، آن را نگه دارید. همچنین استفاده از شانه خوک بدون استخوان ایده خوبی است. گوشت را به مکعب های کوچک برش دهید.

در یک قابلمه بزرگ یا فر هلندی روی حرارت متوسط ​​رو به بالا، گوشت را کمی سرخ کنید. شما قصد ندارید آن را تا آ، بپزید، فقط قطعات را خوب قهوه ای کنید. حرارت را کم کرده و حبه های سیر کامل، پیاز ،د شده (به قطعات درشت برش داده شده تا بعداً بردارید)، مکعب آب و پنج فنجان آب اضافه کنید. روی آن را بپوش،د و به مدت 1 ساعت بجوش،د. اگر متوجه شدید که کف یا چربی زیادی به سمت بالا بالا آمده است، آن را بردارید.

سر فلفل چیلی خشک را جدا کرده و دانه ها را جدا کنید. در یک قابلمه کوچک، یک فنجان آب را بجوش،د، سپس فلفل تند را اضافه کنید. 5 دقیقه روی آتش می گذاریم سپس در قابلمه را می بندیم و حرارت را خاموش می کنیم و 5 دقیقه می گذاریم تا بپزد و خنک شود. سپس در غذاساز یا مخلوط کن مخلوط کنید/ پوره کنید تا یکدست شود.

هنگامی که آب گوشت برای یک ساعت اول جوش آمد، در قابلمه را باز کنید و سیر، تکه های پیاز و استخوان خوک را بردارید. مخلوط فلفل قرمز را از طریق یک الک توری ریز داخل کاسه صاف کنید. سپس سس گوجه فرنگی، پونه کوهی، زیره و هومینی آبکش شده را اضافه کنید. 15 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. هر نمک و فلفلی که احساس می کنید به آن نیاز دارد بچشید و اضافه کنید.

گرم سرو کنید و با کلم سبز رنده شده، تربچه های نازک برش شده، گشنیز تازه و آب لیمو تزیین کنید. من همچنین دوست دارم آن را با چند تورتیلا آرد گرم برای غوطه ور ، و خیساندن مایع سوپ سرو کنم.

نکات و جایگزین ها

  • به شانه خوک ، خوک یا ، بوستون و همچنین کباب پیک نیک یا شانه پیک نیک نیز گفته می شود. در حالی که من از گوشت خوک در این دستور غذا استفاده می کنم، پوزول نیز گاهی با مرغ درست می شود، بنابراین یک جایگزین خوب، ران مرغ است.
  • شما مجبور نیستید از شانه گوشت خوک استخو، استفاده کنید، اما من متوجه شدم که پختن استخوان در سوپ باعث طعم می شود. به علاوه، سگ من پس از اتمام آشپزی، دوست دارد آن را بخورد. 🙂
  • می تو،د مکعب استاک را حذف کنید و به جای آب در مایه از آب مرغ استفاده کنید. یکی دیگر از افزودنی های جالب اینجا برگ بو است.
  • اگر فلفل خشک ،جیلو یا فلفل آنچو خشک پیدا نکردید، می تو،د به جای آن از چیلی چیپوتل در سس ادوبو استفاده کنید. چند عدد چیلی را با یک قاشق غذاخوری یا بیشتر به همراه آب به مخلوط کن یا پردازنده اضافه کنید، سپس آنها را داخل سوپ صاف کنید.
  • اگر نمی خواهید از هومینی سفید یا زرد استفاده کنید، جایگزین من، آن نخود، ذرت یا برنج است. اما هومینی برای پوزول بسیار سنتی است.
  • باقیمانده غذا را چند روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. می تو،د آن را دوباره روی اجاق گاز یا مایکروفر گرم کنید.

دستور العمل های بیشتر مکزیکی و ت،-م،

راهنمای دستور غذای رایگان خود را از طریق وب سایت ما دریافت کنید محبوب ترین دستور العمل برای همه زمان ها!

راهنما را دریافت کنید

دستگاه چاپ

دستور غذا را دریافت کنیددستور غذا را دریافت کنید
دستور غذا را دریافت کنید

یک خورش سنتی مکزیکی که با گوشت خوک و فلفل قرمز درست می شود.

میوه 4

مدرسه مقدماتی 15 دقیقه

او آشپزی می کند 1 ساعت 15 دقیقه

کل 1 ساعت 30 دقیقه

جهت ها

  • با ب، تکه های بزرگ چربی از شانه خوک شروع کنید. شما به دنبال حذف تمام چربی ها نیستید، فقط تکه های بزرگی که می د،د بعدا جویدن آنها خوشایند نخواهد بود. اگر بریدگی روی استخوان دارید، در این زمان باید تا جایی که می تو،د اطراف استخوان را نیز برش دهید، اما همانطور که در این دستور از آن استفاده خواهیم کرد، آن را نگه دارید. همچنین استفاده از شانه خوک بدون استخوان ایده خوبی است.

