اگر قبلاً سس Tzatziki را دریافت نکرده اید ، مانند طعم خوشمزه یا تازه است یا اغلب از ماست یون، پخش می شود. تهیه پروتئین و پروبیوتیک به ،وان پاداش عالی برای طعم خوشمزه ای که به یک وعده غذایی یا اشتها آور اضافه می کنید ، بسیار خوشمزه و آسان است. من او را دوست دارم!
Tuh Zee Kee) کلمه یون، برای این غوطه وری یا سس ، بلکه توسط Cacik ،یه است. این ظرف مانند غوطه ور شدن با خانه گرم و برش های سبزیجات مانند فلفل شیرین ، هویج یا خیار بسیار عالی است. من همچنین او را به ،وان سس دوست دارم یا چیزهایی مانند بسته بندی فلافل را پخش می کنم.
مربوط به: آیا به دنبال دستور العمل های DIP عالی تر هستید؟ در مرحله بعد ، فتا شلاق را امتحان کنید یا در ماهی دودی یا سس مایونز داغ کاهش یابد.


،یبات
- ماست یون، عادی – تنوع مورد علاقه خود را انتخاب کنید.
- گزینه شما از گزینه تازه رنده شده استفاده خواهید کرد.
- سیر سیر ،د شده تازه.
- سرکه
- روغن زیتون روغن زیتون در باکره.
- کارد دیل تازه بهترین است.
- نمک و فلفل
بعضی اوقات ، من کمی ن،اع تازه اضافه می کنم ، اما اختیاری است.


روند
گزینه را دریافت کنید. با فشار دادن روی پارچه پنبه یا حوله های کاغذی ، آب گزینه اضافی را بردارید. بندر سیر. شوید را کاملاً قطع کنید.
در یک کاسه مخلوط ، ماست ، خیار تنش ، سیر ، سرکه ، روغن زیتون و شوید را هم بزنید. همانطور که نیاز دارید نمک و فلفل را فشار داده و اضافه کنید.
یخچال حداقل 30 دقیقه و تا سه روز. با ذخیره غرق ، طعم دهنده ها بیشتر می شوند.


نکاتی برای ساخت
- من معمولاً پوست (یا بیشتر پوست) خیار را قبل از قبر و تنش لایه برداری می کنم. این کاملاً لازم نیست ، اما فکر می کنم منجر به قطعات کمتر جویده شده در Tzatziki شود.
- برای یک تصفیه طراوت می تو،د آب خیار را به یک فنجان بزرگ آب اضافه کنید – نیازی به هدر دادن آن نیست ، خوشمزه است!
- اگر من به ،وان کاهش آن روی آن کار می کنم ، معمولاً قبل از تهیه یک ارائه زیبا ، روغن بیشتری را در بالای آن اسپری می کنم.
- اگر سرکه در دست ندارید ، آب لیمو فشرده به طرز ظریف کار می کند.


ارسال پیشنهادات
Tzatziki را می توان به ،وان کاهش ، سس یا پخش – شبیه به نخود استفاده کرد.
- از یک عقب نشینی با سبزیجات بریده تازه ، نان بتا گرم یا نان مسطح استفاده کنید.
- او با سالاد یون، ، تابولی و زیتون به خوبی ازدواج می کند.
- روی نان با Lox یا آووکادو در بالا پخش کنید.
- روی یک ساندویچ ، بسته بندی یا همبرگر پخش کنید – به خصوص اگر با طعم های مدیترانه ای یا خاورمیانه مشخص شود.


راهنمای دستور العمل های رایگان ما را با محبوب ترین دستور العمل ها در همه سنین!
راهنما را دریافت کنید
راهنمای رایگان دستور العمل محبوب
بهترین 25 دستور العمل در تمام سنین!
چاپ
دستور العمل را دریافت کنید
میوه 6
مقدماتی 5 دقایقی
پخت 3 دقایقی
کل 8 دقایقی
جهت
-
گزینه را دریافت کنید. با فشار دادن روی پارچه پنبه یا حوله های کاغذی ، آب گزینه اضافی را بردارید.
-
بندر سیر.
-
شوید را کاملاً قطع کنید.
-
در یک کاسه مخلوط ، ماست ، خیار تنش ، سیر ، سرکه ، روغن زیتون و شوید را هم بزنید. همانطور که نیاز دارید نمک و فلفل را فشار داده و اضافه کنید.
-
یخچال حداقل 30 دقیقه و تا سه روز. با ذخیره غرق ، طعم دهنده ها بیشتر می شوند.
یادداشت ها
من معمولاً پوست (یا بیشتر پوست) خیار را قبل از قبر و تنش لایه برداری می کنم. این کاملاً لازم نیست ، اما فکر می کنم منجر به قطعات کمتر جویده شده در Tzatziki شود.
اگر من به ،وان کاهش آن روی آن کار می کنم ، معمولاً قبل از تهیه یک ارائه زیبا ، روغن بیشتری را در بالای آن اسپری می کنم.
بعضی اوقات ، من کمی ن،اع تازه اضافه می کنم ، اما اختیاری است.
تغذیه
حقایق غذایی
Tzatziki
مقدار هر وعده غذایی
ارزش روزانه*
* مقادیر روزانه بر اساس یک رژیم غذایی 2000 -کا،ی است.
توجه: غذا برای راحتی شما به صورت خودکار و با استفاده از S،acular است. هنگام ارتباط ، توصیه می کنیم از حساب های تغذیه خود استفاده کنید.
منبع: https://abeautifulmess.com/tzatziki/