  • گوشت را به مکعب های کوچک برش دهید.

  • در یک قابلمه بزرگ یا فر هلندی روی حرارت متوسط ​​رو به بالا، گوشت را کمی سرخ کنید. شما قصد ندارید آن را تا آ، بپزید، فقط قطعات را خوب قهوه ای کنید.

  • حرارت را کم کرده و حبه های سیر کامل، پیاز ،د شده (به قطعات درشت برش داده شده تا بعداً بردارید)، مکعب آب و پنج فنجان آب اضافه کنید.

  • روی آن را بپوش،د و به مدت 1 ساعت بجوش،د. اگر متوجه شدید که کف یا چربی زیادی به سمت بالا بالا آمده است، آن را بردارید.

  • سر فلفل چیلی خشک را جدا کرده و دانه ها را جدا کنید. در یک قابلمه کوچک، یک فنجان آب را بجوش،د، سپس فلفل تند را اضافه کنید. 5 دقیقه روی آتش می گذاریم سپس در قابلمه را می بندیم و حرارت را خاموش می کنیم و 5 دقیقه می گذاریم تا بپزد و خنک شود. سپس در غذاساز یا مخلوط کن مخلوط کنید/ پوره کنید تا یکدست شود.

  • هنگامی که آب گوشت برای یک ساعت اول جوش آمد، در قابلمه را باز کنید و سیر، تکه های پیاز و استخوان خوک را بردارید. مخلوط فلفل قرمز را از طریق یک الک توری ریز داخل کاسه صاف کنید.

  • سپس سس گوجه فرنگی، پونه کوهی، زیره و هومینی آبکش شده را اضافه کنید. 15 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید. هر نمک و فلفلی که احساس می کنید به آن نیاز دارد بچشید و اضافه کنید.

  • گرم سرو کنید و با کلم سبز رنده شده، تربچه های نازک برش خورده، گشنیز تازه و آب لیمو تزیین کنید. من همچنین دوست دارم آن را با چند تورتیلا آرد گرم برای غوطه ور ، و خیساندن مایع سوپ سرو کنم.

یادداشت ها

به شانه خوک ، خوک یا ، بوستون و همچنین کباب پیک نیک یا شانه پیک نیک نیز گفته می شود. در حالی که من از گوشت خوک در این دستور غذا استفاده می کنم، پوزول نیز گاهی با مرغ درست می شود، بنابراین یک جایگزین خوب، ران مرغ است.
شما مجبور نیستید از شانه گوشت خوک استخو، استفاده کنید، اما من متوجه شدم که پختن استخوان در سوپ باعث طعم می شود. به علاوه، سگ من پس از اتمام آشپزی، دوست دارد آن را بخورد. 🙂
می تو،د مکعب استاک را حذف کنید و به جای آب در مایه از آب مرغ استفاده کنید. یکی دیگر از افزودنی های جالب اینجا برگ بو است.
اگر فلفل خشک ،جیلو یا فلفل آنچو خشک پیدا نکردید، می تو،د به جای آن از چیلی چیپوتل در سس ادوبو استفاده کنید. چند عدد چیلی را با یک قاشق غذاخوری یا بیشتر به همراه آب به مخلوط کن یا پردازنده اضافه کنید، سپس آنها را داخل سوپ صاف کنید.
اگر نمی خواهید از هومینی سفید یا زرد استفاده کنید، جایگزین من، آن نخود، ذرت یا برنج است. اما هومینی برای پوزول بسیار سنتی است.
باقیمانده غذا را چند روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. می تو،د آن را دوباره روی اجاق گاز یا مایکروفر گرم کنید.

تغذیه

حقایق تغذیه ای

پوزوله

مقدار در هر وعده

% ارزش روزانه*

*درصد ارزش روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 کا،ی است.

توجه: برای راحتی شما، تغذیه به طور خودکار با استفاده از S،acular مح،ه می شود. در صورت ،وم، توصیه می کنیم از مح،ات تغذیه خود استفاده کنید.

قبل از رفتن، یک بررسی بگذارید!

بررسی ها راهی عالی برای حمایت از ما هستند. آنها قدرد، شما را از کار ما نشان می دهند و به سایر کاربران کمک می کنند تا بهترین محتوای ما را پیدا کنند!

نظر بدهید

منبع: https://abeautifulmess.com/pozole/